• Sveriges största podd om vĂ„r tids mest spĂ€nnande och viktiga hĂ€ndelser. Nya avsnitt frĂ„n P3 DokumentĂ€r hittar du först i Sveriges Radio Play.Ansvarig utgivare: Caroline Lagergren

 • I podden Svenska brott fĂ„r du följa med nĂ€r vi varje vecka behandlar ett svenskt brottmĂ„l. Du fĂ„r följa med tillbaka i tiden dĂ„ brottet begĂ„s och vidare följa med under rĂ€ttegĂ„ngsförhandlingarna.

  Become a member at https://plus.acast.com/s/svenskafall.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Tabberaset med Frida Lund och Klara Doktorow. En pod om livet, maten och vinet.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


 • Alex Schulmans och Sigge Eklunds podcast som publiceras en gång i veckan.

 • En limiterad podcast-serie tillsammans med entreprenören och grundaren av varumĂ€rket Sanne Alexandra, Sanne Josefson. Under fyra veckor gĂ€stas podden av kvinnliga entreprenörer och inspiratörer. Lyssna pĂ„ inspirerande och motiverande samtal av kvinnor som banat sin egna vĂ€g i entreprenörs-sfĂ€ren. Denna limiterade podcast Ă€r en del av Sanne Alexandras kampanj Empower Her, en kampanj för att hylla kvinnor och deras unika resor.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • En podd om de ikoniska böckerna du borde ha läst. Följ med in i de stora klassikernas värld.
  Ansvarig utgivare: Karin Lindblom

 • Johannes Hansen ger dig mentala verktyg och pĂ„minner dig om att du behöver utmana dig sjĂ€lv för att utvecklas som mĂ€nniska. Han Ă€r rĂ„dgivare och författare till fyra böcker.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Ett program om beroende av olika slag.
  Ansvarig utgivare: Sofia Söderholm

 • Varje vecka ger Linus Lindahl och Mariela Quintana Melin dig aktuella berättelser om brott och straff.
  Ansvarig utgivare: Caroline Pouron

 • TvĂ„ sökare. TvĂ„ grova offer som kĂ€mpar. 

  Varför har Lovisa gjort slut med sin bror, och hur gick det till nĂ€r Carl blev uthĂ€ngd av en kĂ€nd kulturprofil?

  I Hör HÀr fÄr du höra Allt!


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • RĂ€ttegĂ„ngspodden fördjupar sig i uppmĂ€rksammade brott och sammanstĂ€ller rĂ€ttegĂ„ngarna till dokumentĂ€ra berĂ€ttelser.

  Become a member at https://plus.acast.com/s/rattegangspodden.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Din glada stund i veckan med Johanna Nordström och Edvin Törnblom. 

 • Brandmännen Daniel Brander och Trausti Brege minns tillbaka på olika larm de varit på under sina sammanlagt över 40 år i branschen. Det kan vara allt från allvarliga händelser som du läst om i medierna till dramatiska händelser du aldrig hört talas om. I podden Larm vi minns hör du berättelser om vilka situationer en brandman kan hamna i efter att larmklockorna ringer.

 • VĂ€lkommen till Historiepodden - det magiska grĂ€nsland dĂ€r folkbildning & underhĂ„llning möts & bildar en hĂ€rlig symbios. Varje söndag bjuder gymnasielĂ€rarna Daniel Hermansson & Robin Olovsson pĂ„ rykande inaktuella hĂ€ndelser. Enjoy!

  Lyssna pÄ vÄra avsnitt fritt frÄn reklam: https://plus.acast.com/s/historiepodden.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • DokumentĂ€ra berĂ€ttelser frĂ„n skaparen av RĂ€ttegĂ„ngspodden.

  Become a member at https://plus.acast.com/s/motiv.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Om personerna som skapade vår historia. Missade du historielektionerna har du en ny chans nu!
  Ansvarig utgivare: Caroline Pouron

 • I 30 år har jag jobbat med att rapportera om brott. Den här podden handlar inte om brottsoffer. Den handlar inte om förövare. Den här podden handlar om de som gör sitt jobb. De som ser till att den skyldige åker fast. De som ger brottsoffren upprättelse. Den här podden handlar om utredarna som löste fallen jag aldrig glömmer.
  Lyssna på Fallen jag aldrig glömmer med Hasse Aro innan alla andra - på torsdagar på Podplay.

 • Jenny Jägerfeld och Jonatan Unge synar olika påståenden.

 • Om vi Ă€r sĂ„ rationella och smarta som vi tror - varför beter vi oss dĂ„ sĂ„ omĂ€nskligt korkat? Lina ThomsgĂ„rd och psykolog Björn Hedensjö undersöker mĂ€nskligt beteende och ger dig oslagbara livstips. Hur blir man en bĂ€ttre partner, vĂ€n, anstĂ€lld, chef och mĂ€nniska? Dumma MĂ€nniskor Ă€r Sveriges största (och Ă€rligt talat roligaste) vetenskapspodd.


  I samarbete med Acast

  Vill du slippa reklamen? Prenumerera pÄ Dumma MÀnniskor för 19 kr/mÄnaden (ink moms). https://plus.acast.com/s/dummamanniskor.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Snacka Snyggt Ă€r tillbaka i den uppdaterade varianten Snacka snyggare. Din retorikexpert i lurarna med Elaine EksvĂ€rd och producent Camilla Zamek. En podd om livets kommunikationsutmaningar och retoriska lösningar. Snacka snyggare lovar- förutom riktigt bra kommunikationsrĂ„d till din vardag- ocksĂ„ humor, vĂ€rme och stor igenkĂ€nningsfaktor. Denna podd vill du inte missa.

  Hej kÀra poddlyssnare! GÄ med i Snacka Snyggare-klubben sÄ fÄr du ett helt extra avsnitt varje torsdag dÄ Elaine svarar pÄ era kommunikationsutmaningar i TorsdagsfrÄgan. För 19 kr i mÄnaden fÄr du ta del av ovÀrdeliga retoriktips och reklamfria poddavsnitt. VÀlkommen! https://plus.acast.com/s/snackasnyggt.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • I A-kursen fĂ„r du grundlĂ€ggande kunskaper i de Ă€mnen som kastas runt, debatteras högljutt och ibland helt missuppfattas. Emma Frans och Clara Wallin stĂ€ller de dumma frĂ„gorna till forskare och universitetslĂ€rare, sĂ„ att du kan briljera nĂ€r det senaste diskuteras pĂ„ middagen eller vid kaffeautomaten. Du har ju nĂ€mligen tagit A-kursen.


  För kursbevis, följ oss pÄ instagram: @akursen_podd


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • En blivande mamma och en supersingel möts bakom varsin mick för att prata om livets kontraster och tabuer. Det pratas om dejtingliv, kĂ€ndisskap, draman och obekvĂ€ma sanningar. Det Ă€r högt i tak nĂ€r tjejerna kliver in i studion för att spela in nya avsnitt som slĂ€pps varje onsdag.


  Klipps av Victor Ganguly


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Det hĂ€r Ă€r en programserie som Ă„terskapar polisförhör frĂ„n autentiska fall. Förhören Ă€r hĂ€mtade frĂ„n förundersökningar, ordagrant Ă„tergivna och gestaltade av skĂ„despelare. Av hĂ€nsyn till nĂ€rstĂ„ende och övriga inblandade Ă€r vissa namn Ă€ndrade och sĂ€rskilda partier utelĂ€mnade. Dessutom medverkar experter inom bland annat förhörsteknik, psykologi och kriminalteknik.

  Avsnitten publiceras varje onsdag. För att fĂ„ tillgĂ„ng till alla avsnitt direkt nĂ€r ett nytt fall slĂ€pps: bli plusmedlem genom Apple Podcaster eller Acasts lĂ€nk nedan. 

  Producerad av Novel Studios.


  Förhörsrummet pÄ scen!

  Nu kan du för första gÄngen följa med in i Förhörsrummet. Den 29:e september har vÄr true crime-förestÀllning LASERMANNEN premiÀr pÄ Cirkus i Stockholm.


  Vem Àr John Ausonius och vad Àr motiven bakom de attentat som satte ett helt land i skrÀck? För första gÄngen kan du följa de autentiska polisförhören frÄn ett av Sveriges mest omtalade rÀttsfall.


  Se Joel Spira i rollen som John Ausonius och Mattias Knave och Henrik Norman som förhörsledare. Dessutom fÄr du ta del av bevismaterial och förinspelade expertutlÄtanden av bland andra dÄvarande statsminister Carl Bildt, journalisten och författaren Gellert Tamas och kriminalkommissarien Jan Olsson som hade en betydande roll i utredningen av Ausonius.


  Boka dina biljetter via Ticketmaster hÀr: https://www.ticketmaster.se/artist/forhorsrummet-lasermannen-biljetter/1183293

  Become a member at https://plus.acast.com/s/forhorsrummet.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Berättelser från verkligheten.
  Ansvarig utgivare: Karin Lindblom

 • En underhållande podd om hur hjärnan fungerar. Med Louise Epstein, psykiatern Anders Hansen och hjärnforskaren Ola Hermanson.
  Ansvarig utgivare: Katarina Dahlgren Svanevik

 • En sĂ„ngerska och en tv-personlighet slĂ„r sig ihop för att varje vecka fundera över smĂ„ och stora saker i denna glamour/vardags-podd. Ex-mĂ€n, barnuppfostran, kĂ€rlek och misslyckanden avhandlas med en stor portion humor. Livet blir inte alltid som man har tĂ€nkt sig. Kanske blir det roligare. I Bikten har man chansen att bli förlĂ„ten för sina synder. Pernilla och Sofia tar med glĂ€dje sig an lyssnarnas historier och kontrar Ă€ven med sina egna synder och upplevelser. I veckans Aha fĂ„r vi lĂ€ra oss nĂ„got nytt och i momentet Telefonboken gĂ„r ingen sĂ€ker. Det blir sjĂ€lvklart Ă€ven tips pĂ„ enkla goda matrĂ€tter frĂ„n Pernilla. Tveka inte att vara med och pĂ„verka vĂ„r podd. Nytt avsnitt varje söndag. Wahlgren och Wistam

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Varje måndag får du följa med bästa vännerna Hanna och Lojsan där de delar med sig av sina liv i Stockholm. I denna podd pratar de ofiltrerat och ärligt om allt vad gäller resor, vänskap, dejting, förhållanden och - ja, allt från pinsamma historier, starka åsikter till att lösa lyssnarnas problem.  Även Lojsans kille Buster gästar ofta och ser sig själv som den tredje personen i podden.

  Ifall du vill skicka in till vårat favoritsegmentet “Am I the asshole?” som är återkommande i varje veckas avsnitt eller behöver hjälp med något - tveka inte att höra av dig till @mandagsvibe på Instagram! Happy Monday!

 • Humorpodd. En go satir om dagens samhälle och grävande journalistik.
  Ansvarig utgivare: Doreen Kanter

 • En podd frĂ„n Expressen om stora - och smĂ„ - aktuella kriminalfall. Med Kim Malmgren och inbjudna gĂ€ster. 

  Ansvarig utgivare: Klas Granström 

  Kontakt: [email protected] 

  AnnonsförfrĂ„gningar: [email protected] 

 • VĂ€lkommen till Sanna Guidetti & Rosanna Charles vardagsrum! HĂ€r har vi alltid högt i tak. Nya avsnitt slĂ€pps varje torsdag! 
  Instagram @hogt.i.tak


 • Sveriges idag största humortrio JLC (Jonas Fagerström, Lucas Simonsson och Carl Dèman) grundades 2016 i Göteborg. Gruppen har gjort sig kända för sina träffsäkra sketcher och förmåga att skapa viral humor för flera miljoner svenskar dagligen. Det här är en podcast där vi tar upp allt mellan himmel och jord. Nytt avsnitt varje torsdag. Du hör alla avsnitt hos Podme. Signa upp dig på podme.com - de första fjorton dagarna är gratis!Klippt av Magnus Öhman – Montana Ave Media Group.

 • Komikerna Nisse Hallberg, Albin Zorman Olsson och Johanna Hurtig Wagrell lĂ€ser upp skvaller och skrönor frĂ„n hela Sverige med omnejd. Avsnitt slĂ€pps varje fredag.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Varje vecka söker Emma Knyckare, Ina Lundström och Scroll-Mia svaren pĂ„ livets stora frĂ„gor genom att dyka rĂ€tt ner i visdomens kĂ€lla: Flashback forumI december gör vi en julkalender! Se till att slutet pĂ„ ditt 2020 blir nĂ„got mindre rövigt genom att hĂ€nga med i vinter pĂ„ https://flashbackforever.se/Tycker du podden Ă€r mĂ€ktig och vill se till att den fortsĂ€tter göras? Stötta oss pĂ„ https://www.patreon.com/FlashbackForeverTipsa oss om trĂ„dar och diskutera veckans avsnitt i poddens facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/flashbackforever/Och glöm inte: Svaren pĂ„ allt finns pĂ„ Flashback. Get bonus content on Patreon

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


 • Det skaver är podden om livet efter 30 och hur inget blev som man trodde det skulle bli med Cassandra Klatzkow, Elsa Ekman och Nadia Kandil. Varje vecka diskuterar och dissekerar tjejerna deras liv, känslor och upplevelser av vuxenlivet. Det är högt och lågt och roligt och känsligt och allt däremellan.


 • Hur känns det att bygga sin identitet på en lögn? Och vad händer då allt rasar… Dubbelliv är podcasten om våra hemliga liv och lögnerna vi berättar för att upprätthålla fasaden. Under tio avsnitt får du träffa människor som levt med dubbla identiteter och vännerna och familjemedlemmarna det har drabbat. Hör bland annat fotbollsstjärnan som planerar det stora rånet, den skötsamma studenten som är gängkriminell och väktaren som skjuter heroin.Dubbelliv görs av produktionsbolaget Banda för Podme. Exekutiv producent: Sofia Neves.Hör alla avsnitt av Dubbelliv hos Podme! https://podme.com/se/dubbelliv

 • Alexandra och Dasha poddar om livet efter 30. Följ oss pĂ„ instagram pĂ„ @ordochallavisor!


  En podcast av Dasha Girine och Alexandra Nilsson.


  ‘Ord och alla visor’ Ă€r producerad av Silverdrake Förlag via Acast

  www.silverdrakeförlag.se


  Klippare:

  Patrik Sundén

  @patriksunden


  Redaktör:

  Marcus Tigerdraake, [email protected]

  @marcustigerdraake


  Koordinator: 

  Victoria Tigerdraake, [email protected]

  @victigerdraake


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • BerĂ€tta alltid det hĂ€r Ă€r podden dĂ€r Frida Boisen och Tilda Boisen, pratar om det vi annars sĂ„ ofta tystar. Vi vet att berĂ€ttande rĂ€ddar liv.

  SĂ„ nu kör vi! Är du med oss? Missa inte en ny utmaning varje vecka.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Sveriges kusligaste podd, där du hör nätets och lyssnarnas bästa skräckhistorier och vandringssägner
  Ansvarig utgivare: Caroline Lagergren

 • Nordens största intervjupodd. TrĂ€ffar de mest framgĂ„ngsrika personerna, entreprenörer, idrottsprofiler och artister. Ni fĂ„r höra deras spĂ€nnande och inspirerande resor frĂ„n hur allt började till idag. VĂ€rdefulla nycklar, rutiner och tips blandat med underhĂ„llning och spĂ€nnande historier.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Cecilia Blankens, Ebba Kleberg von Sydow och Johanna Swanberg hĂ„ller DIG sĂ€llskap varje söndag. Det blir högt och lĂ„gt, brett och smalt, djupt och ytligt, alltid kul. Dessutom bjuder vi in kĂ€nda gĂ€ster som fĂ„r berĂ€tta om sina livsregler – vilket kan betyda allt frĂ„n "Förvara ölglasen i frysen" till "Livet Ă€r orĂ€ttvist". 

 • Starka berättelser om vår tids mest spännande personer. Hör historien bakom kändisskapet.
  Ansvarig utgivare: Caroline Pouron

 • Möt människan bakom offentlighetens mask – Martin Wicklin i djupgående intervju med några av landets mest intressanta och aktuella personer
  Ansvarig utgivare: Nina Glans

 • Politiska beslut skĂ€r rakt in i mĂ€nniskors liv, ekonomi och framtidsmöjligheter. I Älskade politik tar vi politiken pĂ„ allvar. Genom analyser och berĂ€ttelser bjuds du in bakom kulisserna i svensk politik. 

  Medverkade
  Tomas Ramberg
  Lina Lund
  Evelyn Jones

  Producent
  Viktor AhldĂ©n 

  Ansvarig utgivare: Peter Wolodarski Dagens Nyheter AB

 • RandomMakingMovies Podcast med Jonsson, Kulan och Jonas. Nya avsnitt varje onsdag och specialavsnitt för publicerade videos en gĂ„ng i mĂ„naden pĂ„ YouTube. LĂ€ngre och reklamfria avsnitt hittar ni pĂ„ vĂ„r Patreon: https://www.patreon.com/randommakingmovies 

  Get bonus content on Patreon

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Erik Niva och HĂ„kan Andreasson berĂ€ttar om fotbollsklubbar och sĂ€songer som pĂ„ ett eller annat sĂ€tt satt avtryck i historien - ikoniska milstolpar sĂ„vĂ€l inom fotbollen som ekonomiskt, politiskt och kulturellt. Besök poddens webbsida http://whenwewerekings.se

 • Prime video talks Ă€r podcasten dĂ€r Alex och Sigge Ă€ntligen djupdyker i allt som har med serier och film att göra. Varje vecka har podcasten ett nytt tema och en ny gĂ€st. GĂ€sterna Ă€r; Daniel Hallberg, Edvin Törnblom, Henrik Bastin, Anis don Demina, Amanda Schulman, Kodjo Akolor, Michaela Hamilton, Jonas Olsson, Emil Persson och Fredrik Wikingsson.

  Produceras av Perfect Day Media

 • Somna med Henrik: Sveriges största insomnings-podcast

  VÀlkommen till en vÀrld dÀr verklighet möter dröm, dÀr humor flÀtas samman med allvar, och dÀr varje avsnitt Àr en inbjudan att koppla av, skratta och kanske till och med somna. "Somna med Henrik" Àr inte din genomsnittliga podcast. Den Àr en upplevelse.

  Henrik, programledaren, har en förmÄga att skapa en miljö dÀr lyssnaren kÀnner sig bÄde avslappnad och engagerad. Med en meditativ ton, erbjuder han timslÄnga program som kan beskrivas som en "totalt wacko stream of consciousness". Men det Àr detta unika tillvÀgagÄngssÀtt som gör podden sÄ speciell.

  Om du nÄgonsin har förestÀllt dig en blandning av Lindeman, "PÄ minuten", Calm/Headspace, "Sommar i P1" och en lÀtt berusad vÀn som berÀttar en historia, dÄ har du en ungefÀrlig uppfattning om "Somna med Henrik". Varje avsnitt Àr som en resa genom Henriks tankar, dÀr vissa delar fÄr dig att skratta högt, medan andra fÄr dig att flyta ivÀg i en drömlikt tillstÄnd.

  För dem som söker nÄgot annorlunda, nÄgot som bjuder in till introspektion samtidigt som det erbjuder lÀtthjÀrtade skratt, Àr "Somna med Henrik" den perfekta nattkamraten. Oavsett om du kÀmpar med insomni eller bara vill ha nÄgot lugnande att lyssna pÄ innan du somnar, kommer denna podcast garanterat att lÀmna ett intryck.

  SÄ luta dig tillbaka och lÄt Henrik ta dig med pÄ en oförglömlig resa genom natten.


  Om Henrik:

  Henrik StĂ„hl Ă€r en multi-talang, med erfarenhet som skĂ„despelare, författare och podcaster. Han har bidragit till och skapat mĂ„nga av SVT:s barnprogram, inklusive Pomos Piano, SupersnĂ€llasilversara och StĂ„lhenrik, och har ocksĂ„ turnerat runt i Sverige med sin enmansshow "Henrik – en tönt", om mobbning.

  Andra TV-produktioner han har medverkat i Ă€r Bella – bland kryddor och kriminella, Tevehuset, Salve, och SVT:s julkalender 2009 "SuperhjĂ€ltejul".

  Sedan 2012 driver Henrik sin egen produktionsplattform, Kirinaja, dÀr han producerar podcasts som Fall asleep with Henrik och Somna med Henrik, samt skapar humoristiskt innehÄll pÄ sociala medier som Instagram, TikTok och Youtube.


  FörbÀttra din sömn med Henrik StÄhl. Lyssna pÄ podcasten "Somna med Henrik" eller den engelska motsvarigheten "Fall asleep with Henrik" för en bÀttre natt och för att lÀra dig en mental hÄllning för att somna lÀttare. Du kan ocksÄ kolla in podden pÄ YouTube.


  FÄ mer information om Henrik StÄhl klicka hÀr: https://linktr.ee/Henrikstahl

  ____________________________________


  Innan avsnitten förekommer reklam. Inga annonser förekommer under avsnitten.

  Vill du ta del av podden reklamfritt och fÄ tillgÄng till bonusavsnitt? Bli medlem i Somna med Henrik+, gÄ till: https://plus.acast.com/s/somna-med-henrik


  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

  Bli medlem i Somna med Henrik PLUS hÀr: https://plus.acast.com/s/somna-med-henrik.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Tog Peter Settman fondue till Sverige? SĂ€ger Zara Larsson “texta” snarare Ă€n “messa” för att visa hur amerikaniserad hon rĂ„kat bli? Vet Thorsten Flinck verkligen vem Steve Jobs Ă€r? Har Alice Bah Kuhnke betalat för en lap dance i sitt liv? Lyssna och lĂ€r i Fördomspodden, podcasten dĂ€r kĂ€nda svenskar bemöter de mĂ„nga fördomar Emil Persson har om dom. Lyssnarnas favoritavsnitt hittar du pĂ„ https://www.fördomspodden.se

 • Podden Dagens Eko tar upp en stor nyhet varje vardagsmorgon. Med Robin Olin, Lena Nordlund och Sveriges Radios skarpaste journalister.
  Ansvarig utgivare: Klas Wolf-Watz

 • HĂ€r hittar du som all ljudjournalistik frĂ„n Kvartal. De Ă„terkommande poddarna Fredagsintervjun, Veckopanelen, Djupet och Opinionen just nu – samt alla vĂ„ra inlĂ€sta texter.ï»ż

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Något Kajko är en humorpodd med östgötarna Dawwa och Brutti. Förvänta dig roliga spaningar, fängslande anekdoter och arga rants för att hålla dig sällskap i kollektivtrafiken, i väntrummet eller framför diskbänken.

  Följ oss på Instagram @nagotkajko för att hänga med i eftersnacket!

  God lyssning,
  Något Kajko

 • HĂ€r Ă€r finanspodden för dig som kanske inte vill lyssna pĂ„ de allra nördigaste samtalen men dĂ€r du samtidigt vill lĂ€ra dig mer kring börs och aktier och kanske framför allt fĂ„ hjĂ€lp att komma igĂ„ng med ditt sparande. Det kommer att pratas om allt frĂ„n att bygga sin egen pengamaskin till konkreta aktietips och aktiestrategier. Börsen Ă€r för alla, oavsett kunskaps- eller ambitionsnivĂ„.

 • Nyheter och fördjupning – från Sverige och världen.
  Ansvarig utgivare: Klas Wolf-Watz

 • Programmet dĂ€r du fĂ„r möta mĂ€nniskan bakom personen.Victor de Almeida intervjuvar mĂ€nniskor om deras livsöden och berĂ€ttelser, varvat med skratt och allvar. ”Det Ă€r lĂ€tt att prata om dig sjĂ€lv, men det Ă€r dock betydligt svĂ„rare att berĂ€tta om sig sjĂ€lv”Gillar du det vi gör och vill stötta med en engĂ„ngssumma sĂ„ swishar du pĂ„: 123 64 508 86

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Sedan 2012 har systrarna Amanda Schulman och Hannah Widell bjudit in oss att en timme varje vecka lyssna till deras tankar och reflektioner om vĂ€rlden omkring dem. I Fredagspodden fĂ„r du följa systrarnas uppriktiga resa genom livet i ett roligt, nĂ€ra samtal. Fredagspodden Ă€r det perfekta sĂ€ttet att starta helgen. Hitta lyssnarnas utvalda favoritavsnitt pĂ„ www.fredagspodden.se

 • Förstå hur Sverige försvarar sig mot hoten som finns här och nu. En podd om säkerhetspolitik och maktspelen som sker i det dolda.
  Ansvarig utgivare: Anders Bäckström

 • Kom in i värmen! Varje morgon i P3 är en fartfylld resa, full av intryck.
  Ansvarig utgivare: Caroline Lagergren


 • En gång i veckan ägnar de en timme åt varandra, i ett samtal som ingen jävel får störa. Kan de inte bara få göra det? Låt dem hålla på! Det är NYTTIGT för dem.

 • Ditt sällskap, överallt.
  Ansvarig utgivare: Caroline Lagergren

 • Vilken matrĂ€tt bör du ha lagat innan veckan Ă€r slut? Det vet Nichlas Niemi och Erik "Jerka"Johansson. Veckans rĂ€tt avhandlas pedagogiskt och inspirerande i den perfekta podden om mat och om glĂ€djen att laga den perfekta rĂ€tten. Dessutom kan du följa podden pĂ„ insta för tutorials och matglĂ€dje varje vecka! https://www.recepttack.se


 • Svenska Dagbladets dokumentärpodd. En ny historia varje gång – berättad av SvD:s journalister. För att höra alla avsnitt direkt när de släpps, gå till svd.se/blenda

 • Kristoffer Triumf, det vill sĂ€ga jag, möter en gĂ€st i veckan och en ganska lĂ„ng intervju brukar uppstĂ„. HĂ„ll till godo!

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • I ”Älskade psykopat” möter vi män och kvinnor i olika åldrar som anonymt berättar sin historia eller erfarenheter de haft med en psykopat eller narcissist. Den kan vara inom en kärleksrelation, familjen och på jobbet. Mitt syfte är att lyfta fram berättelser som kanske annars sällan får ta plats. ”Älskade psykopat” är en podd som berör på djupet och min förhoppning är att den kan hjälpa, stötta och förändra.
  Podden görs av Emilie Olsson.

  Följ @alskadepsykopat på instagram för att del av mer material och information om podden

  En helt ny säsongen av Älskade Psykopat (säsong 7) kommer den 5 juni. Nya avsnitt släppt varje tisdag, men 24 h innan kan man lyssna på nya avsnitt på Podplay.se eller i Podplay-appen.


 • Det är på liv och död. Följ med rakt in i larmsamtalet och det mest kritiska ögonblicket i en människas liv. Svenska larmsamtal är en dokumentär podcast där du får komma nära personerna som ringt 112. Svenska Larmsamtal produceras av Tredje Statsmakten Media för Podme.Hör alla avsnitt av Svenska Larmsamtal hos Podme!https://podme.com/se/svenska-larmsamtal

 • En podcast om hur du hittar hem til dig själv med hjälp av Human Design - ett system som kommer förändra hur du ser på dig själv, andra och världen för alltid.

 • Ögonblicket zoomar in pĂ„ hĂ€ndelserna som berört nĂ„gra av Sveriges mest kĂ€nda mĂ€nniskor inom bĂ„de finans och politik. Hur gick tankarna under nĂ„gra av livets mest definierande timmar? Och hur förĂ€ndrade det framtiden?

  Reportrar och programledare: Karin Grundberg Wolodarski och Johanna LundsgÄrd

  Producent: Viktor Ahldén

  Mixning och ljudlÀggning: Patricio Samuelsson

  Ansvarig utgivare: Peter Fellman.
  Kontakt redaktionen: [email protected]
  AnnonsförfrĂ„gningar: [email protected]

 • Anders och MĂ„ns svarar pĂ„ lyssnarfrĂ„gor och tĂ€nker högt. Podden slĂ€pps varje lördag 08.00. Skriv din frĂ„ga till podden: [email protected]

  Vill du prenumerera pÄ podden och lyssna utan reklam? Klicka hÀr: https://plus.acast.com/s/fraga-anders-och-mans.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Historia Nu Ă€r podcasten om mĂ€nniskor och hĂ€ndelser som förĂ€ndrade vĂ€rlden. Programledare Ă€r Urban Lindstedt, journalist och en stor historienörd. Varje onsdag slĂ€pper vi nya avsnitt, dĂ€r Urban samtalar med kunniga och intressanta gĂ€ster. Det handlar om allt frĂ„n bödlar pĂ„ 1600-talet till brittiska imperiets uppgĂ„ng och fall. Det blir djupdykningar i myterna kring vikingar eller kalla krigets vĂ€rsta spionaffĂ€rer. SpĂ€nnande historier om soldater som offrat sina liv, eller makthavare som fattat hisnande beslut. Det Ă€r lĂ€rorikt, dramatiskt och aldrig trĂ„kigt. 

  Historia Nu – vi gör historien levande!

  Vill du stödja podden och samtidigt höra Ànnu mer av Historia Nu? GÄ med i vÄrt gille genom att klicka hÀr: https://plus.acast.com/s/historianu-med-urban-lindstedt.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Berättelser som berör

  Ansvarig utgivare: Markus Boger

 • Över min döda kropp - True crime på riktigt!
  Anna Jinghede och Lena Ljungdahl har ägnat hela sina yrkeskarriärer åt att nörda ner sig i krim. Med spaning, utredning, kriminalteknik och dödligt våld som expertområden lotsar de lyssnarna genom rättsväsendets alla hörn. Med rapp dialog, starka åsikter och tung fakta vänder och vrider de på brott och straff och fenomen som engagerar och förbryllar. Alltid rätt men aldrig tråkigt! Bli lärd, bli äcklad och bli road varje torsdag.

  En gång i månaden får ni också ett avsnitt av "På spaning med Ljungdahl, Jinghede och Broddare" exklusivt på Podplay, där Meta Broddare som spaningsledare får Anna och Lena begrunda och besudla livets gåtor. De gräver sig ner lager för lager och blir ofta förvånade över vad som hittas.

  Nya avsnitt varje torsdag.

 • Dokumentärer om vägen till toppen och livet bakom hitsen för vår tids största artister.
  Ansvarig utgivare: Caroline Pouron

 • Serier i kortformat för dig som älskar dokumentärer om samhällets mörka sidor. Här hör du berättelser om kriminalitet och utsatthet som påverkar människors liv.


  Ansvarig utgivare: Karin Lindblom

 • Podden som pratar om det inga andra poddar pratar om.
  Ansvarig utgivare: Nina Glans

 • I Sommar och Vinter i P1 hör du personliga berĂ€ttelser som definierar vĂ„r tid. Alla Sommarprat finns att lyssna pĂ„ i Sveriges Radio Play.Ansvarig utgivare: Karin Lindblom

 • Följ med Sveriges frĂ€msta historiker pĂ„ en tur genom vĂ€rldshistorien! Professor Dick Harrison Ă€r en av Sveriges ledande historiska profiler. I den nya podcasten Harrisons dramatiska historia samtalar han med sin hustru Katarina Harrison Lindbergh, Ă€ven hon historiker och författare. Det Ă€r personligt och inbjudande, kunnigt och kunskapsrikt, lĂ€ttsamt men aldrig lĂ€ttviktigt.

   

  De tvÄ programledarna vÀgleder lyssnaren genom vÀrldshistorien, med vÀl valda nedslag. Det Àr kunskap och fakta, Ätergivet med berÀttarglÀdje och engagemang. HÀr ges plats för djupdykningar i enskilda personöden och hÀndelser men med en tydlig kronologi i avsnitten som följer historiens vÀg framÄt.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • “Health has become overcomplicated. I aim to simplify it” In this podcast, we hear stories from leading health experts and exciting personalities who offer easy health life-hacks, expert advice and debunk common health myths giving you the tools to revolutionise how you eat, sleep, move and relax. Hosted by Dr Chatterjee - one of the most influential GPs in the country with nearly 20 years experience, star of BBC 1’s Doctor In the House, and author of 4 internationally best-selling books, including ‘The 4 Pillar Plan’ – Feel Better, Live More aims to inspire, empower and transform the way we feel. When we are healthier we are happier because when we feel better we live more.


  Support the podcast and enjoy Ad-Free episodes. Try FREE for 7 days on Apple Podcasts https://apple.co/feelbetterlivemore. For other podcast platforms go to https://fblm.supercast.com.


  https://www.drchatterjee.com/podcast

  https://www.instagram.com/drchatterjee

  https://www.twitter.com/drchatterjeeuk

  https://www.facebook.com/DrChatterjee


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


 • Hör alla avsnitt av Inför rätta på Podme!

  https://podme.com/se/infor-ratta

  Följ med in i rättssalen och få en unik inblick i Sveriges mest uppmärksammade rättegångar. Hör vittnen, offer, förövare och intervjuer med drabbade vars liv aldrig mer blir detsamma.

 • Konflikt är Sveriges Radios fördjupande utrikesmagasin. Vi knyter ihop världspolitik och svensk vardag.
  Ansvarig utgivare: Klas Wolf-Watz

 • A Swedish football podcast by three Brits living in Sweden who can't point to Degerfors on a map.
  Join us as we try to understand the Swedish game.


 • Bakom galler tar dig med in bakom fängelsemurarna och låter dig möta människorna som begått de värsta brotten. Bakom Galler produceras av Tredje Statsmakten Media AB för Podme. Exekutiv producent: Sofia Neves.Hör alla avsnitt av Bakom Galler hos Podme!https://podme.com/bakom-galler

 • I Djupet tar vi hjĂ€lp av experterna, och lyssnarna, för att ta oss ner i detaljerna i nĂ„gra av Sveriges mest brĂ€nnande samhĂ€llsfrĂ„gor.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Med Titti Schultz och Ebba Kleberg von Sydow. En podd om det svenska kungahuset och europeisk monarki.
  Ansvarig utgivare: Sofia Söderholm

 • En podcast av Niclas Norlindh och Jonatan Jonasson – som du kanske känner igen från succén Den som skrattar förlorar. Torra skämt, fantastiska ljudklipp, roliga listor och dumma spaningar ur vår knasiga samtid bildar podden som är din oas i hjärndödhet.

 • Här hör du Sveriges Radios Rysslandskorrespondent Maria Persson Löfgren och Ukrainakorrespondent Lubna El-Shanti, tillsammans med experter på Ryssland och Ukraina. Programledare: Fredrik Wadström. Producent: Marina Nilsson Malmström.
  Ansvarig utgivare: Klas Wolf-Watz

 • Podd där David Druid och Katherine Zimmerman reder ut veckans politiska händelser med politikreportern Lova Olsson och satirikern Moa Wallin.
  Ansvarig utgivare: Caroline Lagergren

 • En podd om ful kultur av och med Emily Dahl och Ann Edliden. Om mĂ€nniskor, fenomen och tv-program du absolut inte ville höra mer om eller nĂ„gonsin tĂ€nka pĂ„ igen.

  Nu kan du stötta oss hÀr: https://plus.acast.com/s/oforskamt-att-anta.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Detta har hänt…
  Ansvarig utgivare: Caroline Lagergren

 • Sedan 2007 har vi försökt hjĂ€lpa vĂ„ra följare till en bĂ€ttre privatekonomi och ett rikare liv genom att dela med oss av vĂ„r resa, vĂ„ra insikter, framgĂ„ngar och misstag. Varje vecka försöker vi dela med oss av konkreta tips, rĂ„d, inspiration sĂ„ att du kan ta din privatekonomi, ditt sparande och ditt liv till nĂ€sta nivĂ„ pĂ„ ett enkelt och roligt sĂ€tt. Har du en frĂ„ga? Besök gĂ€rna forumet pĂ„ rikatillsammans.se dĂ€r vi alla hjĂ€lps Ă„t. 😊💰

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • SĂ„ in i SjĂ€len med Agneta Sjödin & gĂ€ster


  I min nya podd "SÄ in i SjÀlen" kommer samtalen med mina gÀster handla om hur deras resa har sett ut, hur de har funnit sÀtt och verktyg för att mÄ bra, hitta balans och funnit ett lugn i sig sjÀlva och i sin sjÀl. MÄlet med samtalen i den hÀr podden Àr att fÄ dig som lyssnar att komma i kontakt inÄt, att hitta ett sÀtt att bygga upp en bra och kÀrleksfull relation till dig sjÀlv och din sjÀl. Jag hoppas att ni vill vara med mig pÄ den hÀr resan! Den kommer bli hÀrlig, kÀnslosam, innerlig, nÀrvarande och Àkta. Och som det sagts: "Det Àr svÄrt att finna lyckan inom sig, men det Àr omöjligt att finna den nÄgon annanstans". Den viktigaste resan börjar inom dig - i djupet av din sjÀl.


  Producent: Marcus Tigerdraake.


  Vill du skicka in ett ljudmeddelande till podden? Spela dĂ„ in ett meddelande pĂ„ 30-90 sekunder. En inspelning pĂ„ mobilen rĂ€cker gott och vĂ€l. NĂ€r du Ă€r klar skickar du meddelandet till [email protected]. MĂ€rk mailet med “Agneta meddelande” och ditt namn! Notera: Om du skickar in ljudmeddelandet godkĂ€nner du att det kan komma att spelas upp i podden.

  Följ denna lÀnk för att del av SÄ in SjÀlens första ljudbok, samt vÀlja att lyssna pÄ podden reklamfritt, fÄ tillgÄng till avsnitten och hela intervjuserier tidigare. https://plus.acast.com/s/sa-in-i-sjalen.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • En podcast om sanna kriminalfall och gĂ„tfulla mysterier. Av och med journalisterna Jenny Borg och Linn Ek.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Magnus Uggla pratar med sin dotter Agnes om absolut ingenting.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • En dokumentär om de avgörande nyhetshändelserna – med människorna som blev en del av dramat. Hör ytbärgaren som räddade människor efter att Estonia förlist. Journalisten som tog sig in i palatset som Saddam Husseins son just flytt från. Skådisen som hamnade mitt i Filmsveriges största haveri. Detta är deras personliga berättelser.
  Podcasten produceras av Mattias Bergman och Andreas Utterström.

 • Sveriges största och skarpaste podd om amerikansk politik.
  Ansvarig utgivare: Klas Wolf-Watz

 • I true crime-podden "Jakten på mördaren" får du varje vecka ta del av ett mordfall. Tillsammans med journalisten Saga Springcorn får du åka tillbaka till tiden då händelsen inträffade och följa med under utredningens gång. Denna podcast tar endast upp fall som är lösta. Podden hette tidigare "Värsta morden". Nya avsnitt släpps varje onsdag, men redan nu kan man lyssna på hela säsongen - bara på Podplay.se eller i Podplay-appen.

 • Systrarna Janni och Michaela Ă€r two of a kind. Den ena bor i Stockholm med en vardag kantad av smĂ„barn och den andra bor i Cypern med ett liv pĂ„ resande fot som hon delar med sina 1,2 miljoner följare. Nytt avsnitt slĂ€pps varje torsdag.


  Klipps av Victor Ganguly


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Julia FrĂ€ndfors och Fredrik Söderholm avhandlar veckans brinnande aktuella hĂ€ndelse. Det blir VÄLFILTRERAT: skvaller, spaningar, relationer, kĂ€rlek, kĂ€nslor, tankar, insikter och utsikter. Det blir djupt och allvarligt ibland men oftast bara vĂ€ldigt vĂ€ldigt roligt.


  Nytt avsnitt varje fredag!


  LÀmna gÀrna ett snÀllt omdöme sÄ podden nÄr fler!


  Puss!


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Vi är där historien är.
  Ansvarig utgivare: Nina Glans

 • Spanarna är ett program och en podd för dig som gillar samhällsspaning med humor. Tre skarpsynta personligheter försöker avläsa trender i vår vardag och ge oss sina framtidsvisioner.
  Ansvarig utgivare: Katarina Dahlgren Svanevik

 • Real talk? Modern parenting is a doozy. There’s never been more pressure to be perfect with social media readily at our fingertips - mixed with total isolation and no help. Where the f*ck is that village everyone talks about? Consider After Bedtime your village. Led by Kristin and Deena - founders of the largest online parenting community, Big Little Feelings - After Bedtime is the place you can go at the end of a long hard day to find your “enough”-ness. We’ll laugh, we’ll cry, we’ll maybe pee our pants a little as we unpack things we’re ALL experiencing but too ashamed to talk about: imperfect marriages, miscarriages, managing toddler mania, apologizing to our kids and everything in between. You’ll leave with actionable, realistic tips to make this whole parenting thing smoother - small changes, big impact. In an age where parents need more *real* connection than ever, let’s talk honestly about the hard - and remind ourselves we are not alone, we are not failing. In fact, we’re f*cking crushing it.

 • Vi riktar ljuset mot mĂ€nniskan som var med. MikrodokumentĂ€rer ur nyhetsflödet – av och med Dagens Nyheters journalister. Nya avsnitt tisdagar och torsdagar. 
  Ansvarig utgivare: Peter Wolodarski
  Dagens Nyheter AB

 • En oseriös podcast om mord. Komikerna tillika true crime-virtuoserna Johanna Wagrell och Elinor Svensson, berĂ€ttar varje vecka ett mord/brott/hemskhet. Spekulationer och killgissningar blandas med tramsbyxeri och fruktansvĂ€rt intressanta grejer.

  Varje torsdag slÀpper vi ett Bonusavsnitt! Prenumerera pÄ dem hÀr --> https://plus.acast.com/s/vadblirdetformord.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • A few years ago I was a broke, university dropout, living in a studio-flat in a rough area. At 18 I started a company which would eventually become "Social Chain" - an industry leading marketing company. At 26 the company was generating $600m a year in revenue. At 27 I resigned as CEO, and launched 'The Diary Of A CEO' podcast with the simple mission of un-filtering success and giving you the knowledge you need to create the life you want. Thank you for listening. My New Book: https://smarturl.it/D IG: https://www.instagram.com/steven LI: https://www.linkedin.com/in/stevenbartlett-123


 • Vad ska man tycka, och varför? En daglig podd om politik där ledarredaktionen ger dig sin analys av dagens viktigaste nyheter, det senaste politiska skvallret och siffrorna du borde ha koll på.

  En podd från Svenska Dagbladet, SvD.

 • Hanif Bali och Per Lindgren tar hjälp av inbjudna gäster i sin jakt efter vad som ska bli deras käpphästar. Högt och lågt varvas när samhällsfrågor, samtidsanalyser och struntsaker stöts och blöts. Åsiktsmaskinerna är vänner sen flera år tillbaka. De håller inte alltid med varandra men de förenas genom sitt engagemang, ifrågasättande och nyfikenhet.
  Allt med God Ton™ såklart.

 • Varje torsdag bjuder dom fĂ€rgstarka flunsorna Ellinor Löfgren och Melina Criborn pĂ„ alltifrĂ„n deras vardag om perfekta instagramflöden till ofiltrerade sanningar om livet i stort. För livet tar ju inte slut trots att man fĂ„tt barn och Ă€r en morsa. 


  Följ ‘Inga Beiga Morsor’ officiella Instagramkonto: 

  @ingabeigamorsor 


  Följ podd-duons respektive Instagramkonton:

  Ellinor Löfgren - @ellinorlofgren

  Melina Criborn - @melina.criborn


  ‘Inga Beiga Morsor’ Ă€r producerad av Silverdrake Förlag via Acast

  www.silverdrakeförlag.se


  Klippare:

  Patrik Sundén

  @patriksunden


  Redaktör:

  Marcus Tigerdraake, [email protected]

  @marcustigerdraake


  Koordinator: 

  Victoria Tigerdraake, [email protected]

  @victigerdraake


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Sluta aldrig att vara nyfiken, livet har sĂ„ mycket att lĂ€ra sa min mamma till mig nĂ€r jag var liten och det har jag burit med mig sedan dess, hela vĂ€gen in i den hĂ€r podden! I "Nyfiken pĂ„" Ă€r Kristin Kaspersen nyfiken pĂ„ kĂ€nda och okĂ€nda livsöden, pĂ„ ledarskap, drivkrafter, hĂ€lsa och livsval. Det hĂ€r Ă€r podden för dig som vill stilla din nyfikenhet och lĂ€ra för livet! Webbsida: kaspersennyfikenpa.se

  En podcast frÄn Perfect Day Media.


 • I ett kĂ€nt kriminalfall hittar vi det okĂ€nda och följer spĂ„ren. Vi berĂ€ttar om Sveriges mest omtvistade fall - dĂ€r förtroendet för rĂ€ttsvĂ€sendet urholkats. SpĂ„r skildrar okĂ€nda platser och ljusskygga mĂ€nniskor frĂ„n Sveriges undre vĂ€rld.  SpÄr Àr en samproduktion mellan Acast och A-one Produktion och Third Ear Studio. För att bli bli prenumerant, gÄ in pÄ thirdearstudio.com och följ instruktionerna. Följ SpÄr pÄ Instagram och Facebook för mer information: @sparpodcast

  Become a member at https://plus.acast.com/s/sparpodcast.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • I ”Not Fanny Anymore” fĂ„r du följa make up-artisten Fanny Lagerwall och programledaren Jessica AlmenĂ€s pĂ„ en stor och omvĂ€lvande resa.


  Jessica och Fanny möts i samtal om övervikt och livet som helhet. Resan börjar nÀr Fanny besöker lÀkaren och vÄgen stannar pÄ 134kg. DÀr och dÄ kÀnner Fanny att det Àr nog nu. Genom en hÀlsosam viktnedgÄng med hjÀlp av trÀning och rÀtt kost Àr mÄlet att bli stark och mÄ bra och hitta glÀdjen till trÀning och en hÀlsosammare livsstil. Det hÀr Àr ingen bantningspodd, eller en podd om att se bra ut. Detta Àr en podd om lÄngsiktig hÀlsa och om att mÄ bra.


  Jessica och Fanny blev vĂ€nner genom jobbet. Det blir dĂ€rmed ocksĂ„ massa prat om TV-branschen, backstage-skvaller och Fanny’s galna dejtingliv.  

  Det hÀr Àr en resa du vill hÀnga med pÄ!


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Det finns ett före och ett efter. En människa, en story.
  Ansvarig utgivare: Caroline Pouron

 • En podd med Agnes Wold och Christer Lundberg om hälsomyter, coronavirus och riskerna med att bädda sängen.
  Ansvarig utgivare: Sabina Schatzl

 • I den hĂ€r podden fĂ„r du tillsammans med Amanda Karlsson & Linnea Bohlin grotta ner dig i lĂ€skiga, sanna och riktigt spĂ€nnande mordfall.Hör fler avsnitt av Mordpodden hos Podme! https://podme.com/se/mordpoddenLadda ner Podme-appen i Appstore eller Google Play. Första 14 dagarna Ă€r gratis.

 • I den hĂ€r podcasten har ni front row tickets nĂ€r Hedvig Eklund och Filip Johansson lĂ€r kĂ€nna varandra pĂ„ djupet och pĂ„ ytan
 De lyfter samtalsĂ€mnen om allt frĂ„n relationer och psykisk hĂ€lsa till mode och partaj. Nytt avsnitt varje tisdag!

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Conversations about science, technology, history, philosophy and the nature of intelligence, consciousness, love, and power. Lex is an AI researcher at MIT and beyond.

 • Programledaren Fredrik Ralstrand trĂ€ffar kĂ€nda och okĂ€nda som jobbar med tv.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Individer, hĂ€ndelser, mord och mysterier som fĂ„r oss att rysa lite extra. En podcast för dig som Ă€r intresserad av verkliga hĂ€ndelser och True Crime med fokus pĂ„ internationella fall.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Sex unga kvinnor som levt i vĂ„ldsamma relationer hittas döda. Men vilka var de - och kunde deras liv ha rĂ€ddats?

  Hennes namn var Àr en podd om mÀns vÄld mot kvinnor och samhÀllet som svek.

  Av Göteborgs-Postens Michael Verdicchio och Madeleine Gartéus.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • En samtidskommenterande podcast med Ola Söderholm, Liv Strömquist och Jonatan Unge.
  Podden utkommer med fem avsnitt i mÄnaden och tvÄ av dem lÀggs ut hÀr i gratisfeeden. För att höra samtliga avsnitt, skaffa en prenumeration för 29 kronor i mÄnaden pÄ https://underproduktion.se/stormensutveckling

 • Urban Gärdek och Tobias von Braun är tillbaka med en ny säsong av Kalla Fall!

  Kalla Fall är en grävande podcast som granskar okända och ouppklarade verkliga kriminalfall. Podden tar vid där polisutredningen slutar och försöker hitta nya spår som skulle kunna föra fallen närmare en lösning.

  I aktuella säsong två granskas mordet på Wisby hotell i december 1996 där receptionisten Christina Olofsson brutalt mördades under ett nattpass. De senaste 27 åren har tusentals förhör hållits och fallet har utretts av gotlandspolisen, rikskriminalens mordkommission och stockholmspolisens coldcase-grupp. Ett lovande DNA-spår finns från brottsplatsen. Trots det är fallet ännu olöst. Samtidigt påstår envisa rykten att polisen är väl medveten om vem mördaren är, men att man av någon anledning inte kan sätta dit denne…

  Första säsongen av Kalla Fall handlade om lantbrukaren Sven Sjögren, som försvann spårlöst från sitt hus alldeles intill Lummelundagrottan på Gotland i oktober 1972. Kort därefter försvann även en av hans bekanta, författaren Björn Adolfsson. Än idag är båda spårlöst borta. Eller kanske inte helt spårlöst? Vi gick igenom utredningen på nytt för att hitta svar på gåtan om vad som hände dem. Ett arbete som resulterade i att nya tidigare okända uppgifter framkommit och att polisen på Gotland nu åter betraktar fallet som ett öppet ärende.

  Kalla Fall görs av Urban Gärdek och Tobias von Braun och produceras av Podplay i samarbete med produktionsbolaget Bangalore.

  Följ fallets utveckling på Instagram: https://instagram.com/kalla_fall?igshid=YmMyMTA2M2Y=


 • Ett ämne, en kvart, sex dagar i veckan. Svenska Dagbladets nyhetspodd – med några av Sveriges kunnigaste journalister. Dagens story från SvD ger dig djup och perspektiv på de viktigaste nyhetshändelserna just nu.

  Nytt avsnitt varje vardagsmorgon – och så “Tv-kollen” på lördagar.

 • Vad vet vi om vĂ€rlden? Och hur pĂ„verkar vad vi vet det vi gör? Nobelexperten Gustav KĂ€llstrand möter forskare, författare och andra experter och utforskar tankar inom vetenskap, litteratur och fred. Och tittar nĂ€rmare pĂ„ idĂ©er som varit sĂ„ bra att de fĂ„tt Nobelpris. 


  Programledare: Gustav KĂ€llstrand

  Producent: Andreas Viklund

  En poddserie frÄn Nobelprismuseet och produktionsbolaget filt.


  .


  .


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Har du tröttnat på att kämpa med dejtandet?

  I podcasten Happy Dating hjälper dejtingcoachen Linnea Molander kämpande singlar att lösa sina dejtingproblem, och delar kunskapen du behöver när dejtandet krånglar. Får du panik av obesvarade meddelanden, är livrädd för att aldrig träffa någon, dejtar bara fel personer eller får ständigt höra klassikern "du är jättetrevlig, men rätta känslan saknas"? Då är detta podden för dig.

  Välkommen in i coachingrummet!

 • Football’s funniest family duo — Jason Kelce from the Philadelphia Eagles and Travis Kelce from the Kansas City Chiefs — team up to provide next-level access to life in the league as it unfolds. The two brothers and Super Bowl champions drop weekly insights about their games and share unique perspectives on trending NFL news and sports headlines. Plus, entertaining stories from a combined 21 years in the league, off-field interests, and engaging conversations with special guests.   

  Watch and listen to new episodes every Wednesday during the NFL season & check us out on Instagram, Twitter and Tiktok for all the best moments from the show.


 • En varg söker sin pod är en podcast om kultur med Liv Strömquist och Caroline Ringskog Ferrada-Noli.

 • Stress och utmattning - med Björn Rudman - En utbildande och hjĂ€lpande podd om stressrelaterad psykisk, fysisk och social ohĂ€lsa. HĂ€r fĂ„r lyssnaren kunskap, förstĂ„else och konkreta verktyg för att förbĂ€ttra sin situation och kanske ocksĂ„ komma vidare upp ur en stressrelaterad ohĂ€lsa.


  Björn arbetar som terapeut till vardags pÄ egen klinik, har ADHD och Àr NPF-förÀlder.


  www.bjornrudman.se


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Caroline Salzinger med gäster om dramatiken och politiken i Europa.
  Ansvarig utgivare: Klas Wolf-Watz

 • Det politiska spelet är för dig som älskar politik – Parisa Höglund, Fredrik Furtenbach och Helena Gissén guidar dig genom maktens korridorer.

  Ansvarig utgivare: Klas Wolf-Watz

 • I Veckopanelen sammanfattar Kvartal den gĂ„ngna veckans viktigaste hĂ€ndelser med hjĂ€lp av nĂ„gra Sveriges vassaste tĂ€nkare och debattörer. Paneldeltagarna kommer frĂ„n samhĂ€llets alla bĂ€rande sektorer: Universiteten, nĂ€ringslivet, politiken, facket, kultursektorn.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Vem gjorde vad i ekonomivärlden i veckan? Vad var störst, viktigast? Och vilken var detaljen alla missade? Varje vecka diskuterar Ekonomiekot Extra de mest spännande händelserna inom samhällsekonomi och näringsliv. Programledare Hanna Malmodin.
  Ansvarig utgivare: Tove Svenonius

 • Saker står på spel - Du borde lyssna.
  Ansvarig utgivare: Anders Bäckström

 • ‱ Podden för dig som Ă€lskar inredning, mode och stil ‱

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • P1:s hälsojournalistiska program.
  Ansvarig utgivare: Nina Glans

 • Varje måndag diskuterar David Fjäll, Kristian Borell och Martin Åslund högt och lågt om fotbollen i Europa.

 • Podden för dig som lever för börsen. Inget bolag är för stort eller för litet för att synas av Börspodden. Vi ger vår syn på aktuella bolagshändelser samt pratar om vår egen handel - högt och lågt!

 • Vi samtalar med Sveriges mest inspirerande förebilder med unika bakgrunder i syfte att ge perspektiv, rĂ„d och synsĂ€tt till dig som ung. Vi som driver podden heter frĂ„n vĂ€nster: PĂ€r Davidsson, Tobias Valdebenito & Edvin Runhellen.

 • Huberman Lab discusses neuroscience: how our brain and its connections with the organs of our body control our perceptions, our behaviors, and our health. We also discuss existing and emerging tools for measuring and changing how our nervous system works. Dr. Andrew Huberman is a tenured professor of neurobiology and ophthalmology at Stanford School of Medicine. His laboratory studies neural regeneration, neuroplasticity, and brain states such as stress, focus, fear, and optimal performance. For more than 20 years, Dr. Huberman has consistently published original research findings and review articles in top-level peer-reviewed journals, including Nature, Science, Cell, Neuron, and Current Biology. He is a regular member of several National Institutes of Health review panels and a Fellow of the McKnight Foundation and the Pew Charitable Trusts. Dr. Huberman regularly consults for technology development companies, professional athletic organizations, and various units of U.S. and Canadian Special Operations.

 • Varje vecka varvar duon Mathilda Lundqvist och Andrea Hedenstedt personliga erfarenheter med spaningar frĂ„n SocMed, i podden som fĂ„tt det ack sĂ„ innovativa namnet "Mathilda och Andrea". Podcasten har funnits sedan 2013. Lyssna och njut! Vill du kontakta oss? Mejla: [email protected].

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Varför Ă€r det sĂ„ fĂ„ som pratar om klimakteriet pĂ„ ett positivt och konstruktivt sĂ€tt? Visste du att de första symptomen börjar redan vid 40? I Klimakteriepodden intervjuar Åsa Melin och gĂ€ster intressanta och spĂ€nnande personer som har kunskap och erfarenhet av olika aspekter av kvinnohĂ€lsa och Ă„ren kring menopaus. Avsnitten handlar om vad som hĂ€nder i kroppen och psyket, varför och hur du sjĂ€lv kan pĂ„verka ditt mĂ„ende och din hĂ€lsa pĂ„ alla plan. Du fĂ„r veta allt om hormoner, humörsvĂ€ngningar, sexlust, relationer, kost, motion, hjĂ€rnan, tarmarna och mycket mer. Allt för att du ska kĂ€nna dig stark, ha livslust, energi och en hĂ„llbar kropp. Det finns mycket okunskap och myter kring klimakteriet och kvinnligt Ă„ldrande som förtjĂ€nar att redas ut. Klimakteriepodden erbjuder allsidig kunskap och vetenskaplig fakta.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Systrarna Peg & Penny Parnevik Ă€r ditt sĂ€llskap varje mĂ„ndag för att snacka livet, kĂ€rlek, Ă„ngest, och allt dĂ€r emellan!

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Av Ebba Kleberg von Sydow & Emilia de Poret, varje torsdag! Trender, stiltips och annat som gör livet vĂ€rt att leva... @sakerstil #SĂ€kerStil

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • KĂ€nslan av ett riktigt bra auktionsfynd eller en skön dag i trĂ€dgĂ„rden i poddformat! I Billgren Wood poddar vintage- och tv-profilen Elsa Billgren och kokbokförfattaren och inredningsprofilen Sofia Wood om framtida och samtida trender. Duon djupdyker i mat, konst, inredning, design och mode och delar med sig av personliga tankar och upplevelser. Det hĂ€r Ă€r podden för inspirationstörstande personer med intresse för mat, hem och det goda i livet. Önska Ă€mne pĂ„ https://www.billgrenwood.se
  En podcast frÄn Perfect Day Media.


 • “Obligatorisk lyssning för alla politiskt (nörd)intresserade. Sjukt bra!” Sveriges bästa politiska podd släpper nya avsnitt varje onsdag. Med största allvar och ändå lekande lätt tar Torbjörn Nilsson och Maggie Strömberg sig an skvallret i riksdagens korridorer, djupdyker i politikens historia, spanar framåt och analyserar både sakpolitik och spel. På fredagar svarar de på lyssnarnas frågor.

  En podd från Svenska Dagbladet, SvD.

 • Elin Lervik och Katarina Matsson grottar ner sig i allt som Ă€r hĂ€rligt med inredning och blandar personliga anekdoter med konkreta tips. 

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • I denna sjĂ€lvutnĂ€mnda succĂ©podd surrar Hanapee (programledare, influencer och bloggare) och bĂ€stisen Nea om barnuppfostran (hur överlever man pms med sitt barn?), ger starka trendtips (alla borde ha kort lugg i Ă„r!) och pratar om Neas Ă„r med bröstcancer och cellgifter. Det Ă€r nĂ€ra, inbjudande, roligt och bjussigt i Sveriges nya, stora mĂ„stepodd för alla kvinnor mellan 25 och 45. StĂ€ll en frĂ„ga eller önska ett Ă€mne pĂ„ https://www.surretpodcast.se  En podcast frÄn Perfect Day Media.

 • I HĂ€lsorevolutionen fĂ„r du det senaste inom den internationella hĂ€lsoforskningen och antiinflammatorisk livsstil, speglat i de gamla beprövade hĂ€lsotraditioner som finns jorden runt. Mycket skratt, mycket kunskap, mycket inspiration. Det vĂ€sterlĂ€ndska möter det österlĂ€ndska. 

  Podden HĂ€lsorevolutionen tar avstamp i Maria Borelius personliga, bĂ€stsĂ€ljande böcker om antiinflammatorisk livsstil (HĂ€lsorevolutionen, Bliss och Förundran), men det Ă€r en pĂ„gĂ„ende rörelse
 Tillsammans med lyssnarna utforskar vi det nya hĂ€lsolandskapet med ett lika kritiskt som nyfiket öga. Vi har gĂ€ster som Ă€r forskare, lĂ€kare, entreprenörer, författare, kulturprofiler, vĂ€nner, kĂ€nda, okĂ€nda hĂ€lsoprofiler som Ă€r med och testar olika moment under resans gĂ„ng. Och Maria delar generöst med sig av bĂ„de egna misstag och framsteg.

  Vi som gör podden Ă€r Maria Borelius, vetenskapsjournalist, författare och biolog och Carina Nunstedt, förlĂ€ggare och producent. Vi brinner för att du ska kĂ€nna dig ljusare, starkare, lugnare, gladare och fĂ„ skina i just ditt liv. Din nya hĂ€lsoresa börjar nu! Kontakt: [email protected] Följ oss gĂ€rna pĂ„ Instagram: halsorevolutionen_podcast


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Välkommen till Avanzapodden – en podd om ekonomi, sparande & investeringar. Nytt avsnitt varje tisdag!

  Följ Avanza i sociala medier för mer sparande & investeringar i vardagsflödet: @avanzabank på Instagram, Facebook, Twitter, YouTube & TikTok.

  Lär dig mer på Avanzabloggen: blogg.avanza.se

  Interagera och diskutera med andra lyssnare i vår Facebook-grupp: https://www.facebook.com/groups/avanzapodden/

  Kontakta oss: [email protected]

  Lyssna gott,
  Avanza

 • Vill du också lära dig mer om Kina? Här i Kinapodden får du dramatiska världshändelser, spännande historier och närgångna skildringar av vardagslivet från det stora landet i öster. Nytt avsnitt varje vecka!
  Ansvarig utgivare: Klas Wolf-Watz

 • Offcam Podcast med Sampe & Joppe. HĂ€r löser vi inga vĂ€rldsproblem. Vi skrattar dock vĂ€ldigt mycket och hoppas att du vill göra detsamma, antingen med eller Ă„t oss :)

 • I böljande samtal om allt frĂ„n blommor, trĂ€dgĂ„rdsplanering, kompost och pallkragar till livet i stort och smĂ„tt fĂ„r vi följa en vĂ€xande vĂ€nskap. I Röda vita rosen möts en av Sveriges frĂ€msta trĂ€dgĂ„rdsmĂ€stare - Victoria Skoglund och en av Sveriges mest entusiastiska nybörjare - Jenny Strömstedt.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • I Analyspodden tar Dagens industris reportrar och experter pulsen pĂ„ börs och marknad.
  En podcast frĂ„n Bonnier News. 

  Ansvarig utgivare: Peter Fellman.
  Kontakt redaktionen: [email protected]
  AnnonsförfrĂ„gningar: [email protected]

 • Föräldrarådgivning när det fungerar som sämst med dem du älskar mest. Ett ring-in-program som hjälper dig att hantera föräldraskapets allra svåraste utmaningar.

 • Sjuka Myter Ă€r en podd med Robel Malki och Jonna Nilsson. Vi sprĂ€cker myter inom medicin och hĂ€lsa sĂ„ att du nĂ€sta gĂ„ng du hör en myt kan du sĂ€ga det som det Ă€r.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Alla vill till himlen, men vägen dit kan vara svår.

  Ida Asperud och Alicia Lauterbach har nu börjat på ett nytt kapitel i sina liv, lämnat helvetet bakom sig och siktar nu istället uppåt. I den här podden får vi höra allt. Sanningar, lögner och hur tjejerna egentligen ser på livets alla situationer, helt ofiltrerat den här gången!

  För att hamna i himlen måste man vara 100% ärlig och stå för sina synder, och det är precis det som kommer komma fram i podden.

 • Ingen vet vem som bjöd dit dem. Ingen vet varför det var deras sista mĂ„ltid. Men det spelades in.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • I Ekots lördagsintervju ställs makten till svars.
  Ansvarig utgivare: Klas Wolf-Watz


 • En podcast om försvarspolitik från Aftonbladet Ledare.

 • P1:s veckomagasin om Sverige och världen – politik och trender, satir och analyser.
  Ansvarig utgivare: Klas Wolf-Watz


 • En aktieanalytiker med stenkoll på ekonomi och sparande möter en börshatande slarver som aldrig kunnat hålla i pengar - det är konceptet för podcasten Sparadiset. Aktieanalytikern Carl-Henrik Söderberg hjälper sin gamla vän Rickard Almqvist att bli intresserad av att spara på börsen, för att Rickard på så vis ska få rätsida på sin, minst sagt, svajiga ekonomi.

 • Ett populĂ€rvetenskapligt program som utforskar psykologiska fenomen bakom mĂ€nskliga beteenden, med sĂ€rkilt fokus pĂ„ beteenden som kan bli farliga. Med: Katarina Howner och Shilan Caman. www.detmorkapsyket.se

  Become a member at https://plus.acast.com/s/det-morka-psyket.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Alla människor har sina unika livshistorier. I Podcasten Dokumentära Berättelser följer ni med journalisterna Ylva Agelii och Sidiri Ekenryd då de möter människor som delar med sig av sina livsavgörande ögonblick. I avsnitten hörs även advokater, poliser och psykologer som fördjupar förståelsen av dessa berättelser.

  Missa inte att du kan lyssna på hela säsong 7 redan nu, självklart helt gratis, på Podplay!

  Produceras av: Kunskapsstudion AB
  Kontakta oss på [email protected]

  Musiken i podden är hämtad från Epidemic Sound och Universal Production Music om inget annat anges.

 • Relationer, kĂ€rlek och den evigt förĂ€nderliga jakten pĂ„ lycka!

 • Levande dokumentärer som gör dig smartare på 29 minuter. Möt människor som gått mot strömmen och förändrat vår tid.

 • Podden En ovĂ€ntad historia utgĂ„r frĂ„n en liten hĂ€ndelse för att med glimten i ögat berĂ€tta den stora historien. Programledare Ă€r historikerna Olle Larsson och Andreas Marklund.

   


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • The Higher Self is dedicated to guiding you through the journey of discovering your highest purpose, passion and potential in Life.

  Have a dream to get in better shape, heal relationships or even create true financial freedom, whatever it is... the keys to achieving your heart's desires are already in you.

  The Higher Self will help you unlock your greatest potential, erase limiting beliefs and guide you on the journey of creating your dream life.

 • Nu börjar livet ger dig som lyssnar två poddar i en, och finns med dig varje måndag och fredag med Rebecca Stella!
  Rebecca Stella och Michaela Forni ger en hjärtlig start på veckan under måndagar, och spinnoffen “Stellz and friends” rundar av veckan med härligt och roligt häng som peppar i gång stämningen inför stundande helg. Från Los Angeles till Stockholm delar de med sig av sina liv innefattande allt från relationer, kärlek, sorg och mycket mer. En ärlig och ofiltrerad podd med en hård sarkastisk jargong och många skratt mellan två vänner.

  På fredagarnas “Stellz and friends” har Rebecca Stella festliga samtal tillsammans med olika vänner vecka för vecka för att ge den ultimata fredagsfeelingen. Och allas våran Mangz också med varje fredag för den ultimata fredagsfeelingen.

  Nya avsnitt släpps varje måndag och fredag.
  Klipps av Magnus Öhman – Montana Ave Media Group.

 • Har du nĂ„gonsin tĂ€nkt tanken att det kanske finns en annan version av verkligheten? För det har vi - och i podden Konspirationsteorier kommer vi att berĂ€tta allt frĂ„n mystiska sammantrĂ€ffanden till alternativa teorier. Allt för att ditt konspirationsĂ€lskande sinne ska vakna till liv!


  VÀlkommen att lyssna pÄ podden som fÄr dig att ifrÄgasÀtta allt det du varit helt sÀker pÄ - tillsammans med Viviann Le och Aida Engvall


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • I Fredagsintervjun fĂ„r du Sveriges vassaste politiska samtal. En gĂ„ng i veckan – varje fredag – intervjuar Kvartals programledare Jörgen Huitfeldt en person av stor betydelse i den svenska offentligheten. Fredagsintervjun utgĂ„r alltid frĂ„n sak, inte person.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Följ med nĂ€r journalisten Lotta Gröning tillsammans med Jan Blomgren, professor i kĂ€rnfysik, bjuder in gĂ€ster till att fritt diskutera högt och lĂ„gt kring aktuella samhĂ€llsfrĂ„gor. Det hĂ€r Ă€r podden som gĂ„r utanför ramarna, utanför Ă„siktskorridoren, utanför det etablerade medielandskapet och utanför Stockholms tullar. Podden produceras av Svenska Epoch Times. Ansvarig utgivare: Vasilios Zoupounidis 

 • Aron Flamwww.aronflam.comDonera: https://www.aronflam.com/contact-1/Merch: https://www.aronflam.com/merchandiseSWISH 0768943737

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • MilitĂ€rhistoriepodden Ă€r podden om krig med mĂ€nniskorna och samhĂ€llen i fokus. Det finns fĂ„ Ă€mnen som pĂ„verkar mĂ€nskligheten i lika hög utstrĂ€ckning som den militĂ€rahistorien. Krig och konflikter berör samhĂ€llet pĂ„ alla nivĂ„er – lĂ€nder och stĂ€der drabbas, familjer splittras, söner eller fĂ€der försvinner. DĂ€rför startar vi MilitĂ€rhistoriepodden tillsammans med tvĂ„ djupt kunniga och engagerade personer. Martin HĂ„rdstedt Ă€r professor i historia med breda kunskaper i Ă€mnet, Peter Bennesved Ă€r idĂ©historiker som forskar om civilförsvar och krisberedskap. Tillsammans bjuder de in lyssnarna till samtal som kombinerar ett brett tilltal och en djup Ă€mneskompetens.


  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Simon chippen Svensson, Jonatan Fuckup Unge och K. Bosman Svensson gör Della Monde. Sveriges enda renodlade humorpodcast för dig som Ă€lskar sport, kultur kvinnohistoria och familj, för dig som hatar kultur kvinnohistoria och familj och för dig som inte riktigt bryr dig. Maila till podden pĂ„ [email protected]

 • Nu Ă€r det premiĂ€r för podden Sanning & Konsekvens frĂ„n Nyheter24! Bakom podden, som kommer att slĂ€ppas varje fredag, stĂ„r Nyheter24:s nöjeschef Gabriella Bark, Camilla Gervide som driver Bloggbevakning och nöjesreportern (som Ă€ven kvalar in som nöjesprofil trots att hon inte vill erkĂ€nna det) Quetzala Blanco. Tillsammans kommer de att stöta och blöta aktuella kĂ€ndisar, influencers, fenomen, trender och en hel del skvaller som de har snappat upp genom Ă„ren.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • "Locker room" hänget du önskar du kunde få mer av men även förlänga är nu här. Vi tar upp allt man tänker och önskar att man kunde prata mer om. Den röda tråden är träning och hälsa. Men det primära är - att förstå och lyfta det som vi och många därute tänker på. Hur hanterar man prestationsångest? Kan man träna för att se snygg ut naken? Hur vågar man säga upp sig för att satsa på sin dröm? Varför har så många komplex och är egentligen Sociala Medier bra för oss? Allt detta och lite till får du höra i After Workout podden med Maya Parnevik och Joanna Swica.


 • I Hockeymorgon får du ta del av det senaste och hetaste i hockey-Sverige. Sportbladets profiler som Marcus Leifby, Tomas Ros, Hans Abrahamsson, Simon Norberg, Jonathan Knekta och Mattias Karlsson med flera kommer finnas med i studion.
  Programledare: Christoffer Kviborg och Johanna Lagus.

 • En podd för dig som inte kan få nog av Pernilla Månsson Colt och John Taylors kärlek till trädgård och odling.
  Ansvarig utgivare: Marcus Sjöholm

 • Janne Josefsson har vigt sitt liv Ă„t att pĂ„ olika sĂ€tt jaga sanningen. OanmĂ€ld har han knackat pĂ„ dörrar till hem och arbetsplatser dĂ€r intet ont anande mĂ€nniskor suttit lugnt, utan minsta misstanke om att deras liv snart ska förĂ€ndras. Men arbetet har kostat pĂ„. Idag bor en relativt nypensionerad Janne bakom en skottsĂ€ker dörr, pĂ„ hemlig adress i en lĂ€genhet belamrad av övervakningskameror. Eventuella besök tar han alltid utanför sitt hem. Men detta ska det bli Ă€ndring pĂ„ för nu startar Janne en podcast dĂ€r han kommer fĂ„ smaka pĂ„ sin egen medicin. I ”OvĂ€ntat besök hos Janne Josefsson” kommer kĂ€nda svenskar ringa pĂ„ Jannes dörr, ta av sig sina skor och tassa in pĂ„ en kopp kaffe.

  Kanske Ă€r gĂ€sten nĂ„gon Janne kĂ€nner ytligt, kanske vet han inte ens vem det Ă€r eller sĂ„ Ă€r det nĂ„gon Janne redan har i sin bekantskapskrets. Oavsett sĂ„ landar vi mer i ett möte mellan tvĂ„ mĂ€nniskor och inte i en minutiöst planerad intervjupodcast. En sak Ă€r dock helt sĂ€kert. Janne kommer lĂ€ra kĂ€nna sitt nya pensionerade jag bĂ€ttre och vem vet
..kanske fĂ„ nĂ„gra nya vĂ€nner pĂ„ köpet.  Producenter: Anna Spolander och Erik Thorsell

  Klippning och redigering: Kristoffer Beijer

  Ljudtekniker: Rolle Andersson

  Produktionsbolag: polpo play


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Vi Ă€r en krigshistorisk podd som behandlar blytunga Ă€mnen pĂ„ ett ganska lĂ€ttsamt sĂ€tt. Vi tycker att krigshistoria Ă€r svinintressant och babblar gĂ€rna alldeles för lĂ€nge om Ă€mnet. Nytt avsnitt slĂ€pps varje mĂ„ndag! Varannan mĂ„ndag ett ordinarie avsnitt, varannan mĂ„ndag ett Patreonexklusivt avsnitt.

  Stötta oss pÄ Patreon!

  Support till showen http://supporter.acast.com/krigshistoriepodden.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Join your favorite hot mess, Alix Earle, as she invites you to listen in on a weekly recap of her life revealing all the in-depth, exclusive details that has everyone watching, talking, and wanting more. For the first time ever, Alix will be letting you in on what is actually happening, beyond her trending TikToks. From friendships to family, relationship updates to rumors, traveling and navigating life after college. get ready for all the behind-the-scenes details that you've been waiting for. Let's be honest, life is messy, and Alix is here to remind you that we're all on this journey together. So welcome, you are now officially invited to the debrief.

 • Årets Humorpodd 2022 och varje mĂ„ndag slĂ€pps ett nytt avsnitt av Louise och Julia poddar! En solig och rolig podd som avhandlar allt frĂ„n kaos och sömnbrist och till skam och social baksmĂ€lla. Lite som en bikt, fast kul. Det kan ocksĂ„ förekomma en del skarpa - och ibland inte sĂ„ skarpa - omvĂ€rldsanalyser och spaningar i denna ofiltrerade podcast. Fram med skĂ€mskudden, nu kör vi! För tankar - skriv till oss pĂ„ Instagram. DĂ€r heter vi @hejhejvardag och @jullewibbe. För samarbeten - kontakta [email protected] och [email protected].


 • En podd om politik från Aftonbladet. Din följeslagare i den politiska djungeln. Med Olivia Svenson, My Rohwedder och Lena Mellin.


 • En kriminaljournalistisk djupdykning i aktuella brott blandas med återbesök i gamla fall. Reportrar: Anders Johansson och Katarina Norrgrann. Producent: Marcus Ulvsand.

 • Följ med på djupet när fysioterapeuterna Jacob Gudiol och William Valkeaoja snackar träning.

 • Lillen och Granis kĂ€nda frĂ„n "Den som skrattar förlorar" vĂ€gleder Sveriges killar genom livet tillsammans med programledaren Anders Löf.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Anis Don Demina och Behrouz ”Berra” Badreh har skrattat sig in i sofforna runt om i landet, här fortsätter de skratta åt det senaste som hänt under veckan.

 • Beauty och bubblor Ă€r vad det lĂ„ter som. En massa beauty sĂ„ klart men Ă€ven snack om annat som bubblar i livet. Nytt avsnitt varje onsdag. En podd frĂ„n Aller media.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Undersökande dokumentĂ€r frĂ„n en ljusskygg verklighet. En Mörk Historia tar dig med in i rĂ€ttsfallen som chockerar, förbryllar och förfĂ€rar Sverige. Vi hör om unika levnadsöden och brinnande Ă€mnen frĂ„n personerna som sjĂ€lva var inblandade. Med hjĂ€lp av deras berĂ€ttelser försöker vi förstĂ„. Hur kan man beröva en annan mĂ€nniska livet, för blott nĂ„gra tusenlappar? Varför sĂ€tter inte det svenska samhĂ€llet stopp för ett mord som bara vĂ€ntar pĂ„ att ske? En mörk historia produceras av JUST STORIES. Har du tips? Mejla info(a)juststories.seLyssna pĂ„ En Mörk Historia pĂ„ Podme:
  https://podme.com/se/en-mork-historia
  Ladda ner Podme-appen i Appstore eller Google Play. Skapa ditt konto och prova kostnadsfritt.

 • Din populĂ€rvetenskapliga podcast. Den snabbaste och roligaste vĂ€gen till kunskap och allmĂ€nbildning. Ett Ă€mne, en expert, en knapp timme.

  Become a member at https://plus.acast.com/s/alltduvelatveta.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • The day’s top stories from BBC News. Delivered twice a day on weekdays, daily at weekends


 • Aftonbladet Daily är Aftonbladets dagliga nyhetspodd. Varje dag fördjupar vi oss i ett aktuellt ämne, sammanfattar vad som hänt och ger en lite större bild. Nytt avsnitt måndag till fredag. Av Olivia Svenson, Jenny Ågren, Eva Ericsson och Ellen Lundström.

 • Ett program om hur språk används och förändras. Här kan du som lyssnare ställa dina frågor om språk. Programledare Emmy Rasper.
  Ansvarig utgivare: Sabina Schatzl

 • Karin Londré och Anna Sandell pratar varje vecka om sin bästa och värsta fascination – mord och sådana hemska grejer. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens allvarligaste ämne. Mord mot mord kan du lyssna på redan på onsdag, bara på Podplay! Lyssna på podplay.se eller i appen.

 • Riks ledarpodd med den politiska redaktören Richard Sörman och Ansvarig utgivare Dick Erixon

 • Fotbollsmorgon är en livepodcast som sänds måndag - lördag mellan 07:00 till 09:00. Vare sig du är på väg till kontoret, springer till gymmet eller målar om vardagsrummet så kan hänga med oss på dobb.one

  Lyssna på Fotbollsmorgon i podplay-appen eller på podplay.se - det är självklart helt gratis!

 • Underhållande och fördjupande samtal om historiska personer, företeelser och idéströmningar. Möt Sveriges främsta humanioraforskare i samtal med Magnus Bremmer. Bildningspodden är en del bildningsmagasinet Anekdot.

 • FrĂ„n nervkittlande true crime till chockerande avslöjanden. Verkliga, fĂ€ngslande och hĂ„rresande berĂ€ttelser, frĂ„n Sveriges bĂ€sta dokumentĂ€rproducenter. Du lyssnar pĂ„ Podme DokumentĂ€r. 

 • I Filosofiska rummet diskuterar vi filosofi, etik och politik.
  Ansvarig utgivare: Karin Lindblom

 • Välkommen till podcasten Det inre skiftet med Helena Önneby. Intentionen med podden är att supporta dig i ditt eget inre skifte, för dig att känna dig lite mindre ensam på den resan och ge dig pepp och verktyg att göra det inre jobbet. Inte bara för din egen skull utan för allas vår skull. För du är viktig, du behövs, och genom den här podden vill jag hjälpa dig att skala av lagren till din egen inre sanning, så att du kan vara den pusselbit i helheten som du är här för att vara. Och allt det där gäller förstås lika mycket för mig själv, jag är på resan med dig, vi gör det tillsammans.

 • Winnerbäck-podden med Ulf och Mattias är en podcast där vi snackar om Lars Winnerbäck och hans låtar. Konceptet är: En låt per avsnitt, en gång i veckan. Vi dissikerar, filosferar och analyserar kring den fantastiska låtskatt som, vår idol, Lars Winnerbäck förgyllt våra liv med. Podcasten är ett exklusivt samarbete med United Stage Artist.

 • Med den hĂ€r podden i dina öron kan du lĂ€gga dig ner och ge dig sjĂ€lv en vĂ€lförtjĂ€nt vila. För ur vila, ur pauser kan det nya vĂ€xa. Det Ă€r i vilan som det gror. SĂ„ boka in dina mĂ„ndagar frĂ„n och med nu för dĂ„ sĂ€nds nya avsnitt av podden. Support this show at http://supporter.acast.com/paus

  Become a member at https://plus.acast.com/s/paus.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.