• En podcast av Viktor Frisk & Josephine Qvist. NĂ€r tvĂ„ vilsna sjĂ€lar möts i jakten pĂ„ att fördjupa sig i det inre och att hitta den ultimata lyckan.

 • En blivande mamma och en supersingel möts bakom varsin mick för att prata om livets kontraster och tabuer. Det pratas om dejtingliv, kĂ€ndisskap, draman och obekvĂ€ma sanningar. Det Ă€r högt i tak nĂ€r tjejerna kliver in i studion för att spela in nya avsnitt som slĂ€pps varje onsdag.


  Klipps av Victor Ganguly


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Sex unga kvinnor som levt i vĂ„ldsamma relationer hittas döda. Men vilka var de - och kunde deras liv ha rĂ€ddats?

  Hennes namn var Àr en podd om mÀns vÄld mot kvinnor och samhÀllet som svek.

  Av Göteborgs-Postens Michael Verdicchio och Madeleine Gartéus.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • I podden Svenska brott fĂ„r du följa med nĂ€r vi varje vecka behandlar ett svenskt brottmĂ„l. Du fĂ„r följa med tillbaka i tiden dĂ„ brottet begĂ„s och vidare följa med under rĂ€ttegĂ„ngsförhandlingarna.

  Become a member at https://plus.acast.com/s/svenskafall.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Sveriges största podd om vĂ„r tids mest spĂ€nnande och viktiga hĂ€ndelser. Nya avsnitt frĂ„n P3 DokumentĂ€r hittar du först i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Lagergren


 • Alex Schulmans och Sigge Eklunds podcast som publiceras en gång i veckan.


 • En samtidskommenterande podcast med Ola Söderholm. Återkommande gäster är Liv Strömquist och Jonatan Unge.

 • Din glada stund i veckan med Johanna Nordström och Edvin Törnblom. 

 • Pojkmottagningen Ă€r dramatiserade terapier, baserade pĂ„ autentiska fall. Psykologen Olof Risberg har arbetat med vĂ„ld och utsatthet bland barn och unga i 30 Ă„r. För att klienten inte ska gĂ„ att identifiera Ă€r olika fakta och skeenden Ă€ndrade. SĂ„ Ă€ven personer och platser. Nytt avsnitt varje tisdag. Producerad av Novel Studios. 

  Become a member at https://plus.acast.com/s/pojkmottagningen.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • VĂ€lkommen till Sanna Guidetti & Rosanna Charles vardagsrum! HĂ€r har vi alltid högt i tak. Nya avsnitt slĂ€pps varje torsdag! 
  Instagram @hogt.i.tak

 • I 30 år har jag jobbat med att rapportera om brott. Den här podden handlar inte om brottsoffer. Den handlar inte om förövare. Den här podden handlar om de som gör sitt jobb. De som ser till att den skyldige åker fast. De som ger brottsoffren upprättelse. Den här podden handlar om utredarna som löste fallen jag aldrig glömmer.
  Lyssna på Fallen jag aldrig glömmer med Hasse Aro innan alla andra - på torsdagar på Podplay.

 • En sĂ„ngerska och en tv-personlighet slĂ„r sig ihop för att varje vecka fundera över smĂ„ och stora saker i denna glamour/vardags-podd. Ex-mĂ€n, barnuppfostran, kĂ€rlek och misslyckanden avhandlas med en stor portion humor. Livet blir inte alltid som man har tĂ€nkt sig. Kanske blir det roligare. I Bikten har man chansen att bli förlĂ„ten för sina synder. Pernilla och Sofia tar med glĂ€dje sig an lyssnarnas historier och kontrar Ă€ven med sina egna synder och upplevelser. I veckans Aha fĂ„r vi lĂ€ra oss nĂ„got nytt och i momentet Telefonboken gĂ„r ingen sĂ€ker. Det blir sjĂ€lvklart Ă€ven tips pĂ„ enkla goda matrĂ€tter frĂ„n Pernilla. Tveka inte att vara med och pĂ„verka vĂ„r podd. Nytt avsnitt varje söndag. Wahlgren och Wistam

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Politiska beslut skĂ€r rakt in i mĂ€nniskors liv, ekonomi och framtidsmöjligheter. I Älskade politik tar vi politiken pĂ„ allvar. Genom analyser och berĂ€ttelser bjuds du in bakom kulisserna i svensk politik.

  Medverkade
  Tomas Ramberg
  Annie Reuterskiöld
  Evelyn Jones

  Producent
  Viktor Ahldén

  Ansvarig utgivare: Peter Wolodarski Dagens Nyheter AB

 • Det hĂ€r Ă€r en programserie som Ă„terskapar polisförhör frĂ„n autentiska fall. Förhören Ă€r hĂ€mtade frĂ„n förundersökningar, ordagrant Ă„tergivna och gestaltade av skĂ„despelare. Av hĂ€nsyn till nĂ€rstĂ„ende och övriga inblandade Ă€r vissa namn Ă€ndrade och sĂ€rskilda partier utelĂ€mnade. Dessutom medverkar experter inom bland annat förhörsteknik, psykologi och kriminalteknik.

  Avsnitten publiceras varje onsdag. För att fĂ„ tillgĂ„ng till alla avsnitt direkt nĂ€r ett nytt fall slĂ€pps: bli plusmedlem genom Apple Podcaster eller Acasts lĂ€nk nedan. 

  Producerad av Novel Studios.


  Förhörsrummet pÄ scen!

  Nu kan du för första gÄngen följa med in i Förhörsrummet. Den 29:e september har vÄr true crime-förestÀllning LASERMANNEN premiÀr pÄ Cirkus i Stockholm.

  Vem Àr John Ausonius och vad Àr motiven bakom de attentat som satte ett helt land i skrÀck? För första gÄngen kan du följa de autentiska polisförhören frÄn ett av Sveriges mest omtalade rÀttsfall.


  Se Joel Spira i rollen som John Ausonius och Mattias Knave och Henrik Norman som förhörsledare. Dessutom fÄr du ta del av bevismaterial och förinspelade expertutlÄtanden av bland andra dÄvarande statsminister Carl Bildt, journalisten och författaren Gellert Tamas och kriminalkommissarien Jan Olsson som hade en betydande roll i utredningen av Ausonius.


  Boka dina biljetter via Ticketmaster hÀr: https://www.ticketmaster.se/artist/forhorsrummet-lasermannen-biljetter/1183293

  Become a member at https://plus.acast.com/s/forhorsrummet.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


 • Podden för dig som vill hänga med på aktiemarknaden. Vi analyserar veckans nyheter, ger våra åsikter om olika aktier och utmanar varandra i en portföljtävling. Douglas är excelninjan och Albin börsreportern. Tillsammans kommer de med helt olika infallsvinklar och ingen är rädd för att trampa den andre på tårna. Vi finns i sociala medier under namnen @aktiealbin och @investacus.

 • Berättelser från verkligheten.
  Ansvarig utgivare: Karin Lindblom

 • Sveriges kusligaste podd, där du hör nätets och lyssnarnas bästa skräckhistorier och vandringssägner
  Ansvarig utgivare: Caroline Lagergren

 • VĂ€lkommen till Historiepodden - det magiska grĂ€nsland dĂ€r folkbildning & underhĂ„llning möts & bildar en hĂ€rlig symbios. Varje söndag bjuder gymnasielĂ€rarna Daniel Hermansson & Robin Olovsson pĂ„ rykande inaktuella hĂ€ndelser. Enjoy!

  Lyssna pÄ vÄra avsnitt fritt frÄn reklam: https://plus.acast.com/s/historiepodden.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Varje måndag får du följa med bästa vännerna Hanna och Lojsan där de delar med sig av sina liv i Stockholm. I denna podd pratar de ofiltrerat och ärligt om allt vad gäller resor, vänskap, dejting, förhållanden och - ja, allt från pinsamma historier, starka åsikter till att lösa lyssnarnas problem.  Även Lojsans kille Buster gästar ofta och ser sig själv som den tredje personen i podden.

  Ifall du vill skicka in till vårat favoritsegmentet “Am I the asshole?” som är återkommande i varje veckas avsnitt eller behöver hjälp med något - tveka inte att höra av dig till @mandagsvibe på Instagram! Happy Monday!

 • Brandmännen Daniel Brander och Trausti Brege minns tillbaka på olika larm de varit på under sina sammanlagt över 40 år i branschen. Det kan vara allt från allvarliga händelser som du läst om i medierna till dramatiska händelser du aldrig hört talas om. I podden Larm vi minns hör du berättelser om vilka situationer en brandman kan hamna i efter att larmklockorna ringer.

 • Urban Gärdek och Tobias von Braun är tillbaka med en ny säsong av Kalla Fall!

  Kalla Fall är en grävande podcast som granskar okända och ouppklarade verkliga kriminalfall. Podden tar vid där polisutredningen slutar och försöker hitta nya spår som skulle kunna föra fallen närmare en lösning.

  I aktuella säsong två granskas mordet på Wisby hotell i december 1996 där receptionisten Christina Olofsson brutalt mördades under ett nattpass. De senaste 27 åren har tusentals förhör hållits och fallet har utretts av gotlandspolisen, rikskriminalens mordkommission och stockholmspolisens coldcase-grupp. Ett lovande DNA-spår finns från brottsplatsen. Trots det är fallet ännu olöst. Samtidigt påstår envisa rykten att polisen är väl medveten om vem mördaren är, men att man av någon anledning inte kan sätta dit denne…

  Första säsongen av Kalla Fall handlade om lantbrukaren Sven Sjögren, som försvann spårlöst från sitt hus alldeles intill Lummelundagrottan på Gotland i oktober 1972. Kort därefter försvann även en av hans bekanta, författaren Björn Adolfsson. Än idag är båda spårlöst borta. Eller kanske inte helt spårlöst? Vi gick igenom utredningen på nytt för att hitta svar på gåtan om vad som hände dem. Ett arbete som resulterade i att nya tidigare okända uppgifter framkommit och att polisen på Gotland nu åter betraktar fallet som ett öppet ärende.

  Kalla Fall görs av Urban Gärdek och Tobias von Braun och produceras av Podplay i samarbete med produktionsbolaget Bangalore.

  Följ fallets utveckling på Instagram: https://instagram.com/kalla_fall?igshid=YmMyMTA2M2Y=

 • Varje vecka ger Linus Lindahl och Mariela Quintana Melin dig aktuella berättelser om brott och straff.
  Ansvarig utgivare: Caroline Pouron

 • En podcast om sanna kriminalfall och gĂ„tfulla mysterier. Av och med journalisterna Jenny Borg och Linn Ek.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Lillen och Granis kĂ€nda frĂ„n "Den som skrattar förlorar" vĂ€gleder Sveriges killar genom livet tillsammans med programledaren Anders Löf.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Sedan 2012 har systrarna Amanda Schulman och Hannah Widell bjudit in oss att en timme varje vecka lyssna till deras tankar och reflektioner om vĂ€rlden omkring dem. I Fredagspodden fĂ„r du följa systrarnas uppriktiga resa genom livet i ett roligt, nĂ€ra samtal. Fredagspodden Ă€r det perfekta sĂ€ttet att starta helgen. Hitta lyssnarnas utvalda favoritavsnitt pĂ„ www.fredagspodden.se

 • Nordens största intervjupodd. TrĂ€ffar de mest framgĂ„ngsrika personerna, entreprenörer, idrottsprofiler och artister. Ni fĂ„r höra deras spĂ€nnande och inspirerande resor frĂ„n hur allt började till idag. VĂ€rdefulla nycklar, rutiner och tips blandat med underhĂ„llning och spĂ€nnande historier.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Tog Peter Settman fondue till Sverige? SĂ€ger Zara Larsson “texta” snarare Ă€n “messa” för att visa hur amerikaniserad hon rĂ„kat bli? Vet Thorsten Flinck verkligen vem Steve Jobs Ă€r? Har Alice Bah Kuhnke betalat för en lap dance i sitt liv? Lyssna och lĂ€r i Fördomspodden, podcasten dĂ€r kĂ€nda svenskar bemöter de mĂ„nga fördomar Emil Persson har om dom. Lyssnarnas favoritavsnitt hittar du pĂ„ https://www.fördomspodden.se

 • Varje vecka söker Emma Knyckare, Ina Lundström och Scroll-Mia svaren pĂ„ livets stora frĂ„gor genom att dyka rĂ€tt ner i visdomens kĂ€lla: Flashback forumI december gör vi en julkalender! Se till att slutet pĂ„ ditt 2020 blir nĂ„got mindre rövigt genom att hĂ€nga med i vinter pĂ„ https://flashbackforever.se/Tycker du podden Ă€r mĂ€ktig och vill se till att den fortsĂ€tter göras? Stötta oss pĂ„ https://www.patreon.com/FlashbackForeverTipsa oss om trĂ„dar och diskutera veckans avsnitt i poddens facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/flashbackforever/Och glöm inte: Svaren pĂ„ allt finns pĂ„ Flashback. Get bonus content on Patreon

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • En podcast du inte behöver lyssna pĂ„: Försök komma till ro medan Henrik StĂ„hl pratar tills du somnar.


  Somna med Henrik Àr den frÀmsta podcasten i Sverige för dig som har svÄrt med din sömn. Lyssna gratis nÀr som helst och var som helst, via din favoritpoddapp.


  Henrik StĂ„hl Ă€r en multi-talang, med erfarenhet som skĂ„despelare, författare och podcaster. Han har bidragit till och skapat mĂ„nga av SVT:s barnprogram, inklusive Pomos Piano, SupersnĂ€llasilversara och StĂ„lhenrik, och har ocksĂ„ turnerat runt i Sverige med sin enmansshow "Henrik – en tönt", om mobbning.

  Andra TV-produktioner han har medverkat i Ă€r Bella – bland kryddor och kriminella, Tevehuset, Salve, och SVT:s julkalender 2009 "SuperhjĂ€ltejul".

  Sedan 2012 driver Henrik sin egen produktionsplattform, Kirinaja, dÀr han producerar podcasts som Fall asleep with Henrik och Somna med Henrik, samt skapar humoristiskt innehÄll pÄ sociala medier som Instagram, TikTok och Youtube.


  FörbÀttra din sömn med Henrik StÄhl. Lyssna pÄ podcasten "Somna med Henrik" eller den engelska motsvarigheten "Fall asleep with Henrik" för en bÀttre natt och för att lÀra dig en mental hÄllning för att somna lÀttare. Du kan ocksÄ kolla in podden pÄ YouTube.


  FÄ mer information om Henrik StÄhl klicka hÀr: https://linktr.ee/Henrikstahl

  ____________________________________


  Innan avsnitten förekommer reklam. Inga annonser förekommer under avsnitten.

  Vill du ta del av podden reklamfritt och fÄ tillgÄng till bonusavsnitt? Bli medlem i Somna med Henrik+, gÄ till: https://plus.acast.com/s/somna-med-henrik


  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

  Bli medlem i Somna med Henrik PLUS hÀr: https://plus.acast.com/s/somna-med-henrik.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Banda ligger bakom några av Sveriges mest hyllade och lyssnade dokumentärserier. Med Kriget på Pressläktaren släpper vi vår första serie i ett helt nytt flöde. Tryck följ så uppdateras du med framtida släpp!

  Kriget på pressläktaren är berättelsen om några av Sveriges största medieprofiler, om kärleken till sportjournalistiken och striderna med konkurrenter och medarbetare på Aftonbladet och Expressen. Det är en unik inblick bakom kulisserna på de två största kvällstidningarna i Sverige. Medverkar gör några av 00-talets största namn inom sportjournalistiken som Erik Niva, Olof Lundh, Simon Bank, Johanna Frändén, Robert Laul och Jennifer Wegerup.

  Vill du veta mer om Banda och vad vi gjort så finns vi på instagram och www.bandaproduktion.se
  Du når oss på [email protected] om det är något du undrar över eller vill tipsa om.

  Kriget på pressläktaren görs i samarbete med Pressbyrån – pressbyran.se/historia

  Ansvarig utgivare: Robert Barkman

 • Julia FrĂ€ndfors och Fredrik Söderholm avhandlar veckans brinnande aktuella hĂ€ndelse. Det blir VÄLFILTRERAT: skvaller, spaningar, relationer, kĂ€rlek, kĂ€nslor, tankar, insikter och utsikter. Det blir djupt och allvarligt ibland men oftast bara vĂ€ldigt vĂ€ldigt roligt.


  Nytt avsnitt varje fredag!


  LÀmna gÀrna ett snÀllt omdöme sÄ podden nÄr fler!


  Puss!


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Kristoffer Triumf, det vill sĂ€ga jag, möter en gĂ€st i veckan och en ganska lĂ„ng intervju brukar uppstĂ„. HĂ„ll till godo!

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Alla vill till himlen, men vägen dit kan vara svår.

  Ida Asperud och Alicia Lauterbach har nu börjat på ett nytt kapitel i sina liv, lämnat helvetet bakom sig och siktar nu istället uppåt. I den här podden får vi höra allt. Sanningar, lögner och hur tjejerna egentligen ser på livets alla situationer, helt ofiltrerat den här gången!

  För att hamna i himlen måste man vara 100% ärlig och stå för sina synder, och det är precis det som kommer komma fram i podden.

 • Om vi Ă€r sĂ„ rationella och smarta som vi tror - varför beter vi oss dĂ„ sĂ„ omĂ€nskligt korkat? Lina ThomsgĂ„rd och psykolog Björn Hedensjö undersöker mĂ€nskligt beteende och ger dig oslagbara livstips. Hur blir man en bĂ€ttre partner, vĂ€n, anstĂ€lld, chef och mĂ€nniska? Dumma MĂ€nniskor Ă€r Sveriges största (och Ă€rligt talat roligaste) vetenskapspodd.


  I samarbete med Acast

  Vill du slippa reklamen? Prenumerera pÄ Dumma MÀnniskor för 19 kr/mÄnaden (ink moms). https://plus.acast.com/s/dummamanniskor.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Komikerna Nisse Hallberg, Albin Zorman Olsson och Johanna Hurtig Wagrell lĂ€ser upp skvaller och skrönor frĂ„n hela Sverige med omnejd. Avsnitt slĂ€pps varje fredag.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Om personerna som skapade vår historia. Missade du historielektionerna har du en ny chans nu!
  Ansvarig utgivare: Caroline Pouron

 • En podd frĂ„n Expressen om stora - och smĂ„ - aktuella kriminalfall. Med Kim Malmgren och inbjudna gĂ€ster.

  Ansvarig utgivare: Klas Granström
  Kontakt: [email protected] 
  AnnonsförfrĂ„gningar: [email protected] 


 • En gång i veckan ägnar de en timme åt varandra, i ett samtal som ingen jävel får störa. Kan de inte bara få göra det? Låt dem hålla på! Det är NYTTIGT för dem.

 • Saker står på spel - Du borde lyssna.
  Ansvarig utgivare: Anders Bäckström

 • En podcast av Niclas Norlindh och Jonatan Jonasson – som du kanske känner igen från succén Den som skrattar förlorar. Torra skämt, fantastiska ljudklipp, roliga listor och dumma spaningar ur vår knasiga samtid bildar podden som är din oas i hjärndödhet.

 • RMM - Efter 9 Ă„r pĂ„ youtube sprids nu underhĂ„llningen till det senaste mediet! HĂ€r handlar det om allt du kan tĂ€nka dig! Vi besvarar era livsfrĂ„gor och gör allt för att ge er en bĂ€ttre dag!

  Get bonus content on Patreon

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • En underhållande podd om hur hjärnan fungerar. Med Louise Epstein, psykiatern Anders Hansen och hjärnforskaren Ola Hermanson.
  Ansvarig utgivare: Katarina Dahlgren Svanevik

 • Anders och MĂ„ns svarar pĂ„ lyssnarfrĂ„gor och tĂ€nker högt. Podden slĂ€pps varje lördag 08.00. Skriv din frĂ„ga till podden: [email protected]

  Vill du prenumerera pÄ podden och lyssna utan reklam? Klicka hÀr: https://plus.acast.com/s/fraga-anders-och-mans.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • I true crime-podden "Jakten på mördaren" får du varje vecka ta del av ett mordfall. Tillsammans med journalisten Saga Springcorn får du åka tillbaka till tiden då händelsen inträffade och följa med under utredningens gång. Denna podcast tar endast upp fall som är lösta. Podden hette tidigare "Värsta morden". Nya avsnitt släpps varje onsdag, men redan nu kan man lyssna på hela säsongen - bara på Podplay.se eller i Podplay-appen.

 • I böljande samtal om allt frĂ„n blommor, trĂ€dgĂ„rdsplanering, kompost och pallkragar till livet i stort och smĂ„tt fĂ„r vi följa en vĂ€xande vĂ€nskap. I Röda vita rosen möts en av Sveriges frĂ€msta trĂ€dgĂ„rdsmĂ€stare - Victoria Skoglund och en av Sveriges mest entusiastiska nybörjare - Jenny Strömstedt.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Julia Louis-Dreyfus wants to know why the hell we don’t hear more from older women, so she’s sitting down with Jane Fonda, Carol Burnett, Amy Tan, Diane von Furstenberg, Isabel Allende and Fran Lebowitz (and more!) to get schooled in how to live a full and meaningful life. Join the Emmy award winning-est actress of all time on her first-ever podcast where each week she has funny, touching, personal conversations with unforgettable women who are always WISER THAN MEℱ.

  Photo: Ryan Pfluger and August Image

 • Erik Niva och HĂ„kan Andreasson berĂ€ttar om fotbollsklubbar och sĂ€songer som pĂ„ ett eller annat sĂ€tt satt avtryck i historien - ikoniska milstolpar sĂ„vĂ€l inom fotbollen som ekonomiskt, politiskt och kulturellt. Besök poddens webbsida http://whenwewerekings.se


 • Det skaver är podden om livet efter 30 och hur inget blev som man trodde det skulle bli med Cassandra Klatzkow, Elsa Ekman och Nadia Kandil. Varje vecka diskuterar och dissekerar tjejerna deras liv, känslor och upplevelser av vuxenlivet. Det är högt och lågt och roligt och känsligt och allt däremellan.

 • En podd med Agnes Wold och Christer Lundberg om hälsomyter, coronavirus och riskerna med att bädda sängen.
  Ansvarig utgivare: Sabina Schatzl

 • Möt människan bakom offentlighetens mask – Martin Wicklin i djupgående intervju med några av landets mest intressanta och aktuella personer
  Ansvarig utgivare: Nina Glans


 • En kriminaljournalistisk djupdykning i aktuella brott blandas med återbesök i gamla fall. Reporter: Anders Johansson. Producent: Marcus Ulvsand.

 • RĂ€ttegĂ„ngspodden fördjupar sig i uppmĂ€rksammade brott och sammanstĂ€ller rĂ€ttegĂ„ngarna till dokumentĂ€ra berĂ€ttelser.

  Become a member at https://plus.acast.com/s/rattegangspodden.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Historia Nu Ă€r podcasten om mĂ€nniskor och hĂ€ndelser som förĂ€ndrade vĂ€rlden. Programledare Ă€r Urban Lindstedt, journalist och en stor historienörd. Varje onsdag slĂ€pper vi nya avsnitt, dĂ€r Urban samtalar med kunniga och intressanta gĂ€ster. Det handlar om allt frĂ„n bödlar pĂ„ 1600-talet till brittiska imperiets uppgĂ„ng och fall. Det blir djupdykningar i myterna kring vikingar eller kalla krigets vĂ€rsta spionaffĂ€rer. SpĂ€nnande historier om soldater som offrat sina liv, eller makthavare som fattat hisnande beslut. Det Ă€r lĂ€rorikt, dramatiskt och aldrig trĂ„kigt. 

  Historia Nu – vi gör historien levande!

  Vill du stödja podden och samtidigt höra Ànnu mer av Historia Nu? GÄ med i vÄrt gille genom att klicka hÀr: https://plus.acast.com/s/historianu-med-urban-lindstedt.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Alexandra och Dasha poddar om livet efter 30. Följ oss pĂ„ instagram pĂ„ @ordochallavisor!


  En podcast av Dasha Girine och Alexandra Nilsson.


  ‘Ord och alla visor’ Ă€r producerad av Silverdrake Förlag via Acast

  www.silverdrakeförlag.se


  Klippare:

  Patrik Sundén

  @patriksunden


  Redaktör:

  Marcus Tigerdraake, [email protected]

  @marcustigerdraake


  Koordinator: 

  Victoria Tigerdraake, [email protected]

  @victigerdraake


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Sluta aldrig att vara nyfiken, livet har sĂ„ mycket att lĂ€ra sa min mamma till mig nĂ€r jag var liten och det har jag burit med mig sedan dess, hela vĂ€gen in i den hĂ€r podden! I "Nyfiken pĂ„" Ă€r Kristin Kaspersen nyfiken pĂ„ kĂ€nda och okĂ€nda livsöden, pĂ„ ledarskap, drivkrafter, hĂ€lsa och livsval. Det hĂ€r Ă€r podden för dig som vill stilla din nyfikenhet och lĂ€ra för livet! Webbsida: kaspersennyfikenpa.se

  En podcast frÄn Perfect Day Media.

 • Berättelser som berör

  Ansvarig utgivare: Markus Boger

 • Naudio Dox Ă€r podden för dig som Ă€lskar dokumentĂ€rer. HĂ€r hör du ett axplock av nĂ„gra av Naudios bĂ€sta dokumentĂ€rer helt gratis! 

  Gillar du det du hör? Skaffa dokumentĂ€rappen Naudio! Hos Naudio fĂ„r du tillgĂ„ng till ett stort bibliotek med dokumentĂ€rer du inte kan höra nĂ„gon annanstans – helt reklamfritt. Att prenumerera pĂ„ Naudio Ă€r gratis de första 14 dagarna och dĂ€refter kostar det 69 kronor i mĂ„naden. Du kan avsluta nĂ€r du vill.

  Ansvarig utgivare: Mark Malmström Fast

  Iphone (App Store)

  Android (Google Play Store)

 • Kom in i värmen! Varje morgon i P3 är en fartfylld resa, full av intryck.
  Ansvarig utgivare: Caroline Lagergren

 • Johannes Hansen ger dig mentala verktyg och pĂ„minner dig om att du behöver utmana dig sjĂ€lv för att utvecklas som mĂ€nniska. Han Ă€r rĂ„dgivare och författare till fyra böcker.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Varje torsdag bjuder dom fĂ€rgstarka flunsorna Ellinor Löfgren och Melina Criborn pĂ„ alltifrĂ„n deras vardag om perfekta instagramflöden till ofiltrerade sanningar om livet i stort. För livet tar ju inte slut trots att man fĂ„tt barn och Ă€r en morsa. 


  Följ ‘Inga Beiga Morsor’ officiella Instagramkonto: 

  @ingabeigamorsor 


  Följ podd-duons respektive Instagramkonton:

  Ellinor Löfgren - @ellinorlofgren

  Melina Criborn - @melina.criborn


  ‘Inga Beiga Morsor’ Ă€r producerad av Silverdrake Förlag via Acast

  www.silverdrakeförlag.se


  Klippare:

  Patrik Sundén

  @patriksunden


  Redaktör:

  Marcus Tigerdraake, [email protected]

  @marcustigerdraake


  Koordinator: 

  Victoria Tigerdraake, [email protected]

  @victigerdraake


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Med Titti Schultz och Ebba Kleberg von Sydow. En podd om det svenska kungahuset och europeisk monarki.
  Ansvarig utgivare: Sofia Söderholm

 • Din populĂ€rvetenskapliga podcast. Den snabbaste och roligaste vĂ€gen till kunskap och allmĂ€nbildning. Ett Ă€mne, en expert, en knapp timme.

  Become a member at https://plus.acast.com/s/alltduvelatveta.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • VĂ€lkommen att hĂ€nga med Cecilia Blankens, Ebba Kleberg von Sydow och Johanna Swanberg varje söndag. Det blir spaningar, snackisar, roliga gĂ€ster och alltid de bĂ€sta tipsen. Det hĂ€r Ă€r SĂ€llskapet!

 • DokumentĂ€ra berĂ€ttelser frĂ„n skaparen av RĂ€ttegĂ„ngspodden.

  Become a member at https://plus.acast.com/s/motiv.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Starka berättelser om vår tids mest spännande personer. Hör historien bakom kändisskapet.
  Ansvarig utgivare: Caroline Pouron

 • Spanarna är ett program och en podd för dig som gillar samhällsspaning med humor. Tre skarpsynta personligheter försöker avläsa trender i vår vardag och ge oss sina framtidsvisioner.
  Ansvarig utgivare: Katarina Dahlgren Svanevik

 • Katastrofer, olyckor, epidemier, krig och mord. Sveriges historia är fylld av hemskheter.
  I podden Sveriges Mörka Minnen får du höra om berättelser och händelser du känner igen, blandat med de som glömts bort, men som haft stor effekt på det svenska samhället och folket.
  Följ med på en resa från norr till söder och återupplev Sveriges Mörka Minnen.

 • Bianca Meyer och Jonathan Unge om deras lidelser och lidande. En podd om kĂ€rlek, relationer, samtal och rĂ„d.

 • Följ med Sveriges frĂ€msta historiker pĂ„ en tur genom vĂ€rldshistorien! Professor Dick Harrison Ă€r en av Sveriges ledande historiska profiler. I den nya podcasten Harrisons dramatiska historia samtalar han med sin hustru Katarina Harrison Lindbergh, Ă€ven hon historiker och författare. Det Ă€r personligt och inbjudande, kunnigt och kunskapsrikt, lĂ€ttsamt men aldrig lĂ€ttviktigt.

   

  De tvÄ programledarna vÀgleder lyssnaren genom vÀrldshistorien, med vÀl valda nedslag. Det Àr kunskap och fakta, Ätergivet med berÀttarglÀdje och engagemang. HÀr ges plats för djupdykningar i enskilda personöden och hÀndelser men med en tydlig kronologi i avsnitten som följer historiens vÀg framÄt.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • SĂ„ in i SjĂ€len med Agneta Sjödin & gĂ€ster


  I min nya podd "SÄ in i SjÀlen" kommer samtalen med mina gÀster handla om hur deras resa har sett ut, hur de har funnit sÀtt och verktyg för att mÄ bra, hitta balans och funnit ett lugn i sig sjÀlva och i sin sjÀl. MÄlet med samtalen i den hÀr podden Àr att fÄ dig som lyssnar att komma i kontakt inÄt, att hitta ett sÀtt att bygga upp en bra och kÀrleksfull relation till dig sjÀlv och din sjÀl. Jag hoppas att ni vill vara med mig pÄ den hÀr resan! Den kommer bli hÀrlig, kÀnslosam, innerlig, nÀrvarande och Àkta. Och som det sagts: "Det Àr svÄrt att finna lyckan inom sig, men det Àr omöjligt att finna den nÄgon annanstans". Den viktigaste resan börjar inom dig - i djupet av din sjÀl.


  Producent: Marcus Silverdrake Blomgren


  Vill du skicka in ett ljudmeddelande till podden? Spela dĂ„ in ett meddelande pĂ„ 30-90 sekunder. En inspelning pĂ„ mobilen rĂ€cker gott och vĂ€l. NĂ€r du Ă€r klar skickar du meddelandet till [email protected]. MĂ€rk mailet med “Agneta meddelande” och ditt namn! Notera: Om du skickar in ljudmeddelandet godkĂ€nner du att det kan komma att spelas upp i podden.

  Följ denna lÀnk för att del av SÄ in SjÀlens första ljudbok https://plus.acast.com/s/sa-in-i-sjalen.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • TvĂ„ hypokondriker – en lĂ€kare. I denna podd fĂ„r Emelie Uggla och Nisse Hallberg hjĂ€lp av lĂ€karen Jesper SalĂ©n under ett lĂ€karbesök utan slut.


  NĂ€r bör man vara orolig över sin hĂ€lsa? Vilka symtom bör man kolla upp sĂ„ fort som möjligt och nĂ€r kan man vĂ€nta? Tillsammans diskuterar de allt frĂ„n halsbrĂ€nna till stress, hjĂ€rntumörer och uppblĂ„st mage i Sveriges kanske roligaste hĂ€lsopodd. 


  Skicka in dina frĂ„gor som text eller ljudmeddelande till [email protected] eller till @arjagsjuk pĂ„ Instagram. I den hĂ€r podden fĂ„r man frĂ„ga vad man vill – det finns inga för dumma eller konstiga frĂ„gor!


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • I Sommar och Vinter i P1 hör du personliga berättelser som definierar vår tid.

  Sommar i P1 sänds från midsommardagen till mitten av augusti (datum varierar).
  Vinter i P1 sänds från juldagen till nyårsdagen.
  Ansvarig utgivare: Karin Lindblom

 • En podd för dig som inte kan få nog av Pernilla Månsson Colt och John Taylors kärlek till trädgård och odling.
  Ansvarig utgivare: Marcus Sjöholm

 • Messiah Hallberg, Klara Doktorow och John Willander Lambrell är tillbaka!
  The Daily Messiah - ditt nyhetsflöde är en dagsaktuell podd oavsett när du lyssnar på dagen. Vi ger dig allt du behöver veta kring det mesta som händer i världen. Nytt avsnitt släpps varje vardag.

 • Över min döda kropp - True crime på riktigt!
  Anna Jinghede och Lena Ljungdahl har ägnat hela sina yrkeskarriärer åt att nörda ner sig i krim. Med spaning, utredning, kriminalteknik och dödligt våld som expertområden lotsar de lyssnarna genom rättsväsendets alla hörn. Med rapp dialog, starka åsikter och tung fakta vänder och vrider de på brott och straff och fenomen som engagerar och förbryllar. Alltid rätt men aldrig tråkigt! Bli lärd, bli äcklad och bli road varje torsdag.

  En gång i månaden får ni också ett avsnitt av "På spaning med Ljungdahl, Jinghede och Broddare" exklusivt på Podplay, där Meta Broddare som spaningsledare får Anna och Lena begrunda och besudla livets gåtor. De gräver sig ner lager för lager och blir ofta förvånade över vad som hittas.

  Nya avsnitt varje torsdag.

 • Podden Dagens Eko tar upp en stor nyhet varje vardagsmorgon. Med Robin Olin, Lena Nordlund och Sveriges Radios skarpaste journalister.
  Ansvarig utgivare: Klas Wolf-Watz

 • En oseriös podcast om mord. Komikerna tillika true crime-virtuoserna Johanna Wagrell och Elinor Svensson, berĂ€ttar varje vecka ett mord/brott/hemskhet för en tjejgĂ€st. Spekulationer och egna Ă„sikter blandas med dĂ„lig smak och fruktansvĂ€rt intressanta grejer.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Ett populĂ€rvetenskapligt program som utforskar psykologiska fenomen bakom mĂ€nskliga beteenden, med sĂ€rkilt fokus pĂ„ beteenden som kan bli farliga. Med: Katarina Howner och Shilan Caman. www.detmorkapsyket.se

  Become a member at https://plus.acast.com/s/det-morka-psyket.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


 • I ett kĂ€nt kriminalfall hittar vi det okĂ€nda och följer spĂ„ren. Vi berĂ€ttar om Sveriges mest omtvistade fall - dĂ€r förtroendet för rĂ€ttsvĂ€sendet urholkats. SpĂ„r skildrar okĂ€nda platser och ljusskygga mĂ€nniskor frĂ„n Sveriges undre vĂ€rld.  SpÄr Àr en samproduktion mellan Acast och A-one Produktion och Third Ear Studio. För att bli bli prenumerant, gÄ in pÄ thirdearstudio.com och följ instruktionerna. Följ SpÄr pÄ Instagram och Facebook för mer information: @sparpodcast

  Become a member at https://plus.acast.com/s/sparpodcast.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Nu börjar livet ger dig som lyssnar två poddar i en, och finns med dig varje måndag och fredag med Rebecca Stella!
  Rebecca Stella och Michaela Forni ger en hjärtlig start på veckan under måndagar, och spinnoffen “Stellz and friends” rundar av veckan med härligt och roligt häng som peppar i gång stämningen inför stundande helg. Från Los Angeles till Stockholm delar de med sig av sina liv innefattande allt från relationer, kärlek, sorg och mycket mer. En ärlig och ofiltrerad podd med en hård sarkastisk jargong och många skratt mellan två vänner.

  På fredagarnas “Stellz and friends” har Rebecca Stella festliga samtal tillsammans med olika vänner vecka för vecka för att ge den ultimata fredagsfeelingen. Och allas våran Mangz också med varje fredag för den ultimata fredagsfeelingen.

  Nya avsnitt släpps varje måndag och fredag.
  Klipps av Magnus Öhman – Montana Ave Media Group.

 • Det hĂ€r Ă€r en podcast dĂ€r vi djupdyker i det okĂ€nda.

  Varannan söndag berÀttar och diskuterar vi Àmnen allt ifrÄn ufo incidenter, övernaturligt, paranormala fenomen, hemsökta platser och andra mysterier.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


 • Vad ska man tycka, och varför? En daglig podd om politik där ledarredaktionen ger dig sin analys av dagens viktigaste nyheter, det senaste politiska skvallret och siffrorna du borde ha koll på.

  En podd från Svenska Dagbladet, SvD.

 • Konflikt är Sveriges Radios fördjupande utrikesmagasin. Vi knyter ihop världspolitik och svensk vardag.
  Ansvarig utgivare: Klas Wolf-Watz

 • Oväntade berättelser om människor och musik.
  Ansvarig utgivare: Anna-Karin Larsson

 • I ”Not Fanny Anymore” fĂ„r du följa make up-artisten Fanny Lagerwall och programledaren Jessica AlmenĂ€s pĂ„ en stor och omvĂ€lvande resa.


  Jessica och Fanny möts i samtal om övervikt och livet som helhet. Resan börjar nÀr Fanny besöker lÀkaren och vÄgen stannar pÄ 134kg. DÀr och dÄ kÀnner Fanny att det Àr nog nu. Genom en hÀlsosam viktnedgÄng med hjÀlp av trÀning och rÀtt kost Àr mÄlet att bli stark och mÄ bra och hitta glÀdjen till trÀning och en hÀlsosammare livsstil. Det hÀr Àr ingen bantningspodd, eller en podd om att se bra ut. Detta Àr en podd om lÄngsiktig hÀlsa och om att mÄ bra.


  Jessica och Fanny blev vĂ€nner genom jobbet. Det blir dĂ€rmed ocksĂ„ massa prat om TV-branschen, backstage-skvaller och Fanny’s galna dejtingliv.  

  Det hÀr Àr en resa du vill hÀnga med pÄ!


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Fotbollskanalens krönikör Olof Lundh intervjuar personer ur fotbollens vĂ€rld. Ingen frĂ„ga Ă€r för tuff, ingen frĂ„ga Ă€r för snĂ€ll.


  Ansvarig utgivare: Alexander Rosenlund


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Det finns ett före och ett efter. En människa, en story.
  Ansvarig utgivare: Caroline Pouron

 • Serier i kortformat för dig som älskar dokumentärer om samhällets mörka sidor. Här hör du berättelser om kriminalitet och utsatthet som påverkar människors liv.


  Ansvarig utgivare: Karin Lindblom

 • I Oförklarliga Fenomen tar vi med dig på berättelser om märkliga och obehagliga mysterier och fenomen från hela världen. Fenomen som inte alltid går att förklara. Det här är en podd om allt det andra. Om saker och händelser vars rykten får håret att resa sig. Vi tar med dig till platser varje instinkt säger till dig att undvika. Till dunkla skogar, övergivna sanatorier och karga bergspass. Du kommer få möta hemsökta dockor, hämndlystna andar och personerna som haft oturen att hamna i deras väg.

 • Allsvenskt magasin LIVE klockan 14:00 varje mĂ„ndag, onsdag och fredag: Youtube, podcast, radio.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Sveriges största och skarpaste podd om amerikansk politik.
  Ansvarig utgivare: Klas Wolf-Watz

 • Tvillingsystrarna Elin och Ida Kjos delar mycket, men har valt olika karriĂ€rvĂ€gar och lever vitt skilda liv. I podden diskuteras vĂ€gval, förĂ€ldraskap och systerskap, karriĂ€r och prestation, skönhet och feminism, spiritualitet, trĂ€ning och hĂ€lsa. Om du letar inspiration för att hitta din egen vĂ€g i livet Ă€r det hĂ€r verkligen podden för dig! StĂ€ll din frĂ„ga till Elin och Ida pĂ„ https://www.systrarnakjos.se En podcast frĂ„n Perfect Day Media.

 • Individer, hĂ€ndelser, mord och mysterier som fĂ„r oss att rysa lite extra. En podcast för dig som Ă€r intresserad av verkliga hĂ€ndelser och True Crime med fokus pĂ„ internationella fall.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Ditt sällskap, överallt.
  Ansvarig utgivare: Caroline Lagergren

 • Sedan 2007 har vi försökt hjĂ€lpa vĂ„ra följare till en bĂ€ttre privatekonomi och ett rikare liv genom att dela med oss av vĂ„r resa, vĂ„ra insikter, framgĂ„ngar och misstag. Varje vecka försöker vi dela med oss av konkreta tips, rĂ„d, inspiration sĂ„ att du kan ta din privatekonomi, ditt sparande och ditt liv till nĂ€sta nivĂ„ pĂ„ ett enkelt och roligt sĂ€tt. Har du en frĂ„ga? Besök gĂ€rna forumet pĂ„ rikatillsammans.se dĂ€r vi alla hjĂ€lps Ă„t. 😊💰

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Detta har hänt…
  Ansvarig utgivare: Caroline Lagergren

 • En humor-podd om bostĂ€der och mycket mer. Mannen bakom Instagramkontot Hemnetknarkarna, Per Johansson, som Ă€ven Ă€r fastighetsmĂ€klare, driver podden tillsammans med Freddie Moberg som fĂ„r representera Sveriges alla Hemnetknarkare. Varje vecka pratar de om Sveriges och vĂ€rldens sjukaste bostĂ€der, men Ă€ven annat som rör hemmet.


  Happy lyssning!


  PODDARE: Per Johansson & Freddie Moberg

  PRODUCENT: Freddie Moberg

  DISTRIBUTION: Acast

  KONTAKT: MAIL [email protected] och INSTAGRAM @hemnetknarkarna


  Mycket nöje!


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Keyyo och Hampus diskuterar med satir och ironi allt från de mest bisarra funderingar till de vardagliga frågor som ofta göms bakom ursäkten ”jag frågar bara åt en kompis”. Är bröstmjölk veganskt? Är det fel att med avsikt göra skada på produkt i butiken för att få det till nedsatt pris? Och hur vet egentligen blinda när de är färdiga efter toabesök? Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

 • "SmartLess" with Jason Bateman, Sean Hayes, & Will Arnett is a podcast that connects and unites people from all walks of life to learn about shared experiences through thoughtful dialogue and organic hilarity. A nice surprise: in each episode of SmartLess, one of the hosts reveals his mystery guest to the other two. What ensues is a genuinely improvised and authentic conversation filled with laughter and newfound knowledge to feed the SmartLess mind.

  New episodes on Mondays for free. Listen 1-week early and to all episodes ad-free with Wondery+ or Amazon Music with a Prime membership or Amazon Music Unlimited subscription.

 • Podden som pratar om det inga andra poddar pratar om.
  Ansvarig utgivare: Nina Glans

 • Nyheter och fördjupning – från Sverige och världen.
  Ansvarig utgivare: Klas Wolf-Watz

 • Dokumentärer om vägen till toppen och livet bakom hitsen för vår tids största artister.
  Ansvarig utgivare: Caroline Pouron

 • Vi riktar ljuset mot mĂ€nniskan som var med. MikrodokumentĂ€rer ur nyhetsflödet – av och med Dagens Nyheters journalister. Nya avsnitt tisdagar och torsdagar. 
  Ansvarig utgivare: Peter Wolodarski
  Dagens Nyheter AB

 • My name is Jay Shetty, and my purpose is to make wisdom go viral. I’m fortunate to have fascinating conversations with the most insightful people in the world, and on my podcast, I’m sharing those conversations with you. New episodes Mondays and Fridays. Please rate and review the podcast if you enjoy it. Live life today ON PURPOSE.

 • Caroline Salzinger med gäster om dramatiken och politiken i Europa.
  Ansvarig utgivare: Klas Wolf-Watz

 • I podden "Nej men ärligt" får ni följa med Nicole som bor i Rom och Tully som bor i Stockholm. Ni får höra deras resonemang kring exakt vad som helst. Högt och lågt. Det tjafsas, skrattas och diskuteras ofiltrerat och ingen av dem är rädda för att säga vad de tycker.

  @Nicolefalciani @Tullyayik

 • Nu Ă€r det premiĂ€r för podden Sanning & Konsekvens frĂ„n Nyheter24! Bakom podden, som kommer att slĂ€ppas varje fredag, stĂ„r Nyheter24:s nöjeschef Gabriella Bark, Camilla Gervide som driver Bloggbevakning och nöjesreportern (som Ă€ven kvalar in som nöjesprofil trots att hon inte vill erkĂ€nna det) Quetzala Blanco. Tillsammans kommer de att stöta och blöta aktuella kĂ€ndisar, influencers, fenomen, trender och en hel del skvaller som de har snappat upp genom Ă„ren.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • I Radiokorrespondenterna Ryssland hör du Sveriges Radios Rysslandskorrespondenter Johanna Melén och Maria Persson Löfgren tillsammans med experter på Ryssland och Ukraina. Programledare: Fredrik Wadström
  Ansvarig utgivare: Klas Wolf-Watz

 • JUST NU: Allsvenskan - din nya dagliga nyhetspodd om allsvenskan frĂ„n Fotbollskanalen. Varje dag fĂ„r du senaste nytt och analyser kring vad som hĂ€nder i vĂ„r inhemska liga. GĂ€nget bakom Fotbollskanalen i Stockholm, Göteborg och Malmö finns med er varje dag, 16.30 för att stilla ert nyhetssug. Missa inte JUST NU: Allsvenskan

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Simon chippen Svensson, Jonatan Fuckup Unge och K. Bosman Svensson gör Della Sport. Sveriges enda renodlade humorpodcast för dig som Ă€lskar sport, hatar sport och för dig som inte riktigt bryr dig om sport. (Lyssna Ă€ven pĂ„ Della Arte, Della Papa & Della Herstory)

 • HĂ€r hittar du som all ljudjournalistik frĂ„n Kvartal. De Ă„terkommande poddarna Fredagsintervjun, Veckopanelen, Djupet och Opinionen just nu – samt alla vĂ„ra inlĂ€sta texter.ï»ż

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • P1:s veckomagasin om Sverige och världen – politik och trender, satir och analyser.
  Ansvarig utgivare: Klas Wolf-Watz

 • Podd där David Druid och Katherine Zimmerman reder ut veckans politiska händelser med politikreportern Lova Olsson och satirikern Moa Wallin.
  Ansvarig utgivare: Caroline Lagergren

 • There’s a reason the History Channel has produced hundreds of documentaries about Hitler but only a few about Dwight D. Eisenhower. Bad guys (and gals) are eternally fascinating. Behind the Bastards dives in past the Cliffs Notes of the worst humans in history and exposes the bizarre realities of their lives. Listeners will learn about the young adult novels that helped Hitler form his monstrous ideology, the founder of Blackwater’s insane quest to build his own Air Force, the bizarre lives of the sons and daughters of dictators and Saddam Hussein’s side career as a trashy romance novelist.

 • SĂ„ vad hĂ€nder? Ă€r podden som tar upp allt som hĂ€nder i det publika och privata. TvĂ„ mĂ€n – en frĂ„n Miami, en frĂ„n Stockholm – pratar om allt frĂ„n populĂ€rkultur, samhĂ€llstrender och politik till förĂ€ldraskap, relationer och vardagsspaningar.

  Stötta oss pÄ Patreon för regelbundna bonusavsnitt + mer!

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


 • Ett ämne, en kvart, sex dagar i veckan. Svenska Dagbladets nyhetspodd – med några av Sveriges kunnigaste journalister. Dagens story från SvD ger dig djup och perspektiv på de viktigaste nyhetshändelserna just nu.

  Nytt avsnitt varje vardagsmorgon – och så “Tv-kollen” på lördagar.

 • Jonathan Fogelberg är en entreprenör och professionell coach som har hjälpt tusentals svenskar att nå sina mål med hjälp av kost och träning. Här delar han med sig av insikter, sanningar och lärdomar för att du ska lyckas bättre i jakten på en mer vältränad kropp. Denna podcast är helt ofiltrerad och bygger på erfarenheter och kunskap från alla de klienter som anlitat Jonathan för sina träningsmål, både glada motionärer men även erfarenheter från de professionella atleter han hjälpt i förberedelserna inför tävlingar i världens högst rankade liga. Det är ärligt, de är skånskt och det är helt fritt från trams & vegansk propaganda. En hel del tår lär bli ömma.

 • P1:s hälsojournalistiska program.
  Ansvarig utgivare: Nina Glans


 • En podd om att gå på och fixa fest. Roliga kändisar delar med sig av sina roligaste festminnen, deras festpersona och berättar hur man bäst imponerar på dem om man vill bjuda dem på fest.

 • MilitĂ€rhistoriepodden Ă€r podden om krig med mĂ€nniskorna och samhĂ€llen i fokus. Det finns fĂ„ Ă€mnen som pĂ„verkar mĂ€nskligheten i lika hög utstrĂ€ckning som den militĂ€rahistorien. Krig och konflikter berör samhĂ€llet pĂ„ alla nivĂ„er – lĂ€nder och stĂ€der drabbas, familjer splittras, söner eller fĂ€der försvinner. DĂ€rför startar vi MilitĂ€rhistoriepodden tillsammans med tvĂ„ djupt kunniga och engagerade personer. Martin HĂ„rdstedt Ă€r professor i historia med breda kunskaper i Ă€mnet, Peter Bennesved Ă€r idĂ©historiker som forskar om civilförsvar och krisberedskap. Tillsammans bjuder de in lyssnarna till samtal som kombinerar ett brett tilltal och en djup Ă€mneskompetens.


  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Ivar Arpi och Anna-Karin Wyndhamn slĂ„r bĂ„de nĂ€ven och handvĂ€skan i bordet om aktuella och rykande inaktuella hĂ€ndelser.

  www.enrakhoger.se

 • Förstå hur Sverige försvarar sig mot hoten som finns här och nu. En podd om säkerhetspolitik och maktspelen som sker i det dolda.
  Ansvarig utgivare: Anders Bäckström

 • Varje vecka varvar duon Mathilda Lundqvist och Andrea Hedenstedt personliga erfarenheter med spaningar frĂ„n SocMed, i podden som fĂ„tt det ack sĂ„ innovativa namnet "Mathilda och Andrea". Podcasten har funnits sedan 2013. Lyssna och njut! Vill du kontakta oss? Mejla: [email protected].

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Podden för dig som lever för börsen. Inget bolag är för stort eller för litet för att synas av Börspodden. Vi ger vår syn på aktuella bolagshändelser samt pratar om vår egen handel - högt och lågt!

 • Huberman Lab discusses neuroscience: how our brain and its connections with the organs of our body control our perceptions, our behaviors, and our health. We also discuss existing and emerging tools for measuring and changing how our nervous system works. Dr. Andrew Huberman is a tenured professor of neurobiology and ophthalmology at Stanford School of Medicine. His laboratory studies neural regeneration, neuroplasticity, and brain states such as stress, focus, fear, and optimal performance. For more than 20 years, Dr. Huberman has consistently published original research findings and review articles in top-level peer-reviewed journals, including Nature, Science, Cell, Neuron, and Current Biology. He is a regular member of several National Institutes of Health review panels and a Fellow of the McKnight Foundation and the Pew Charitable Trusts. Dr. Huberman regularly consults for technology development companies, professional athletic organizations, and various units of U.S. and Canadian Special Operations.

 • Följ med Marie Olsson Nylander och hennes syster Susanne Westerdahl i samtal om precis allting du behöver ha med dig i livet. Marie Ă€r designern, stylisten och tv-profilen som bl.a renoverat hus pĂ„ Sicilien pĂ„ bĂ€sta sĂ€ndningstid. Susanne har vi lyxen att nu fĂ„r lĂ€ra kĂ€nna Ă€nnu mer Ă€n de glimtar vi fĂ„tt genom tv-rutan. Första avsnittet hör du 2 februari!

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Fotbollsmorgon är en livepodcast som sänds måndag - lördag mellan 07:00 till 09:00. Vare sig du är på väg till kontoret, springer till gymmet eller målar om vardagsrummet så kan hänga med oss på dobb.one

  Lyssna på Fotbollsmorgon i podplay-appen eller på podplay.se - det är självklart helt gratis!

 • I denna sjĂ€lvutnĂ€mnda succĂ©podd surrar Hanapee (programledare, influencer och bloggare) och bĂ€stisen Nea om barnuppfostran (hur överlever man pms med sitt barn?), ger starka trendtips (alla borde ha kort lugg i Ă„r!) och pratar om Neas Ă„r med bröstcancer och cellgifter. Det Ă€r nĂ€ra, inbjudande, roligt och bjussigt i Sveriges nya, stora mĂ„stepodd för alla kvinnor mellan 25 och 45. StĂ€ll en frĂ„ga eller önska ett Ă€mne pĂ„ https://www.surretpodcast.se  En podcast frÄn Perfect Day Media.


 • Sveriges idag största humortrio JLC (Jonas Fagerström, Lucas Simonsson och Carl Dèman) grundades 2016 i Göteborg. Gruppen har gjort sig kända för sina träffsäkra sketcher och förmåga att skapa viral humor för flera miljoner svenskar dagligen. Det här är en podcast där vi tar upp allt mellan himmel och jord. Nytt avsnitt varje torsdag. Du hör alla avsnitt hos Podme. Signa upp dig på podme.com - de första fjorton dagarna är gratis!Klippt av Magnus Öhman – Montana Ave Media Group.

 • Sydsvenskans dokumentĂ€rpodd ger dig de starkaste berĂ€ttelserna frĂ„n SkĂ„ne.

  Ansvarig utgivare: Jonas KanjeKontakt redaktionen: [email protected]  AnnonsförfrĂ„gningar: [email protected]

 • Nyhetsbyrån Direkts utrikeschef Joakim Rönning och IG:s marknadsanalytiker Martin Nilsson blir mer djuplodande än vanligt - men på ett mer alldagligt språk än vad som är regel i finansbranschen. Häng med!

 • Systrarna Janni och Michaela Ă€r two of a kind. Den ena bor i Stockholm med en vardag kantad av smĂ„barn och den andra bor i Cypern med ett liv pĂ„ resande fot som hon delar med sina 1,2 miljoner följare. Nytt avsnitt slĂ€pps varje torsdag.


  Klipps av Victor Ganguly


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Det politiska spelet är för dig som älskar politik – Parisa Höglund och Fredrik Furtenbach guidar dig genom maktens korridorer.

  Ansvarig utgivare: Klas Wolf-Watz

 • Alla människor har sina unika livshistorier. I Podcasten Dokumentära Berättelser följer ni med journalisterna Ylva Agelii och Sidiri Ekenryd då de möter människor som delar med sig av sina livsavgörande ögonblick. I avsnitten hörs även advokater, poliser och psykologer som fördjupar förståelsen av dessa berättelser.

  Missa inte att du kan lyssna på hela säsong 7 redan nu, självklart helt gratis, på Podplay!

  Produceras av: Kunskapsstudion AB
  Kontakta oss på [email protected]

  Musiken i podden är hämtad från Epidemic Sound och Universal Production Music om inget annat anges.

 • Historians Tom Holland and Dominic Sandbrook are interrogating the past, and attempting to de-tangle the present.


  They question the nature of Greatness, why the West no longer has civil wars and whether Richard Nixon was more like Caligula or Claudius. 

   


  They're distilling the entirety of human history, or, as much as they can fit into about fifty minutes.


  Join The Rest Is History Club (www.restishistorypod.com) for ad-free listening to the full archive, weekly bonus episodes, live streamed shows and access to an exclusive chatroom community.


  Here are some of our favourite episodes to get you started:


  WATERGATE/NIXON apple.co/3JrVl5h


  ALEXANDER THE GREAT apple.co/3Q4FaNk


  HARDCORE HISTORY'S DAN CARLIN apple.co/3vqkGa3


  PUTIN & RUSSIA apple.co/3zMtLfX


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Vi är där historien är.
  Ansvarig utgivare: Nina Glans

 • Offcam Podcast med Sampe & Joppe, hĂ€r surras det om saker och ting som sker behind the cameras (offcam) och andra intressanta Ă€mnen (kanske).

 • Av Ebba Kleberg von Sydow & Emilia de Poret, varje torsdag! Trender, stiltips och annat som gör livet vĂ€rt att leva... @sakerstil #SĂ€kerStil

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • I HĂ€lsorevolutionen fĂ„r du det senaste inom den internationella hĂ€lsoforskningen och antiinflammatorisk livsstil, speglat i de gamla beprövade hĂ€lsotraditioner som finns jorden runt. Mycket skratt, mycket kunskap, mycket inspiration. Det vĂ€sterlĂ€ndska möter det österlĂ€ndska. 

  Podden HĂ€lsorevolutionen tar avstamp i Maria Borelius personliga, bĂ€stsĂ€ljande böcker om antiinflammatorisk livsstil (HĂ€lsorevolutionen, Bliss och Förundran), men det Ă€r en pĂ„gĂ„ende rörelse
 Tillsammans med lyssnarna utforskar vi det nya hĂ€lsolandskapet med ett lika kritiskt som nyfiket öga. Vi har gĂ€ster som Ă€r forskare, lĂ€kare, entreprenörer, författare, kulturprofiler, vĂ€nner, kĂ€nda, okĂ€nda hĂ€lsoprofiler som Ă€r med och testar olika moment under resans gĂ„ng. Och Maria delar generöst med sig av bĂ„de egna misstag och framsteg.

  Vi som gör podden Ă€r Maria Borelius, vetenskapsjournalist, författare och biolog och Carina Nunstedt, förlĂ€ggare och producent. Vi brinner för att du ska kĂ€nna dig ljusare, starkare, lugnare, gladare och fĂ„ skina i just ditt liv. Din nya hĂ€lsoresa börjar nu! Kontakt: [email protected] Följ oss gĂ€rna pĂ„ Instagram: halsorevolutionen_podcast


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Systrarna Peg & Penny Parnevik Ă€r ditt sĂ€llskap varje mĂ„ndag för att snacka livet, kĂ€rlek, Ă„ngest, och allt dĂ€r emellan!

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


 • Svenska Dagbladets dokumentärpodd. En ny historia varje gång – berättad av SvD:s journalister. För att höra alla avsnitt direkt när de släpps, gå till svd.se/blenda

 • Vad händer när familjehemligheten avslöjas? I programmet Familjehemligheten möter Gunilla Nordlund människor vars liv förändrats i grunden av en avslöjad hemlighet.
  Ansvarig utgivare: Karin Lindblom

 • Har du tröttnat på att kämpa med dejtandet?

  I podcasten Happy Dating hjälper dejtingcoachen Linnea Molander kämpande singlar att lösa sina dejtingproblem, och delar kunskapen du behöver när dejtandet krånglar. Får du panik av obesvarade meddelanden, är livrädd för att aldrig träffa någon, dejtar bara fel personer eller får ständigt höra klassikern "du är jättetrevlig, men rätta känslan saknas"? Då är detta podden för dig.

  Välkommen in i coachingrummet!

 • I Ekots lördagsintervju ställs makten till svars.
  Ansvarig utgivare: Klas Wolf-Watz

 • Sveriges bĂ€sta matskribenter om odling. Vad kan man odla, hur gör man dĂ„ och vad ska man laga av det man odlat? Matskribenterna Lotta Lundgren och Tove Nilsson möts i ett samtal över en rĂ„vara i taget och pratar ut om sina egna erfarenheter, succĂ©er och misslyckanden, frĂ„n sĂ„dd till skörd. Kunnigt och pedagogiskt berĂ€ttar de hur du förvarar, konserverar och förĂ€dlar din egenodlade mat, och delar med sig av sina bĂ€sta idĂ©er och recept. En odlingspodd för nybörjare, entusiaster och alla andra som vill Ă€ta och laga godare mat.  

  Poddens recept hittar du pĂ„ jordkomissionen.se. DĂ€r finns Ă€ven Odlingsskolan med sammanfattande artiklar i nĂ„gra av de Ă€mnen som Lotta och Tove pratat om.
  Vill du ocksÄ sÀga nÄgot? StÀlla en frÄga, be om ett förtydligande, önska ett Àmne eller bara berÀtta nÄgot som de borde kÀnna till? Skriv till Lotta och Tove pÄ jordkommissionen.se
 • I Veckopanelen sammanfattar Kvartal den gĂ„ngna veckans viktigaste hĂ€ndelser med hjĂ€lp av nĂ„gra Sveriges vassaste tĂ€nkare och debattörer. Paneldeltagarna kommer frĂ„n samhĂ€llets alla bĂ€rande sektorer: Universiteten, nĂ€ringslivet, politiken, facket, kultursektorn.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • VĂ€lkommen till Sveriges största podcast om allsvensk fotboll. Varje dag mĂ„ndag till fredag slĂ€pper vi ett avsnitt dĂ€r vi snackar om de senaste matcherna, ger er det hetaste frĂ„n Silly Season och intervjuar allsvenskans största profiler dĂ€r vi vill gĂ„ pĂ„ djupet med spelaren, trĂ€naren, sportchefen. Podden görs av Henrik Eriksson, Hugo MĂ„nsson och Marcus Birro.


  Följ Studio Allsvenskan pÄ vÄra sociala medier:

  Facebook!Instagram!Twitter!Youtube!

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • En rolig jävla podcast med komikerna Carl Stanley och Marcus Berggren som i varje avsnitt pratar om ett ämne som tombolan lottat fram i det föregående avsnittet!


 • Hör alla avsnitt av Inför rätta på Podme!https://podme.com/se/infor-rattaLadda ner Podme-appen i Appstore eller Google Play. Skapa ditt konto och prova kostnadsfritt. Följ med in i rättssalen och få en unik inblick i Sveriges mest uppmärksammade rättegångar. Hör vittnen, offer, förövare och intervjuer med drabbade vars liv aldrig mer blir detsamma.

 • Flerfaldigt prisbelönt dokumentĂ€rpodcast om osannolika framgĂ„ngar och lika otĂ€nkbara motgĂ„ngar. FrĂ„n Third Ear Studio.


  Best European Radio Documentary Series 2022 - Prix Europa

  Årets Faktapodd - Guldörat 2022


  Bli prenumerant pÄ www.thirdearstudio.com och fÄ tillgÄng till allt innehÄll frÄn Third Ear Studio. Du vÀljer sjÀlv vilken podcastspelare du vill lyssna i.

  Become a member at https://plus.acast.com/s/uppgangochfall.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Fredrik Söderholm med vĂ€nner och familj uttolkar det vi ibland vĂ€ljer att lite svepande kalla för samtiden i Sveriges enda uthĂ€rdliga morgonradioprogram.


  Om du tycker vi gör nÄt bra: Stötta oss gÀrna genom att swisha en gÄva till 123 518 47 34


  Eller dela podden eller bli prenumerant och stötta oss pÄ patreon.com/gottsnack. För 50 kronor/mÄnad fÄr du dessutom extramaterial och sÀndningen pÄ mÄndagar.

  STORT tack!

  Support this show http://supporter.acast.com/gott-snack-med-fredrik-soderholm.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Podden En ovĂ€ntad historia utgĂ„r frĂ„n en liten hĂ€ndelse för att med glimten i ögat berĂ€tta den stora historien. Programledare Ă€r historikerna Olle Larsson och Andreas Marklund.

   


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Vi Ă€r en krigshistorisk podd som behandlar blytunga Ă€mnen pĂ„ ett ganska lĂ€ttsamt sĂ€tt. Vi tycker att krigshistoria Ă€r svinintressant och babblar gĂ€rna alldeles för lĂ€nge om Ă€mnet. Nytt avsnitt slĂ€pps varje mĂ„ndag! Varannan mĂ„ndag ett ordinarie avsnitt, varannan mĂ„ndag ett Patreonexklusivt avsnitt.

  Stötta oss pÄ Patreon!

  Support till showen http://supporter.acast.com/krigshistoriepodden.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Conversations about science, technology, history, philosophy and the nature of intelligence, consciousness, love, and power. Lex is an AI researcher at MIT and beyond.

 • Den 15 oktober 2022 försvinner 21-Ă„riga Tove efter en utekvĂ€ll i Vetlanda. Ingen vet var hon har tagit vĂ€gen. Polisen griper kort dĂ€refter tvĂ„ jĂ€mnĂ„riga kvinnor. Men i övrigt sĂ€ger man ingenting. I ett försök att lĂ€gga ett pussel över Toves sista timmar innan försvinnandet Ă„ker reportern Alessandro Nilsson till Vetlanda med en mikrofon och en frĂ„ga: Vad har hĂ€nt med Tove?

   Kontakt: [email protected]

   Ansvarig utgivare: Mark Malmström Fast

   Distributör: Naudio

   Produktion: A Rabbit Hole


  LYSSNA FÖRE ALLA ANDRA

  Alla avsnitt av Försvunnen publiceras först i dokumentĂ€rappen Naudio. Att prenumerera pĂ„ Naudio Ă€r gratis de första 14 dagarna och dĂ€refter kostar det 69 kronor i mĂ„naden. Du kan avsluta nĂ€r du vill.

  Iphone (App Store)

  Android (Google Play Store)

 • Aron Flamwww.aronflam.comDonera: https://www.aronflam.com/contact-1/Merch: https://www.aronflam.com/merchandiseSWISH 0768943737 Get bonus content on Patreon

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Vem gjorde vad i ekonomivärlden i veckan? Vad var störst, viktigast? Och vilken var detaljen alla missade? Varje vecka diskuterar Ekonomiekot Extra de mest spännande händelserna inom samhällsekonomi och näringsliv. Programledare Hanna Malmodin.
  Ansvarig utgivare: Tove Svenonius

 • En SPRILLANS ny podd med musik och humorgruppen De Vet Du. Nytt avsnitt varje tisdag! Finns Ă€ven pĂ„ Youtube om du vill se video.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Undersökande dokumentĂ€r frĂ„n en ljusskygg verklighet. En Mörk Historia tar dig med in i rĂ€ttsfallen som chockerar, förbryllar och förfĂ€rar Sverige. Vi hör om unika levnadsöden och brinnande Ă€mnen frĂ„n personerna som sjĂ€lva var inblandade. Med hjĂ€lp av deras berĂ€ttelser försöker vi förstĂ„. Hur kan man beröva en annan mĂ€nniska livet, för blott nĂ„gra tusenlappar? Varför sĂ€tter inte det svenska samhĂ€llet stopp för ett mord som bara vĂ€ntar pĂ„ att ske?

  En mörk historia produceras av JUST STORIES. Har du tips? Mejla info(a)juststories.se

  Lyssna pĂ„ En Mörk Historia pĂ„ Podme:
  https://podme.com/se/en-mork-historia
  Ladda ner Podme-appen i Appstore eller Google Play. Skapa ditt konto och prova kostnadsfritt.

 • Magnus Uggla pratar med sin dotter Agnes om absolut ingenting.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Vill du också lära dig mer om Kina? Här i Kinapodden får du dramatiska världshändelser, spännande historier och närgångna skildringar av vardagslivet från det stora landet i öster. Nytt avsnitt varje vecka!
  Ansvarig utgivare: Klas Wolf-Watz

 • I Analyspodden tar Dagens industris reportrar och experter pulsen pĂ„ börs och marknad.
  En podcast frĂ„n Bonnier News. 

  Ansvarig utgivare: Peter Fellman.
  Kontakt redaktionen: [email protected]
  AnnonsförfrĂ„gningar: [email protected]


 • Karin Bastin och Isabelle Monfrini medelålderskrisar. Häng med!

 • En intervjupodd med spĂ€nnande gĂ€ster inom hĂ€lsa och trĂ€ning, ibland med inslag av löpning. Och lĂ„t inte poddens namn avskrĂ€cka dig – du behöver INTE ha sprungit maraton för att kunna lyssna ;-) Programledare Ă€r Petra MĂ„nström, journalist, personlig trĂ€nare och löpcoach.

  Vill du lyssna reklamfritt? DÄ Àr du vÀlkommen till Maratonpodden+. Det kostar 23 kronor i mÄnaden plus moms (29 SEK ink moms) och du kan sjÀlvklart avsluta din prenumeration nÀr du vill. LÀs mer hÀr: https://plus.acast.com/s/maratonpodden.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • VĂ€lkommen in i MFB's vĂ€rld. I denna podd pratar Hassan, Musti och Yousif allmĂ€nt om den fartfyllda resan genom livet. Influencers, familjelivet och galna historier bakom YouTube-livet Ă€r bara nĂ„gra fĂ„ Ă€mnen som kommer pratas om.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Människorna bakom dramatiken och spelet bakom kulisserna.
  Ansvarig utgivare: Tobias Rosvall

 • Aktier. Fonder. Sparande. Analyser. Räntor, valutor och råvaror.

  Placerapodden täcker allt som har med finansmarknaderna att göra.

  Podden sänds från Placeras redaktion i Stockholm.

 • Föräldrarådgivning när det fungerar som sämst med dem du älskar mest. Ett ring-in-program som hjälper dig att hantera föräldraskapets allra svåraste utmaningar.

 • Ashley Lytton was a typical mom and wife in suburban Utah with three children until she discovered her husband’s horrifying secret. It was a shocking crime that would alter Ashley’s life and jeopardize the safety of her children. This season of Betrayal will focus on one mother’s fight to find justice for her daughter and protection from a predator too close to home. Once we hear her story, we learn the same crime is happening every day in households all over the country. It’s a betrayal of our families, communities and everything we value in society. Season Two lays the issue bare through the family’s story and takes an honest look at a huge problem most people don’t want to even want to acknowledge.

 • Sveriges mest okrĂ€nkbara duo Filip och Fredrik svarar pĂ„ alla dina möjliga och omöjliga frĂ„gor.Hur sĂ€ger jag till min partner att jag vill ha ett öppet förhĂ„llande? Vad ska jag göra om WW3 bryter ut? Vilken kĂ€ndis i Sverige har mest tveksam webbhistorik? Ingen frĂ„ga Ă€r för dum, konstig eller svĂ„r nĂ€r Filip och Fredrik axlar rollerna som stĂ€llföretrĂ€dande psykologer, bibliotekarier, reseledare, politiska kommentatorer eller aktiemĂ€klare. Experter inom det allra mesta helt enkelt. Efter 20 Ă„r av att ha varit de som stĂ€ller frĂ„gorna - Ă€r det nu deras tur att bjuda tillbaka pĂ„ sin ackumulerade visdom.Hör alla avsnitt av Filip och Fredrik Svarar hos Podme!https://podme.com/se/filip-fredrik-svararLadda ner Podme-appen i Appstore eller Google Play. Skapa ditt konto och prova kostnadsfritt.

 • Hanif Bali och Per Lindgren tar hjälp av inbjudna gäster i sin jakt efter vad som ska bli deras käpphästar. Högt och lågt varvas när samhällsfrågor, samtidsanalyser och struntsaker stöts och blöts. Åsiktsmaskinerna är vänner sen flera år tillbaka. De håller inte alltid med varandra men de förenas genom sitt engagemang, ifrågasättande och nyfikenhet.
  Allt med God Ton™ såklart.

 • En podcast till Tom Ljungqvist av Petter Egnefors.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Relationer, kĂ€rlek och den evigt förĂ€nderliga jakten pĂ„ lycka!

 • Underhållande och fördjupande samtal om historiska personer, företeelser och idéströmningar. Möt Sveriges främsta humanioraforskare i samtal med Magnus Bremmer. Bildningspodden är en del bildningsmagasinet Anekdot.

 • Karin Londré och Anna Sandell pratar varje vecka om sin bästa och värsta fascination – mord och sådana hemska grejer. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens allvarligaste ämne. Mord mot mord kan du lyssna på redan på onsdag, bara på Podplay! Lyssna på podplay.se eller i appen.

 • Omni Pod samlar nyheter frĂ„n hela vĂ€rldens medier och ger dig den perfekta sammanfattningen – sĂ„ att du vet vad som hĂ€nder.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Di Morgonkoll ger dig nattens viktigaste nyhetshĂ€ndelser, och vad du mĂ„ste ha koll pĂ„ under dagen som vĂ€ntar. Nytt avsnitt varje vardagsmorgon.
  En podcast frÄn Bonnier News.

  Ansvarig utgivare Peter Fellman
  Kontakt redaktionen: [email protected]
  AnnonsförfrĂ„gningar: [email protected]


 • En varg söker sin pod är en podcast om kultur med Liv Strömquist och Caroline Ringskog Ferrada-Noli.


 • “Obligatorisk lyssning för alla politiskt (nörd)intresserade. Sjukt bra!” Sveriges bästa politiska podd släpper nya avsnitt varje onsdag. Med största allvar och ändå lekande lätt tar Torbjörn Nilsson och Maggie Strömberg sig an skvallret i riksdagens korridorer, djupdyker i politikens historia, spanar framåt och analyserar både sakpolitik och spel. På fredagar svarar de på lyssnarnas frågor.

  En podd från Svenska Dagbladet, SvD.

 • I Filosofiska rummet diskuterar vi filosofi, etik och politik.
  Ansvarig utgivare: Karin Lindblom

 • Vi går på djupet i forskningen.
  Ansvarig utgivare: Magnus Gylje

 • When Elizabeth Short, also known as The Black Dahlia, was brutally killed in 1947, it gripped the entire country. More than 70 years later, it remains America's most infamous unsolved murder. Many believe Dr. George Hodel was the killer, thanks to an investigation by Hodel's own son. But murder is just part of the Hodel family story, one filled with horrifying secrets that ripple across generations. Now, through never-before-heard archival audio and first-time interviews, the Hodel family opens up to reveal their shocking story. In this eight-part documentary series, sisters Rasha Pecoraro and Yvette Gentile, the great grand daughters of George Hodel, take a deep dive into their family history to try to figure out what really happened, and where do they all go from here? Root of Evil is the companion podcast to TNTs limited series I Am the Night. Inspired by the true story of the Hodel family, the series stars Chris Pine and comes from acclaimed Wonder Woman director Patty Jenkins.

 • Har du fördomar om hantverkare? Här kommer historier från hantverkarnas vardag! Klas Eriksson träffar hantverkare som berättar dråpliga historier om märkliga kunder de jobbat hos. Lyssna också på boken ”Bygga åt idioter” som ligger gratis här i feeden! Beijer bygger dom som bygger!

 • Minst 30 Ă„r gamla brottsfall. VĂ€lkĂ€nda mord varvas med tidigare helt okĂ€nda missdĂ„d. Varje avsnitt avslutas med en högst personlig reflektion. Av och med Sara Sand, beteendevetare.


  Merch: https://www.netshirt.se/foreningsklader/historiskabrott

  Support till showen http://supporter.acast.com/historiska-brott.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • En trĂ€dgĂ„rdspodd dĂ€r trĂ€dgĂ„rdsdesigner Ulrika Levin sammanstrĂ„lar med trĂ€dgĂ„rdsmĂ€stare, förelĂ€sare och konstnĂ€r Linda SchilĂ©n för att prata om trĂ€dgĂ„rd. Ulrika och Linda delar med sig av tankar, erfarenheter och konkreta tips, inom trĂ€dgĂ„rd, odling, formgivning och arkitektur, sammanflĂ€tat med expertröster och resor.

  Epost till podden: [email protected]


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • HĂ€r diskuterar vi i huvudsak kvalitetsbolag som kan handlas via svenska börshandelsplatser. Investeringsfilosofin som ligger till grund för samtalet Ă€r inspirerad av Warren Buffett och Peter Lynch.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Malena Ivarsson Ă€r sexolog och terapeut. Samanda Ekman Ă€r nyfiken pĂ„ sex och mĂ€nniskans natur.

  Tillsammans samtalar de om kĂ€rlekslivets smĂ„ och stora frĂ„gor. 

  Podden Till SÀngs görs med stipendium frÄn Jungstiftelsen. Nytt avsnitt varannan vecka.

 • Är du trött på allt fitness-skitsnack? Du ska äta såhär och träna sådär. Du matas av information om den senaste dieten eller mirakelmetoden från alla håll? I den här podden kommer vi utan filter hjälpa dig att se igenom bullshiten och navigera dig i fitnessdjungeln. Enjoy!

 • Ångestpodden tar upp alla dom tankar och funderingar som många någon gång har tänkt men inte pratat om högt. Lättsamhet och allvar är två ingredienser till hur Ångestpoddden bryter tabun och skapar mer öppenhet kring psykisk ohälsa.

  Nya avsnitt varje torsdag.
  Produceras av Ida Höckerstrand och Sofie Hallberg som även driver podcasten Djupdyk.

 • Olösta Fall Ă€r en podcast om försvunna personer och ouppklarade mord av Sofie Nyblin och Nathalie Seow. BĂ„de Ă€ldre och nyare fall diskuteras och anhöriga intervjuas i hopp om att nya tips ska komma in.

  For information regarding your data privacy, visit Acast.com/privacy


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Vilken matrĂ€tt bör du ha lagat innan veckan Ă€r slut? Det vet Nichlas Niemi och Erik "Jerka"Johansson. Veckans rĂ€tt avhandlas pedagogiskt och inspirerande i den perfekta podden om mat och om glĂ€djen att laga den perfekta rĂ€tten. Dessutom kan du följa podden pĂ„ insta för tutorials och matglĂ€dje varje vecka! https://www.recepttack.se

 • Janne Josefsson har vigt sitt liv Ă„t att pĂ„ olika sĂ€tt jaga sanningen. OanmĂ€ld har han knackat pĂ„ dörrar till hem och arbetsplatser dĂ€r intet ont anande mĂ€nniskor suttit lugnt, utan minsta misstanke om att deras liv snart ska förĂ€ndras. Men arbetet har kostat pĂ„. Idag bor en relativt nypensionerad Janne bakom en skottsĂ€ker dörr, pĂ„ hemlig adress i en lĂ€genhet belamrad av övervakningskameror. Eventuella besök tar han alltid utanför sitt hem. Men detta ska det bli Ă€ndring pĂ„ för nu startar Janne en podcast dĂ€r han kommer fĂ„ smaka pĂ„ sin egen medicin. I ”OvĂ€ntat besök hos Janne Josefsson” kommer kĂ€nda svenskar ringa pĂ„ Jannes dörr, ta av sig sina skor och tassa in pĂ„ en kopp kaffe.

  Kanske Ă€r gĂ€sten nĂ„gon Janne kĂ€nner ytligt, kanske vet han inte ens vem det Ă€r eller sĂ„ Ă€r det nĂ„gon Janne redan har i sin bekantskapskrets. Oavsett sĂ„ landar vi mer i ett möte mellan tvĂ„ mĂ€nniskor och inte i en minutiöst planerad intervjupodcast. En sak Ă€r dock helt sĂ€kert. Janne kommer lĂ€ra kĂ€nna sitt nya pensionerade jag bĂ€ttre och vem vet
..kanske fĂ„ nĂ„gra nya vĂ€nner pĂ„ köpet.  Producenter: Anna Spolander och Erik Thorsell

  Klippning och redigering: Kristoffer Beijer

  Ljudtekniker: Rolle Andersson

  Produktionsbolag: polpo play


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Följ med när journalisten Lotta Gröning tillsammans med Jan Blomgren, professor i kärnfysik, bjuder in gäster till att fritt diskutera högt och lågt kring aktuella samhällsfrågor. Det här är podden som går utanför ramarna, utanför åsiktskorridoren, utanför det etablerade medielandskapet och utanför Stockholms tullar. Podden produceras av Svenska Epoch Times. Ansvarig utgivare: Vasilios Zoupounidis

 • Veckans viktigaste vetenskap
  Ansvarig utgivare: Magnus Gylje

 • I ”Älskade psykopat” möter vi män och kvinnor i olika åldrar som anonymt berättar sin historia eller erfarenheter de haft med en psykopat eller narcissist. Den kan vara inom en kärleksrelation, familjen och på jobbet. Mitt syfte är att lyfta fram berättelser som kanske annars sällan får ta plats. ”Älskade psykopat” är en podd som berör på djupet och min förhoppning är att den kan hjälpa, stötta och förändra.
  Podden görs av Emilie Olsson.

  Följ @alskadepsykopat på instagram för att del av mer material och information om podden

  En helt ny säsongen av Älskade Psykopat (säsong 7) kommer den 5 juni. Nya avsnitt släppt varje tisdag, men 24 h innan kan man lyssna på nya avsnitt på Podplay.se eller i Podplay-appen.

 • Varför tror vi på myter? Fungerar bakiskurer? Är kaffe nyttigt och hur stor skillnad gör proteinshaken i samband med ett träningspass?

  Om detta och mycket mer kommer läkare och hälsopedagog Simon Körösi att diskutera i denna programserie, när han försöker ta sig igenom myter och föreställningar om kroppen och hälsan med hjälp av Sveriges ledande expertis, för att ta reda på vad som är sant, vad som är falskt och vad som kanske bara är lite sjukt.


 • Bakom ryggen – podden där Sebastian Mattsson och en inbjuden gäst pratar bakom ryggen på en annan känd profil, som inte är här och kan försvara sig.