• Podden som väcker vikingarna till liv. Dramatiserade berättelser baserade på Snorre Sturlassons odödliga historier.
  Ansvarig utgivare: Caroline Lagergren


 • Alex Schulmans och Sigge Eklunds podcast som publiceras en gång i veckan.

 • Sveriges största podd om vår tids mest spännande och viktiga händelser.
  Ansvarig utgivare: Caroline Lagergren

 • Den 15 oktober 2022 försvinner 21-Ă„riga Tove efter en utekvĂ€ll i Vetlanda. Ingen vet var hon har tagit vĂ€gen. Polisen griper kort dĂ€refter tvĂ„ jĂ€mnĂ„riga kvinnor. Men i övrigt sĂ€ger man ingenting. I ett försök att lĂ€gga ett pussel över Toves sista timmar innan försvinnandet Ă„ker reportern Alessandro Nilsson till Vetlanda med en mikrofon och en frĂ„ga: Vad har hĂ€nt med Tove?

   Kontakt: [email protected]

   Ansvarig utgivare: Mark Malmström Fast

   Distributör: Naudio

   Produktion: A Rabbit Hole


  LYSSNA FÖRE ALLA ANDRA

  Alla avsnitt av Försvunnen publiceras först i dokumentĂ€rappen Naudio. Att prenumerera pĂ„ Naudio Ă€r gratis de första 14 dagarna och dĂ€refter kostar det 69 kronor i mĂ„naden. Du kan avsluta nĂ€r du vill.

  Iphone (App Store)

  Android (Google Play Store)

 • DokumentĂ€ra berĂ€ttelser frĂ„n skaparen av RĂ€ttegĂ„ngspodden.

  Become a member at https://plus.acast.com/s/motiv.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Din glada stund i veckan med Johanna Nordström och Edvin Törnblom. 

 • I 30 år har jag jobbat med att rapportera om brott. Den här podden handlar inte om brottsoffer. Den handlar inte om förövare. Den här podden handlar om de som gör sitt jobb. De som ser till att den skyldige åker fast. De som ger brottsoffren upprättelse. Den här podden handlar om utredarna som löste fallen jag aldrig glömmer.
  Lyssna på Fallen jag aldrig glömmer innan alla andra - på torsdagar på Podplay.

 • En sĂ„ngerska och en tv-personlighet slĂ„r sig ihop för att varje vecka fundera över smĂ„ och stora saker i denna glamour/vardags-podd. Ex-mĂ€n, barnuppfostran, kĂ€rlek och misslyckanden avhandlas med en stor portion humor. Livet blir inte alltid som man har tĂ€nkt sig. Kanske blir det roligare. I Bikten har man chansen att bli förlĂ„ten för sina synder. Pernilla och Sofia tar med glĂ€dje sig an lyssnarnas historier och kontrar Ă€ven med sina egna synder och upplevelser. I veckans Aha fĂ„r vi lĂ€ra oss nĂ„got nytt och i momentet Telefonboken gĂ„r ingen sĂ€ker. Det blir sjĂ€lvklart Ă€ven tips pĂ„ enkla goda matrĂ€tter frĂ„n Pernilla. Tveka inte att vara med och pĂ„verka vĂ„r podd. Nytt avsnitt varje söndag. Wahlgren och Wistam

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


 • Mia och Hampus. Den övermogna och den omogna. Ditt mörker i ljuset och ljus i mörkret. Med hybris, självhat och alltid i ett rop på hjälp. Ny veckopodd, varje måndag!

 • RMM - Efter 9 Ă„r pĂ„ youtube sprids nu underhĂ„llningen till det senaste mediet! HĂ€r handlar det om allt du kan tĂ€nka dig! Vi besvarar era livsfrĂ„gor och gör allt för att ge er en bĂ€ttre dag!

  Get bonus content on Patreon

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Sveriges kusligaste podd, där du hör nätets och lyssnarnas bästa skräckhistorier och vandringssägner
  Ansvarig utgivare: Caroline Lagergren

 • En podcast om sanna kriminalfall och gĂ„tfulla mysterier. Av och med journalisterna Jenny Borg och Linn Ek.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • RĂ€ttegĂ„ngspodden fördjupar sig i uppmĂ€rksammade brott och sammanstĂ€ller rĂ€ttegĂ„ngarna till dokumentĂ€ra berĂ€ttelser.

  Become a member at https://plus.acast.com/s/rattegangspodden.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Nu Ă€r det premiĂ€r för podden Sanning & Konsekvens frĂ„n Nyheter24! Bakom podden, som kommer att slĂ€ppas varje fredag, stĂ„r Nyheter24:s nöjeschef Gabriella Bark, Camilla Gervide som driver Bloggbevakning och nöjesreportern (som Ă€ven kvalar in som nöjesprofil trots att hon inte vill erkĂ€nna det) Quetzala Blanco. Tillsammans kommer de att stöta och blöta aktuella kĂ€ndisar, influencers, fenomen, trender och en hel del skvaller som de har snappat upp genom Ă„ren.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Berättelser från verkligheten.
  Ansvarig utgivare: Karin Lindblom

 • Varje måndag får du följa med bästa vännerna Hanna och Lojsan där de delar med sig av sina liv i Stockholm. I denna podd pratar de ofiltrerat och ärligt om allt vad gäller resor, vänskap, dejting, förhållanden och - ja, allt från pinsamma historier, starka åsikter till att lösa lyssnarnas problem.  Även Lojsans kille Buster gästar ofta och ser sig själv som den tredje personen i podden.

  Ifall du vill skicka in till vårat favoritsegmentet “Am I the asshole?” som är återkommande i varje veckas avsnitt eller behöver hjälp med något - tveka inte att höra av dig till @mandagsvibe på Instagram! Happy Monday!

 • Din populĂ€rvetenskapliga podcast. Den snabbaste och roligaste vĂ€gen till kunskap och allmĂ€nbildning. Ett Ă€mne, en expert, en knapp timme.

  Become a member at https://plus.acast.com/s/alltduvelatveta.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Varje vecka söker Emma Knyckare, Ina Lundström och Scroll-Mia svaren pĂ„ livets stora frĂ„gor genom att dyka rĂ€tt ner i visdomens kĂ€lla: Flashback forumI december gör vi en julkalender! Se till att slutet pĂ„ ditt 2020 blir nĂ„got mindre rövigt genom att hĂ€nga med i vinter pĂ„ https://flashbackforever.se/Tycker du podden Ă€r mĂ€ktig och vill se till att den fortsĂ€tter göras? Stötta oss pĂ„ https://www.patreon.com/FlashbackForeverTipsa oss om trĂ„dar och diskutera veckans avsnitt i poddens facebookgrupp https://www.facebook.com/groups/flashbackforever/Och glöm inte: Svaren pĂ„ allt finns pĂ„ Flashback. Get bonus content on Patreon

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Det hĂ€r Ă€r en programserie som Ă„terskapar polisförhör frĂ„n autentiska fall. Förhören Ă€r hĂ€mtade frĂ„n förundersökningar, ordagrant Ă„tergivna och gestaltade av skĂ„despelare. Av hĂ€nsyn till nĂ€rstĂ„ende och övriga inblandade Ă€r vissa namn Ă€ndrade och sĂ€rskilda partier utelĂ€mnade. Dessutom medverkar experter inom bland annat förhörsteknik, psykologi och kriminalteknik.

  Avsnitten publiceras varje onsdag. För att fÄ tillgÄng till alla avsnitt direkt nÀr ett nytt fall slÀpps: bli plusmedlem genom att gÄ in pÄ lÀnken nedan.

  Producerad av Novel Studios.

  Become a member at https://plus.acast.com/s/forhorsrummet.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Varje vecka ger Linus Lindahl och Fanny Hedenmo dig aktuella berättelser om brott och straff. Du får koll på krim.
  Ansvarig utgivare: Caroline Pouron

 • VĂ€lkommen till Historiepodden - det magiska grĂ€nsland dĂ€r folkbildning & underhĂ„llning möts & bildar en hĂ€rlig symbios. Varje söndag bjuder gymnasielĂ€rarna Daniel Hermansson & Robin Olovsson pĂ„ rykande inaktuella hĂ€ndelser. Enjoy!

  Lyssna pÄ vÄra avsnitt fritt frÄn reklam: https://plus.acast.com/s/historiepodden.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Över min döda kropp är krimpoddarnas krimpodd! Anna Jinghede och Lena Ljungdahl har ägnat hela sina yrkeskarriärer åt att nörda ner sig i krim. Med spaning, utredning, kriminalteknik och dödligt våld som expertområden lotsar de lyssnarna genom rättsväsendets alla hörn. Med rapp dialog, starka åsikter och tung fakta vänder och vrider de på brott och straff och fenomen som engagerar och förbryllar. Alltid rätt men aldrig tråkigt! Bli lärd, bli äcklad och bli road varje torsdag.
  Podden har ynglat av sig och på måndagar levereras en ”Veckans spaning”. Med Meta Broddare som spaningsledare får Anna och Lena begrunda och besudla livets gåtor. De gräver sig ner lager för lager och blir ofta förvånade över vad som hittas.

  Nya avsnitt varje måndag och torsdag.

 • Om personerna som skapade vår historia. Missade du historielektionerna har du en ny chans nu!
  Ansvarig utgivare: Caroline Pouron

 • En podd med Agnes Wold och Christer Lundberg om hälsomyter, coronavirus och riskerna med att bädda sängen.
  Ansvarig utgivare: Sabina Schatzl

 • I Oförklarligt tar vi med dig på berättelser om märkliga och obehagliga mysterier och fenomen från hela världen. Fenomen som inte alltid går att förklara. Det här är en podd om allt det andra. Om saker och händelser vars rykten får håret att resa sig. Vi tar med dig till platser varje instinkt säger till dig att undvika. Till dunkla skogar, övergivna sanatorier och karga bergspass. Du kommer få möta hemsökta dockor, hämndlystna andar och personerna som haft oturen att hamna i deras väg.


 • En gång i veckan ägnar de en timme åt varandra, i ett samtal som ingen jävel får störa. Kan de inte bara få göra det? Låt dem hålla på! Det är NYTTIGT för dem.


 • I ett kĂ€nt kriminalfall hittar vi det okĂ€nda och följer spĂ„ren. Vi berĂ€ttar om Sveriges mest omtvistade fall - dĂ€r förtroendet för rĂ€ttsvĂ€sendet urholkats. SpĂ„r skildrar okĂ€nda platser och ljusskygga mĂ€nniskor frĂ„n Sveriges undre vĂ€rld.  SpÄr Àr en samproduktion mellan Acast och A-one Produktion och Third Ear Studio. För att bli bli prenumerant, gÄ in pÄ thirdearstudio.com och följ instruktionerna. Följ SpÄr pÄ Instagram och Facebook för mer information: @sparpodcast

  Become a member at https://plus.acast.com/s/sparpodcast.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Nu börjar livet ger dig som lyssnar två poddar i en, och finns med dig varje måndag och fredag med Rebecca Stella!
  Rebecca Stella och Michaela Forni ger en hjärtlig start på veckan under måndagar, och spinnoffen “Stellz and friends” rundar av veckan med härligt och roligt häng som peppar i gång stämningen inför stundande helg. Från Los Angeles till Stockholm delar de med sig av sina liv innefattande allt från relationer, kärlek, sorg och mycket mer. En ärlig och ofiltrerad podd med en hård sarkastisk jargong och många skratt mellan två vänner.

  På fredagarnas “Stellz and friends” har Rebecca Stella festliga samtal tillsammans med olika vänner vecka för vecka för att ge den ultimata fredagsfeelingen. Och allas våran Mangz också med varje fredag för den ultimata fredagsfeelingen.

  Nya avsnitt släpps varje måndag och fredag.
  Klipps av Magnus Öhman – Montana Ave Media Group.

 • Okrystat Ă€r en podd med och av tvĂ„ systrar. Asabea, barnmorska och tvĂ„barnsmamma. Opokua, doula och trebarnsmamma. I Okrystat hör du just okrystade samtal mellan tvĂ„ systrar (och med en och annan gĂ€st). Samtal om allt det stora och lilla i livet. Det blir sĂ„klart samtal om födande, graviditet och post partum! Men ocksĂ„ om kroppen, hur man lĂ€r kĂ€nna den och blir vĂ€n med den. Om njutning och hur man kan maxa det i livet. Om relationer - i familj, mellan vĂ€nner och med kĂ€rleken. Om förĂ€ldraskap, nĂ€r det Ă€r svĂ„rt och vad som underlĂ€ttar. Om karriĂ€r och hur man fĂ„r ihop det med smĂ„barnslivet. Om vardagen! Sen slinker kanske ett och annat samtal om reality, smink, matlagning och annat ljuvligt tidsfördriv in. HĂ€ng med och kĂ€nn dig som en av systrarna!

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Janne Josefsson har vigt sitt liv Ă„t att pĂ„ olika sĂ€tt jaga sanningen. OanmĂ€ld har han knackat pĂ„ dörrar till hem och arbetsplatser dĂ€r intet ont anande mĂ€nniskor suttit lugnt, utan minsta misstanke om att deras liv snart ska förĂ€ndras. Men arbetet har kostat pĂ„. Idag bor den relativt nypensionerad Janne bakom en skottsĂ€ker dörr, pĂ„ hemlig adress i en lĂ€genhet belamrad av övervakningskameror. Eventuella besök tar han alltid utanför sitt hem. Men detta ska det bli Ă€ndring pĂ„ för nu startar Janne en podcast dĂ€r han kommer fĂ„ smaka pĂ„ sin egen medicin. I ”OvĂ€ntat besök hos Janne Josefsson” kommer 10 kĂ€nda svenskar ringa pĂ„ Jannes dörr, ta av sig sina skor och tassa in pĂ„ en kopp kaffe. Kanske Ă€r gĂ€sten nĂ„gon Janne kĂ€nner ytligt, kanske vet han inte ens vem det Ă€r eller sĂ„ Ă€r det nĂ„gon Janne redan har i sin bekantskapskrets. Oavsett sĂ„  landar vi mer i ett möte mellan tvĂ„ mĂ€nniskor och inte i en minutiöst planerad intervjupodcast. En sak Ă€r dock helt sĂ€kert. Janne kommer lĂ€ra kĂ€nna sitt nya pensionerade jag bĂ€ttre och vem vet
..kanske fĂ„ nĂ„gra nya vĂ€nner pĂ„ köpet. "OvĂ€ntat besök hos Janne Josefsson” har premiĂ€r 11 oktober.


  Producenter: Anna Spolander och Erik Thorsell Klippning och redigering: Kristoffer Beijer Ljudtekniker: Rolle Andersson Produktionsbolag: polpo play

 • Sedan 2012 har systrarna Amanda Schulman och Hannah Widell bjudit in oss att en timme varje vecka lyssna till deras tankar och reflektioner om vĂ€rlden omkring dem. I Fredagspodden fĂ„r du följa systrarnas uppriktiga resa genom livet i ett roligt, nĂ€ra samtal. Fredagspodden Ă€r det perfekta sĂ€ttet att starta helgen. Hitta lyssnarnas utvalda favoritavsnitt pĂ„ www.fredagspodden.se

 • Hela världens fotboll står i centrum i Sveriges största fotbollspodd med Gusten Dahlin & Thomas Wilbacher. Det här är hela rasket – Tutto Balutto!

 • Johannes Hansen ger dig mentala verktyg och pĂ„minner dig om att du behöver utmana dig sjĂ€lv för att utvecklas som mĂ€nniska. Han Ă€r rĂ„dgivare och författare till fyra böcker.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Anders och MĂ„ns svarar pĂ„ lyssnarfrĂ„gor och tĂ€nker högt. Podden slĂ€pps varje lördag 08.00. Skriv din frĂ„ga till podden: [email protected]

  Vill du prenumerera pÄ podden och lyssna utan reklam? Klicka hÀr: https://plus.acast.com/s/fraga-anders-och-mans.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • En gĂ„ng i veckan bjuder Moa Lindgren aka @bishassmothafakka in en gĂ€st för att diskutera Ă€mnen som sex, förhĂ„llanden, drama och annat roligt. Men först, 3 shots.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Systrarna Peg & Penny Parnevik Ă€r ditt sĂ€llskap varje mĂ„ndag för att snacka livet, kĂ€rlek, Ă„ngest, och allt dĂ€r emellan!

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Messiah Hallberg, Klara Doktorow och John Willander Lambrell är tillbaka!
  The Daily Messiah - ditt nyhetsflöde är en dagsaktuell podd oavsett när du lyssnar på dagen. Vi ger dig allt du behöver veta kring det mesta som händer i världen. Nytt avsnitt släpps varje vardag.

 • Nordens största intervjupodd. TrĂ€ffar de mest framgĂ„ngsrika personerna, entreprenörer, idrottsprofiler och artister. Ni fĂ„r höra deras spĂ€nnande och inspirerande resor frĂ„n hur allt började till idag. VĂ€rdefulla nycklar, rutiner och tips blandat med underhĂ„llning och spĂ€nnande historier.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • En podcast du inte behöver lyssna pĂ„: Försök komma till ro medan Henrik StĂ„hl pratar tills du somnar.

  www.somnamedhenrik.se

  Följ Henrik pÄ Instagram hÀr!

  ____________________________________  Innan avsnitten förekommer reklam. Inga annonser förekommer under avsnitten.

  Vill du ta del av podden reklamfritt och fÄ tillgÄng till bonusavsnitt? Bli medlem i Somna med Henrik+, gÄ till: https://plus.acast.com/s/somna-med-henrik


  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

  Bli medlem i Somna med Henrik PLUS hÀr: https://plus.acast.com/s/somna-med-henrik.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Third Ear Studio presenterar Skuggland: Skinnskallar och benhuvuden.


  Det hÀr Àr en historia om ett mörkt decennium i Sverige prÀglat av vÄld och rasism. En berÀttelse om ett socialt experiment som slutade i mord, mordförsök och misshandel.


  Under 80- och 90-talen Àr skinnskallarna i fokus. De vÄldsamheterna som de rakade unga mÀnnen stod för i Stockholm fick Fryshusets grundare Anders Carlberg att ta sig an den fruktade och föraktade gruppen.


  År 1988 drar den tidigare kĂ„rhusockupanten, kommunisten och betongarbetaren Anders Carlberg igĂ„ng skinnskalleprojektet som ett knappt decennium senare slutar i flera fall av grovt vĂ„ld. 


  Skinnskallar och benhuvuden en ny dokumentĂ€rserie i sex delar av Arvid Hallberg. Det Ă€r den första dokumentĂ€r som gjorts om det omstridda projektet pĂ„ Fryshuset. I serien hörs skinnskallar, socialarbetare, aktivister och politiker berĂ€tta om tio Ă„r av fylla, kaos, vĂ„ld, högerextremism, jungianska arketyper och drömanalys. 


  Vill du stödja Third Ears studios journalistik och fĂ„ exklusiv tillgĂ„ng till vĂ„ra program sĂ„som SpĂ„r, Skuggland och UppgĂ„ng och Fall, bli prenumerant pĂ„ thirdearstudio.com 

  Du kan ocksĂ„ prenumerera pĂ„ Apple Podcaster: https://podcasts.apple.com/se/channel/third-ear-se/id6442569298?l=en eller via Acast: https://plus.acast.com/s/skuggland 

  Become a member at https://plus.acast.com/s/skuggland.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Komikerna Nisse Hallberg, Albin Zorman Olsson och Johanna Hurtig Wagrell läser upp skvaller och skrönor från hela Sverige med omnejd. Avsnitt släpps varje fredag.

 • En oseriös podcast om mord. Komikerna tillika true crime-virtuoserna Johanna Wagrell och Elinor Svensson, berĂ€ttar varje vecka ett mord/brott/hemskhet för en tjejgĂ€st. Spekulationer och egna Ă„sikter blandas med dĂ„lig smak och fruktansvĂ€rt intressanta grejer.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Problem… De kan vara stora… De kan vara små… Men det enda som är säkert är att alla har vi dem. Och nu kan ni äntligen höra vad humorgruppen I Just Want To Be Cool hade gjort för att lösa dem.
  I deras podd ”Vad? Med I Just Want To Be Cool” ställer dem varandra mot väggen med komplexa frågeställningar som hade fått även den mest kvicktänkte att ta sig en funderare. Det är en podcast med fokus på humor, men i slutändan kommer ni kanske också lära känna killarna lite bättre. Nytt avsnitt varje tisdag!

 • Erik Niva och HĂ„kan Andreasson berĂ€ttar om fotbollsklubbar och sĂ€songer som pĂ„ ett eller annat sĂ€tt satt avtryck i historien - ikoniska milstolpar sĂ„vĂ€l inom fotbollen som ekonomiskt, politiskt och kulturellt. Besök poddens webbsida http://whenwewerekings.se


 • En podd från Expressen om stora - och små - aktuella kriminalfall. Med Kim Malmgren och inbjudna gäster. Ansvarig utgivare: Klas Granström.

 • I podden Svenska brott fĂ„r du följa med journalisten Elsa Sandin som varje vecka behandlar ett svenskt brottsmĂ„l. Du fĂ„r följa med tillbaka i tiden dĂ„ brottet begĂ„s och vidare följa med under rĂ€ttegĂ„ngsförhandlingarna. Syftet med podden Ă€r att ge en helhetsbild av svenska brottsutredningar och rĂ€ttssystemet.

  Become a member at https://plus.acast.com/s/svenskafall.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Individer, hĂ€ndelser, mord och mysterier som fĂ„r oss att rysa lite extra. En podcast för dig som Ă€r intresserad av verkliga hĂ€ndelser och True Crime med fokus pĂ„ internationella fall.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Möt människan bakom offentlighetens mask – Martin Wicklin i djupgående intervju med några av landets mest intressanta och aktuella personer
  Ansvarig utgivare: Nina Glans

 • Tog Peter Settman fondue till Sverige? SĂ€ger Zara Larsson “texta” snarare Ă€n “messa” för att visa hur amerikaniserad hon rĂ„kat bli? Vet Thorsten Flinck verkligen vem Steve Jobs Ă€r? Har Alice Bah Kuhnke betalat för en lap dance i sitt liv? Lyssna och lĂ€r i Fördomspodden, podcasten dĂ€r kĂ€nda svenskar bemöter de mĂ„nga fördomar Emil Persson har om dom. Lyssnarnas favoritavsnitt hittar du pĂ„ https://www.fördomspodden.se

 • I true crime-podden "Jakten på mördaren" får du varje vecka ta del av ett mordfall. Tillsammans med journalisten Saga Springcorn får du åka tillbaka till tiden då händelsen inträffade och följa med under utredningens gång. Denna podcast tar endast upp fall som är lösta. Podden hette tidigare "Värsta morden". Nya avsnitt släpps varje onsdag, men redan nu kan man lyssna på hela säsongen - bara på Podplay.se eller i Podplay-appen.

 • I Djupet tar vi hjĂ€lp av experterna, och lyssnarna, för att ta oss ner i detaljerna i nĂ„gra av Sveriges mest brĂ€nnande samhĂ€llsfrĂ„gor.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Kristoffer Triumf, det vill sĂ€ga jag, möter en gĂ€st i veckan och en ganska lĂ„ng intervju brukar uppstĂ„. HĂ„ll till godo!

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Varför tror vi pĂ„ myter? Fungerar bakiskurer? Är kaffe nyttigt och hur stor skillnad gör proteinshaken i samband med ett trĂ€ningspass?

  Om detta och mycket mer kommer lĂ€kare och hĂ€lsopedagog Simon Körösi att diskutera i denna programserie, nĂ€r han försöker ta sig igenom myter och förestĂ€llningar om kroppen och hĂ€lsan med hjĂ€lp av Sveriges ledande expertis, för att ta reda pĂ„ vad som Ă€r sant, vad som Ă€r falskt och vad som kanske bara Ă€r lite sjukt. 

  Bli supporter och slipp reklam genom att gÄ in pÄ https://plus.acast.com/s/sjukafakta.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Det politiska spelet är för dig som älskar politik – Parisa Höglund, Fredrik Furtenbach och Tomas Ramberg guidar dig genom maktens korridorer

  Ansvarig utgivare: Klas Wolf-Watz

 • I ”Älskade psykopat” möter vi män och kvinnor i olika åldrar som anonymt berättar sin historia eller erfarenheter de haft med en psykopat eller narcissist. Den kan vara inom en kärleksrelation, familjen och på jobbet. Mitt syfte är att lyfta fram berättelser som kanske annars sällan får ta plats. ”Älskade psykopat” är en podd som berör på djupet och min förhoppning är att den kan hjälpa, stötta och förändra.
  Podden görs av Emilie Olsson.

  Följ @alskadepsykopat på instagram för att del av mer material och information om podden

  Nya avsnitt släppt varje tisdag, men 24 h innan kan man lyssna på nya avsnitt på Podplay.se eller i Podplay-appen.

 • Kom in i värmen! Varje morgon i P3 är en fartfylld resa, full av intryck.
  Ansvarig utgivare: Caroline Lagergren

 • Det skaver Ă€r podden om livet efter 30 och hur inget blev som man trodde det skulle bli med Cassandra Klatzkow, Elsa Ekman och Nadia Kandil. Varje vecka diskuterar och dissekerar tjejerna deras liv, kĂ€nslor och upplevelser av vuxenlivet. Det Ă€r högt och lĂ„gt och roligt och kĂ€nsligt och allt dĂ€remellan. 

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Det här är podden där Nicole Falciani och Tully Yayik pratar öppet och ärligt om precis allting. Ingen av tjejerna är rädda för att säga vad de tycker och tänker.
  Tully bor i Stockholm med sin fästman och snart två barn. Nicole lever "la dolce vita" i Rom tillsammans med sin kille och sin dvärgtax Frank.

  @Nicolefalciani @Tullyayik

 • HĂ€r hittar du all ljudjournalistik frĂ„n Kvartal. De Ă„terkommande programmen Fredagsintervjun och Veckopanelen samt inlĂ€sta essĂ€er och tillfĂ€lliga reportagesatsningar.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Starka berättelser om vår tids mest spännande personer. Hör historien bakom kändisskapet.
  Ansvarig utgivare: Caroline Pouron

 • En podcast till Tom Ljungqvist av Petter Egnefors.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Svart historia Ă€r en podcast av journalisten och författaren Amat Levin som fokuserar pĂ„ en del av vĂ€rldshistorien som fĂ„tt oförskĂ€mt lite uppmĂ€rksamhet. I den lyfts de intressanta historiska hĂ€ndelser, platser och personer som har lyst med sin frĂ„nvaro i vĂ„ra historieböcker.


  Vissa avsnitt handlar om sĂ„nt som hĂ€nde för hundratals, till och med tusentals Ă„r sen. Andra Ă€ger rum mer i nĂ€rtid och berör scener som flera av oss kanske till och med har bevittnat. Historierna och livsödena Ă€r bĂ„de inspirerande och lĂ€rorika, men ocksĂ„ uppseendevĂ€ckande och ibland upprörande. 


  Genom att lyssna kommer du att lÀra dig varför svart historia traditionellt har varit undertryckt, varför det Àr viktigt att Àndra pÄ det och vad kunskap om den kan lÀra oss om idag.

  Stötta Svart historia pÄ Patreon för bilder/kartor, reklamfria avsnitt, bonusepisoder och mer!

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • En rolig jävla podcast med komikerna Carl Stanley och Marcus Berggren som i varje avsnitt pratar om ett ämne som tombolan lottat fram i det föregående avsnittet!

 • Bianca Meyer och Jonathan Unge om deras lidelser och lidande. En podd om kĂ€rlek, relationer, samtal och rĂ„d.

 • Ekots stora dagliga nyhetssändningar. Nyheter och fördjupning – från Sverige och världen. Ansvarig utgivare: Klas Wolf-Watz
  Ansvarig utgivare: Tove Svenonius

 • Sveriges största blogg och podd om privatekonomi. Hjälper dig bli rikare med ett bättre sparande. 💰

  Varje vecka får du konkreta tips, råd, verktyg och inspiration för att du ska kunna ta din privatekonomi och ditt sparande till nästa nivå på ett enkelt och roligt sätt.

  Vill du komma igång med ditt sparande? Prova vår kom igång-guide på hemsidan. Den hälper dig att spara rätt och lätt

  Är du redan igång? Träffa andra likasinnade i vår community eller prova våra tips för att din ekonomi till nästa nivå.

  Varmt välkommen!
  Jan och Caroline

 • Tvillingsystrarna Elin och Ida Kjos delar mycket, men har valt olika karriĂ€rvĂ€gar och lever vitt skilda liv. I podden diskuteras vĂ€gval, förĂ€ldraskap och systerskap, karriĂ€r och prestation, skönhet och feminism, spiritualitet, trĂ€ning och hĂ€lsa. Om du letar inspiration för att hitta din egen vĂ€g i livet Ă€r det hĂ€r verkligen podden för dig! StĂ€ll din frĂ„ga till Elin och Ida pĂ„ https://www.systrarnakjos.se


  En podcast frÄn Perfect Day Media.

 • Berättelser som berör

  Ansvarig utgivare: Alisa Bosnic

 • Undersökande dokumentĂ€r frĂ„n en ljusskygg verklighet. En Mörk Historia tar dig med in i rĂ€ttsfallen som chockerar, förbryllar och förfĂ€rar Sverige. Vi hör om unika levnadsöden och brinnande Ă€mnen frĂ„n personerna som sjĂ€lva var inblandade. Med hjĂ€lp av deras berĂ€ttelser försöker vi förstĂ„. Hur kan man beröva en annan mĂ€nniska livet, för blott nĂ„gra tusenlappar? Varför sĂ€tter inte det svenska samhĂ€llet stopp för ett mord som bara vĂ€ntar pĂ„ att ske?

  En mörk historia produceras av JUST STORIES. Har du tips? Mejla info(a)juststories.se

  Hör alla avsnitt av En Mörk Historia hos PodMe!

  https://podme.com/se/en-mork-historia

  Ladda ner PodMe-appen i Appstore eller Google Play. Första 14 dagarna Àr gratis.

 • Podd där David Druid och Katherine Zimmerman reder ut veckans politiska händelser med politikreportern Lova Olsson och satirikern Moa Wallin.
  Ansvarig utgivare: Caroline Lagergren

 • Dokumentärer om vägen till toppen och livet bakom hitsen för vår tids största artister.
  Ansvarig utgivare: Caroline Pouron


 • En podd från Expressen om SHL och Hockeyallsvenskan. Och om svensk hockey i allmänhet. Med Sanny Lindström och Johan ”MrMadhawk” Svensson. Ansvarig utgivare: Klas Granström.

  Nytt avsnitt släpps varje måndag.

 • Historia Nu Ă€r podcasten om mĂ€nniskor och hĂ€ndelser som förĂ€ndrade vĂ€rlden. Programledare Ă€r Urban Lindstedt, journalist och en stor historienörd. Varje onsdag slĂ€pper vi nya avsnitt, dĂ€r Urban samtalar med kunniga och intressanta gĂ€ster. Det handlar om allt frĂ„n bödlar pĂ„ 1600-talet till brittiska imperiets uppgĂ„ng och fall. Det blir djupdykningar i myterna kring vikingar eller kalla krigets vĂ€rsta spionaffĂ€rer. SpĂ€nnande historier om soldater som offrat sina liv, eller makthavare som fattat hisnande beslut. Det Ă€r lĂ€rorikt, dramatiskt och aldrig trĂ„kigt. 

  Historia Nu – vi gör historien levande!

  Vill du stödja podden och samtidigt höra Ànnu mer av Historia Nu? GÄ med i vÄrt gille genom att klicka hÀr: https://plus.acast.com/s/historianu-med-urban-lindstedt.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Allt om familjelivet med PappaPappaDotter och Melinda Jacobs. 


 • Ett ämne, en kvart, sex dagar i veckan. Svenska Dagbladets nyhetspodd – med några av Sveriges kunnigaste journalister. Dagens story från SvD ger dig djup och perspektiv på de viktigaste nyhetshändelserna just nu.

  Nytt avsnitt varje vardagsmorgon – och så “Tv-kollen” på lördagar.

 • Saker står på spel - Du borde lyssna.
  Ansvarig utgivare: Olof Ekerlid

 • Sluta aldrig att vara nyfiken, livet har sĂ„ mycket att lĂ€ra sa min mamma till mig nĂ€r jag var liten och det har jag burit med mig sedan dess, hela vĂ€gen in i den hĂ€r podden! I "Nyfiken pĂ„" Ă€r Kristin Kaspersen nyfiken pĂ„ kĂ€nda och okĂ€nda livsöden, pĂ„ ledarskap, drivkrafter, hĂ€lsa och livsval. Det hĂ€r Ă€r podden för dig som vill stilla din nyfikenhet och lĂ€ra för livet! Webbsida: kaspersennyfikenpa.se

  En podcast frÄn Perfect Day Media.


 • Fullt fokus på VM i Qatar med Patrik Syk, Makoto Asahara och gäster. Det blir analyser, rapporter, röster och genomgångar. Men också med en blick mot ett VM som inte liknar något annat.

 • I Sommar i P1 och Vinter i P1 hör du våra sommarpratare - personliga berättelser som definierar vår tid.
  Ansvarig utgivare: Karin Lindblom

 • I vanliga fall tar Frederic Pavlidis Headlines med dig runt fotbollseuropa och ger dig en överblick om vad som hĂ€nder och sĂ€gs i de stora ligorna. Nu Ă€r ligorna pĂ„ paus, men det Ă€r inte Headlines – istĂ€llet vĂ€xlar Frederic upp och bjuder in Olof Lundh till VM Headlines. Tillsammans ger de dig en heltĂ€ckande bild av vad som hĂ€nder i Qatar dĂ€r Olof Lundh Ă€r Fotbollskanalens utsĂ€nde, och vad som sĂ€gs och tycks om mĂ€sterskapet i de lĂ€nder som Ă€r med och spelar om bucklan.


  SÄ, följ med varje morgon under turneringens gÄng sÄ fÄr du koll pÄ bÄde de stora hÀndelserna och de smÄ detaljerna.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • En vetenskapstörstande podd om populĂ€rkultur, psykologi och mĂ€nskligt beteende. Lina ThomsgĂ„rd armkrokar med psykolog och författare Björn Hedensjö för att undersöka vad forskningen sĂ€ger om mekanismerna bakom mĂ€nskligt beteende. Om vi Ă€r sĂ„ rationella, kunskapssökande och objektiva som vi tror - varför beter vi oss dĂ„ sĂ„ omĂ€nskligt korkat?


  I samarbete med Acast

  Stötta oss och lyssna reklamfritt via https://plus.acast.com/s/dummamanniskor.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


 • Svenska Dagbladets dokumentärpodd. En ny historia varje gång – berättad av SvD:s journalister.

 • Conversations about science, technology, history, philosophy and the nature of intelligence, consciousness, love, and power. Lex is an AI researcher at MIT and beyond.

 • Vilken matrĂ€tt bör du ha lagat innan veckan Ă€r slut? Det vet Nichlas Niemi och Erik "Jerka"Johansson. Veckans rĂ€tt avhandlas pedagogiskt och inspirerande i den perfekta podden om mat och om glĂ€djen att laga den perfekta rĂ€tten. Dessutom kan du följa podden pĂ„ insta för tutorials och matglĂ€dje varje vecka! https://www.recepttack.se

 • Vid naturkatastrofer, stora strömavbrott och i värsta fall ett krig finns det sånt som du måste veta för att klara vardagen. En podd med Erik Blix om att förbereda sig för en kris.

  Ansvarig utgivare: Sabina Schatzl

 • Magnus Uggla pratar med sin dotter Agnes om absolut ingenting.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Spanarna är ett program och en podd för dig som gillar samhällsspaning med humor. Tre skarpsynta personligheter försöker avläsa trender i vår vardag och ge oss sina framtidsvisioner.
  Ansvarig utgivare: Katarina Dahlgren Svanevik

 • Serier i kortformat för dig som älskar dokumentärer om samhällets mörka sidor. Här hör du berättelserna om kriminaliteten och utsattheten som påverkar människors liv.


  Ansvarig utgivare: Karin Lindblom

 • Alla människor har sina unika livshistorier. I Podcasten Dokumentära Berättelser följer ni med journalisterna Ylva Agelii och Sidiri Ekenryd då de möter människor som delar med sig av sina livsavgörande ögonblick. I avsnitten hörs även advokater, poliser och psykologer som fördjupar förståelsen av dessa berättelser.

  Missa inte att du kan lyssna på hela säsong 7 redan nu, självklart helt gratis, på Podplay!

  Produceras av: Kunskapsstudion AB
  Kontakta oss på [email protected]

  Musiken i podden är hämtad från Epidemic Sound och Universal Production Music om inget annat anges.

 • En podcast av Niclas Norlindh och Jonatan Jonasson – som du kanske kĂ€nner igen frĂ„n succĂ©n Den som skrattar förlorar. Torra skĂ€mt, fantastiska ljudklipp, roliga listor och dumma spaningar ur vĂ„r knasiga samtid bildar podden som Ă€r din oas i hjĂ€rndödhet.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Fotbollsmorgon är en livepodcast som sänds vardagar 07:00 till 09:00. Vare sig du är på väg till kontoret, springer till gymmet eller målar om vardagsrummet så kan hänga med oss på dobb.one

 • Podden En ovĂ€ntad historia utgĂ„r frĂ„n en liten hĂ€ndelse för att med glimten i ögat berĂ€tta den stora historien. Programledare Ă€r historikerna Olle Larsson och Andreas Marklund.

   


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Podden som pratar om det inga andra poddar pratar om.
  Ansvarig utgivare: Nina Glans

 • FrĂ„n Just Stories kommer UppgĂ„ng och Fall. Ett nytt dokumentĂ€rprogram om osannolika framgĂ„ngar, och lika otĂ€nkbara motgĂ„ngar.

  Become a member at https://plus.acast.com/s/uppgangochfall.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Har du fördomar om hantverkare? Här kommer historier från hantverkarnas vardag! Klas Eriksson träffar hantverkare som berättar dråpliga historier om märkliga kunder de jobbat hos. Lyssna också på boken ”Bygga åt idioter” som ligger gratis här i feeden! Beijer bygger dom som bygger!

 • Anna Mannheimer och hennes styvson Hector Apelgren tĂ€vlar i om allt. BĂ„de vill alltid vinna och bĂ„da vill ha rĂ€tt.

  Nu har de tagit familjefejden till en ny nivÄ och utmanar varandra i en quiz-podd dÀr lyssnaren helt enkelt fÄr veta vem av dem som vet mest.

  Varje vecka finns ett nytt avsnitt, nya frÄgor och en ny tÀvling dÀr lyssnarna ocksÄ Àr vÀlkomna att delta!


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Systrarna Sanna och Jenny Kallur bakom träningstjänsten Vibes om motion, träning och tja, kanske mest allt det andra i livet som småbarnsmorsor och egenföretagare.

  Producent - Vibes‹
  Mixing engineer - Nathaly Hollub Soto

  Träna med oss på getvibes.se
  Skriv till oss på [email protected]
  Häng med oss på instagram @getvibes.se

 • Konflikt är Sveriges Radios fördjupande utrikesmagasin. Vi knyter ihop världspolitik och svensk vardag.
  Ansvarig utgivare: Klas Wolf-Watz

 • Huberman Lab discusses neuroscience: how our brain and its connections with the organs of our body control our perceptions, our behaviors, and our health. We also discuss existing and emerging tools for measuring and changing how our nervous system works. Dr. Andrew Huberman is a tenured Professor of Neurobiology and Ophthalmology at Stanford School of Medicine. His laboratory studies neural regeneration, neuroplasticity, and brain states such as stress, focus, fear, and optimal performance. For more than 20 years, Dr. Huberman has consistently published original research findings and review articles in top-level peer-reviewed journals, including Nature, Science, Cell, Neuron, and Current Biology. He is a regular member of several National Institutes of Health review panels and a Fellow of the McKnight Foundation and the Pew Charitable Trusts. Dr. Huberman regularly consults for technology development companies, professional athletic organizations, and various units of U.S. and Canadian Special Operations.

 • Ett populĂ€rvetenskapligt program som utforskar psykologiska fenomen bakom mĂ€nskliga beteenden, med sĂ€rkilt fokus pĂ„ beteenden som kan bli farliga. Med: Katarina Howner och Shilan Caman. www.detmorkapsyket.se

  Become a member at https://plus.acast.com/s/det-morka-psyket.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Karin Londré och Anna Sandell pratar varje vecka om sin bästa och värsta fascination – mord och sådana hemska grejer. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens allvarligaste ämne. Mord mot mord kan du lyssna på redan på onsdag, bara på Podplay! Lyssna på podplay.se eller i appen.

 • Emilio Araya och Rosanna Charles diskuterar vĂ€rldsproblem, B-kĂ€ndisskvaller och allt de stör sig pĂ„. Den perfekta kombinationen för en podd utan filter!Nytt avsnitt slĂ€pps varje torsdag.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


 • “Obligatorisk lyssning för alla politiskt (nörd)intresserade. Sjukt bra!” Sveriges bästa politiska podd släpper nya avsnitt varje onsdag. Med största allvar och ändå lekande lätt tar Torbjörn Nilsson och Maggie Strömberg sig an skvallret i riksdagens korridorer, djupdyker i politikens historia, spanar framåt och analyserar både sakpolitik och spel. På fredagar svarar de på lyssnarnas frågor.

  En podd från Svenska Dagbladet, SvD.

 • Skärpt läge – det civila försvarets återkomst och din roll i Sveriges beredskap
  Uppbyggnaden av ett modernt totalförsvar är ett återkommande ämne i samhällsdebatten. Diskussionerna handlar till stor del om den militära delen av totalförsvaret. Länsstyrelserna vill lyfta fram vad den civila delen av totalförsvaret är. Vi har därför skapat podden Skärpt läge som publiceras i sex avsnitt under 2022.
  Podden gör nedslag i delar av samhället som är dagens civila försvar. Men framför allt ger Skärpt läge utrymme för diskussioner om hur det civila försvaret byggs upp på bästa sätt. Podden tar även upp hur det civila försvaret såg ut under kalla kriget. Dessutom – tips på hur du kan engagera dig i det civila försvaret eller stärka din egen hemberedskap.

 • I den här dokumentären hamnar du i centrum i några av mänsklighetens mest avgörande ögonblick. Du står på en strand i Thailand och förstår att du måste fly en enorm tsunami-våg, du får beskedet att den skyskrapa du befinner dig i har träffats av ett flygplan en solig septemberdag.

  Alla avsnitt berättas i du-form och baseras på verkliga vittnesmål från personer som upplevde katastroferna med egna ögon. En dramatiserad dokumentär i berättelseformat.

 • Under Ytan Ă€r undersökande journalistik. Vi avslöjar och blottlĂ€gger maktmissbruk, korruption och rĂ€ttsövergrepp i den absoluta samhĂ€llstoppen. Myndigheter, organisationer, rĂ€ttsvĂ€sende, skolor, banker, bostadsbolag – ingen gĂ„r fri frĂ„n granskning och ansvar. Följ med oss pĂ„ en resa som du aldrig trodde att du skulle vara med om. VĂ€lkommen till en vĂ€rld dĂ€r ingenting Ă€r som det ser ut att vara. Vi visar dig vad som döljs under ytan.


  Under Ytan produceras av Thomas Sjöberg och Anders Nyström pÄ Current Affairs.

  Bli medlem i Under Ytan+ https://plus.acast.com/s/under-ytan.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


 • Karin Bastin och Isabelle Monfrini medelålderskrisar. Häng med!


 • En samtidskommenterande podcast med Ola Söderholm. Återkommande gäster är Liv Strömquist och Jonatan Unge.

 • Sveriges bĂ€sta matskribenter om odling. Vad kan man odla, hur gör man dĂ„ och vad ska man laga av det man odlat? Matskribenterna Lotta Lundgren och Tove Nilsson möts i ett samtal över en rĂ„vara i taget och pratar ut om sina egna erfarenheter, succĂ©er och misslyckanden, frĂ„n sĂ„dd till skörd. Kunnigt och pedagogiskt berĂ€ttar de hur du förvarar, konserverar och förĂ€dlar din egenodlade mat, och delar med sig av sina bĂ€sta idĂ©er och recept. En odlingspodd för nybörjare, entusiaster och alla andra som vill Ă€ta och laga godare mat.  

  Poddens recept hittar du pĂ„ jordkomissionen.se. DĂ€r finns Ă€ven Odlingsskolan med sammanfattande artiklar i nĂ„gra av de Ă€mnen som Lotta och Tove pratat om.
  Vill du ocksÄ sÀga nÄgot? StÀlla en frÄga, be om ett förtydligande, önska ett Àmne eller bara berÀtta nÄgot som de borde kÀnna till? Skriv till Lotta och Tove pÄ jordkommissionen.se
 • Vi är där historien är.
  Ansvarig utgivare: Nina Glans

 • P1:s hälsojournalistiska program.
  Ansvarig utgivare: Nina Glans

 • Vem gjorde vad i ekonomivärlden i veckan? Vad var störst, viktigast? Och vilken var detaljen alla missade? Varje vecka diskuterar Ekonomiekot Extra de mest spännande händelserna inom samhällsekonomi och näringsliv. Programledare Hanna Malmodin.
  Ansvarig utgivare: Tove Svenonius

 • SĂ„ in i SjĂ€len med Agneta Sjödin & gĂ€ster


  I min nya podd "SÄ in i SjÀlen" kommer samtalen med mina gÀster handla om hur deras resa har sett ut, hur de har funnit sÀtt och verktyg för att mÄ bra, hitta balans och funnit ett lugn i sig sjÀlva och i sin sjÀl. MÄlet med samtalen i den hÀr podden Àr att fÄ dig som lyssnar att komma i kontakt inÄt, att hitta ett sÀtt att bygga upp en bra och kÀrleksfull relation till dig sjÀlv och din sjÀl. Jag hoppas att ni vill vara med mig pÄ den hÀr resan! Den kommer bli hÀrlig, kÀnslosam, innerlig, nÀrvarande och Àkta. Och som det sagts: "Det Àr svÄrt att finna lyckan inom sig, men det Àr omöjligt att finna den nÄgon annanstans". Den viktigaste resan börjar inom dig - i djupet av din sjÀl.


  Producent: Marcus Silverdrake Blomgren


  Vill du skicka in ett ljudmeddelande till podden? Spela dĂ„ in ett meddelande pĂ„ 30-90 sekunder. En inspelning pĂ„ mobilen rĂ€cker gott och vĂ€l. NĂ€r du Ă€r klar skickar du meddelandet till [email protected]. MĂ€rk mailet med “Agneta meddelande” och ditt namn! Notera: Om du skickar in ljudmeddelandet godkĂ€nner du att det kan komma att spelas upp i podden.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • #AvanzaPodden - här pratar Johanna och Nicklas om allt som hör privatekonomin till. De hjälper dig hitta rätt i spardjungeln och delar med sig av sina bästa tips. Nytt tema och avsnitt varje torsdag!

  Vi kommer löpande ta upp lyssnarfrågor för att stötta och hjälpa dig i ditt sparande. Du når oss i social media under #Avanzapodden eller e-post [email protected]

  Facebook-forum:
  Ta diskussionen vidare och interagera både med oss och andra lyssnare i vår Facebook-grupp! https://www.facebook.com/groups/avanzapodden/

 • Henrik Nyblom och Magnus Betnér bjuder in till en färgstark resa längs hela det humoristiska spektrat. En On the road-podcast fylld med lika delar galenskap som knivskarp satir. Stickspår utlovas!

  Se Standupturnén live! Biljetter och turnéplan på: https://pussochkram.nu
  Stötta podden på https://patreon.com/pussochkram
  Köp cool merch på https://shop.pussochkram.nu

  Puss och Kram!

 • Simon chippen Svensson, Jonatan Fuckup Unge och K. Bosman Svensson gör Della Sport. Sveriges enda renodlade humorpodcast för dig som Ă€lskar sport, hatar sport och för dig som inte riktigt bryr dig om sport. (Lyssna Ă€ven pĂ„ Della Arte, Della Papa & Della Herstory)

 • I böljande samtal om allt frĂ„n blommor, trĂ€dgĂ„rdsplanering, kompost och pallkragar till livet i stort och smĂ„tt fĂ„r vi följa en vĂ€xande vĂ€nskap. I Röda vita rosen möts en av Sveriges frĂ€msta trĂ€dgĂ„rdsmĂ€stare - Victoria Skoglund och en av Sveriges mest entusiastiska nybörjare - Jenny Strömstedt.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Sveriges största och skarpaste podd om amerikansk politik.
  Ansvarig utgivare: Klas Wolf-Watz

 • Av Ebba Kleberg von Sydow & Emilia de Poret, varje torsdag! Trender, stiltips och annat som gör livet vĂ€rt att leva... @sakerstil #SĂ€kerStil

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Keyyo och Hampus diskuterar med satir och ironi allt från de mest bisarra funderingar till de vardagliga frågor som ofta göms bakom ursäkten ”jag frågar bara åt en kompis”. Är bröstmjölk veganskt? Är det fel att med avsikt göra skada på produkt i butiken för att få det till nedsatt pris? Och hur vet egentligen blinda när de är färdiga efter toabesök? Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

 • VĂ€lkommen till Sveriges största podcast om allsvensk fotboll. Varje vecka slĂ€pper vi tre avsnitt dĂ€r vi pĂ„ mĂ„ndagar snackar om helgens matcher och ger er det senaste frĂ„n Silly Season. PĂ„ onsdagar och fredagar slĂ€pper vi intervjuer med allsvenskans största profiler dĂ€r vi vill gĂ„ pĂ„ djupet med spelaren, trĂ€naren, sportchefen. Podden görs av Henrik Eriksson, Hugo MĂ„nsson och Marcus Birro.


  Följ Studio Allsvenskan pÄ vÄra sociala medier:

  Facebook!Instagram!Twitter!Youtube!

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • FrĂ„n nervkittlande true crime till chockerande avslöjanden. Verkliga, fĂ€ngslande och hĂ„rresande berĂ€ttelser, frĂ„n Sveriges bĂ€sta dokumentĂ€rproducenter. Du lyssnar pĂ„ PodMe DokumentĂ€r. 

 • Varje torsdag bjuder dom fĂ€rgstarka flunsorna Ellinor Löfgren och Melina Criborn pĂ„ alltifrĂ„n deras vardag om perfekta instagramflöden till ofiltrerade sanningar om livet i stort. För livet tar ju inte slut trots att man fĂ„tt barn och Ă€r en morsa. 


  Följ ‘Inga Beiga Morsor’ officiella Instagramkonto: 

  @ingabeigamorsor 


  Följ podd-duons respektive Instagramkonton:

  Ellinor Löfgren -  @ellinorlofgren

  Melina Criborn -  @melina.criborn


  ‘Inga Beiga Morsor’ Ă€r producerad av Silverdrake Förlag via Acast

  www.silverdrakeförlag.se


  Klippare: 

  Marcus Tigerdraake, [email protected]

  @marcustigerdraake


  Redaktör:

  Victoria Tigerdraake, [email protected]

  @victigerdraake


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Mathilda och Andrea Ă€r bĂ€sta vĂ€nnerna som driver en av Sveriges största podcast för unga kvinnor. KĂ€rlek, vĂ€nskap, sex, pengar, feminism och framtiden Ă€r Ă„terkommande Ă€mnen. Lyssna och njut! Mejl: [email protected]

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • I Radiokorrespondenterna Ryssland hör du Sveriges Radios Rysslandskorrespondenter Johanna Melén och Maria Persson Löfgren tillsammans med experter på Ryssland och Ukraina. Programledare: Fredrik Wadström
  Ansvarig utgivare: Klas Wolf-Watz

 • MilitĂ€rhistoriepodden Ă€r podden om krig med mĂ€nniskorna och samhĂ€llen i fokus. Det finns fĂ„ Ă€mnen som pĂ„verkar mĂ€nskligheten i lika hög utstrĂ€ckning som den militĂ€rahistorien. Krig och konflikter berör samhĂ€llet pĂ„ alla nivĂ„er – lĂ€nder och stĂ€der drabbas, familjer splittras, söner eller fĂ€der försvinner. DĂ€rför startar vi MilitĂ€rhistoriepodden tillsammans med tvĂ„ djupt kunniga och engagerade personer. Martin HĂ„rdstedt Ă€r professor i historia med breda kunskaper i Ă€mnet, Peter Bennesved Ă€r idĂ©historiker som forskar om civilförsvar och krisberedskap. Tillsammans bjuder de in lyssnarna till samtal som kombinerar ett brett tilltal och en djup Ă€mneskompetens.


  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Vi Ă€r en krigshistorisk podd som behandlar blytunga Ă€mnen pĂ„ ett ganska lĂ€ttsamt sĂ€tt. Vi tycker att krigshistoria Ă€r svinintressant och babblar gĂ€rna alldeles för lĂ€nge om Ă€mnet. Nytt avsnitt slĂ€pps varje mĂ„ndag! Varannan mĂ„nad ett ordinarie avsnitt, varannan mĂ„ndag ett Patreonexklusivt avsnitt.

  Stötta oss pÄ Patreon!

  Support till showen http://supporter.acast.com/krigshistoriepodden.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Fotbollskanalens krönikör Olof Lundh intervjuar personer ur fotbollens vĂ€rld. Ingen frĂ„ga Ă€r för tuff, ingen frĂ„ga Ă€r för snĂ€ll.


  Ansvarig utgivare: Tobias Rosvall


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Förstå hur Sverige försvarar sig mot hoten som finns här och nu. En podd om säkerhetspolitik och maktspelen som sker i det dolda.
  Ansvarig utgivare: Olof Ekerlid

 • Fasciaguiden Ă€r en podcast som handlar om kroppen, om ny forskning och om en förĂ€ndrad syn pĂ„ hĂ€lsa, vĂ€rk och smĂ€rta. Fasicaguiden görs av och med Hans Bohlin, innovatör och fascia-expert, Per Johansson, doktor i humanekologi och idĂ©historiker – och Axel Bohlin, programledare.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Det finns ett före och ett efter. En människa, en story.
  Ansvarig utgivare: Caroline Pouron

 • Podcasten för dig som vill unna dig själv ett lyckligt liv! Med hjälp av små, vardagliga och enkla tips och tricks är målet att hjälpa dig att bli medveten om hur du kan göra för att uppnå så mycket lycka i livet som möjligt. För att du förtjänar det :-)

 • P1:s veckomagasin om Sverige och världen – politik och trender, satir och analyser.
  Ansvarig utgivare: Klas Wolf-Watz

 • Nyhetsshowen – live från GP-huset är igång! Tillsammans guidar programledarna Kalle Berg, Ina Lundström, Fanny Wijk och Linnea Rönnqvist dig genom nyhetsflödet.

 • En dokumentär om de avgörande nyhetshändelserna – med människorna som blev en del av dramat. Hör ytbärgaren som räddade människor efter att Estonia förlist. Journalisten som tog sig in i palatset som Saddam Husseins son just flytt från. Skådisen som hamnade mitt i Filmsveriges största haveri. Detta är deras personliga berättelser.
  Podcasten produceras av Mattias Bergman och Andreas Utterström.

 • En podd med parhĂ€starna Sanna Lundell och Ann Söderlund. Tillsammans har dom nio barn 2 hundar nĂ„gra böcker och jĂ€kligt mĂ„nga frĂ„gor och spaningar pĂ„ hur det Ă€r att vara morsa i ett land som bĂ„de shamar och hyllar den nya tidens supermamma som ska palla typ allt .Det gĂ„r vĂ€l inte ihop, eller? En ifrĂ„gasĂ€ttande, befriande, rolig, antiidealiserande, smart och ganska hĂ€rlig podd som ni verkligen borde lyssna pĂ„ bums!

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Det hĂ€r Ă€r en podcast dĂ€r vi djupdyker i det okĂ€nda.

  Varannan söndag berÀttar och diskuterar vi Àmnen allt ifrÄn ufo incidenter, övernaturligt, paranormala fenomen, hemsökta platser och andra mysterier.  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • I Veckopanelen sammanfattar Kvartal den gĂ„ngna veckans viktigaste hĂ€ndelser med hjĂ€lp av nĂ„gra Sveriges vassaste tĂ€nkare och debattörer. Paneldeltagarna kommer frĂ„n samhĂ€llets alla bĂ€rande sektorer: Universiteten, nĂ€ringslivet, politiken, facket, kultursektorn.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Vill du också lära dig mer om Kina? Här i Kinapodden får du dramatiska världshändelser, spännande historier och närgångna skildringar av vardagslivet från det stora landet i öster. Nytt avsnitt varje vecka!
  Ansvarig utgivare: Klas Wolf-Watz

 • I Ekots lördagsintervju ställs makten till svars.
  Ansvarig utgivare: Klas Wolf-Watz

 • Kanske det hĂ€r ÄR den enda podden man behöver?

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Varför Ă€r avokado sĂ„ dyrt? Hur mycket tjĂ€nar lĂ„tskrivarna bakom Rednex? Vem bestĂ€mmer nĂ€r det Ă€r lĂ„gkonjunktur? Med vĂ€lproducerade berĂ€ttelser frĂ„n samhĂ€llets alla hörn, tar Kapitalet med dig ned under vĂ€rldsekonomins motorhuv, i hopp om att kunna reda ut hur vi mĂ€nniskor egentligen fungerar. Kapitalet Ă€r en podd om ekonomi, för dig som inte visste att du var intresserad 

 • Nina Campioni trĂ€ffar kĂ€nda och okĂ€nda kvinnor som berĂ€ttar om hur det gick till nĂ€r vattnet gick. Och alla andra detaljer om sina graviditeter och förlossningar. FrĂ„n mamma till mamma. Support this show at http://supporter.acast.com/vattnetgar

  Support till showen http://supporter.acast.com/vattnetgar.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


 • Vad ska man tycka, och varför? En daglig podd om politik där ledarredaktionen ger dig sin analys av dagens viktigaste nyheter, det senaste politiska skvallret och siffrorna du borde ha koll på.

  En podd från Svenska Dagbladet, SvD.


 • Existrerar perfekta ytor? Inte enligt Jessica Ekström och Sebastian Hammarberg. Den ena influencer, den andra stylist. I dessa bästisars podcast bjuds du in till ett alltid pågående och ofiltrerat samtal där humor och allvar möts. Tillsammans tar de sig igenom livets prövningar, från helgens spårade bravader till känslor om att vara 30 och inte följa samhällets normativa levnadssätt. Om du inte redan följer mithanja och stylebyseb så är det dags nu!

 • I Filosofiska rummet diskuterar vi filosofi, etik och politik.
  Ansvarig utgivare: Pia Lille

 • Människorna bakom dramatiken och spelet bakom kulisserna. Redaktör: Alexander Lundholm, Årets sportjournalist 2018.
  Ansvarig utgivare: Johnny Byström

 • Alla vet vilka de är - men vem ser de själva i spegeln? Detta är intervjupodden där Arantxa Álvarez går från ytan till djupet. Kända gäster blir ompysslade och får reflektera kring vilka de är i sina egna ögon, i offentligheten och i sina innersta dagdrömmar.

 • VĂ€lkommen in i Philippa Parnevik och Engla Löfs kompisgĂ€ng!


 • Taktlöst är en podcast där komikerna Anton Magnusson och Johan Hurtig Wagrell analyserar kända låtar på ett humoristiskt sätt.

 • Drottninggatan podcast produceras av ett gäng vänner från Judith´s Tattoo i Karlstad.
  I podden kommer vi prata-, diskutera- och debattera om allt mellan himmel och jord. Med på tåget följer också gäster med blandade talanger, erfarenheter och bakgrunder.
  Drottninggatan är en totalt ofiltrerad podcast med kontroversiell humor som varken lämpar sig för barn eller känsliga lyssnare, så håll i er för nu kör vi!

 • Aktier. Fonder. Sparande. Analyser. Räntor, valutor och råvaror.

  Placerapodden täcker allt som har med finansmarknaderna att göra.

  Podden sänds från Placeras redaktion i Stockholm.

 • Ditt sällskap, överallt.
  Ansvarig utgivare: Caroline Lagergren

 • Podcast by Emilia Rengifo & Alexandra Pajovic

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


 • En kriminaljournalistisk djupdykning i aktuella brott blandas med återbesök i gamla fall. Reporter: Anders Johansson. Producent: Marcus Ulvsand.

 • Womensync podcast Ă€r podcasten för vĂ„r tids kvinnor. Det Ă€r en hĂ€lsopodd som tar hĂ€nsyn till en ny dimension av hĂ€lsa som tidigare inte lyfts i hĂ€lsosammanhang – vad hĂ€lsa betyder utifrĂ„n en kvinnlig biologi.


  Varje vecka gÀstas podden av nÄgon av Sveriges frÀmsta experter och profiler inom kvinnohÀlsa och holistisk hÀlsa. I konversationerna lyfts allt det dÀr som man önskar att man hade vetat om nÀr det kommer till den kvinnliga biologin, vad som pÄverkar den och hur vi kan mÄ som bÀst. Du fÄr ocksÄ en större förstÄelse för hur tankar, kÀnslor samt hur feminin och maskulin energi har en pÄverkan pÄ din kropp och hur du kan anvÀnda detta till din fördel. Oavsett om du har utmaningar kopplat till menscykeln eller bara vill fÄ en djupare relation med dig sjÀlv och din kropp Àr det hÀr podden dÀr du fÄr verktygen.


  Womensync Ă€r grundat av Susanna Moen och Sara Norrbom och Ă€r ett koncept inom livsstil som förmedlar kunskap, inspiration och produkter som hjĂ€lper kvinnor att mĂ„ sĂ„ bra som möjligt genom alla skeenden i livet. 


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • ”Våra Sanningar med Vivi & Carin” är podden som pratar om livet och allt vad det innebär. Med hög igenkänningsfaktor mycket humor och utan filter dissekerar Carin da Silva och Vivi Wallin vardagens utmaningar och glädjeämnen. Helt utan röd tråd. Och som om det inte vore nog, allt detta görs på grov göteborgska.

  Ni som lyssnar är en stor del av podden då ni mer än gärna får skicka in frågor, komma med synpunkter eller berätta något roligt.
  Det är högt och lågt, skratt och gråt. Allt i en härlig och ologisk blandning. Precis som livet!

  Poddens tre huvudbudskap är:
  1. Vad du än känner så är du inte ensam
  2. Vi gör alla så gott vi kan
  3. Allt blir bättre om du stoppar det i ett korvbröd!

  Nya avsnitt släpps på måndagar.

 • I Analyspodden tar Dagens industris reportrar och experter pulsen pĂ„ börs och marknad. 

 • Podden som utvecklar ledare. Ledarskapscoachen Annah Thunberg och HR-chefen Karin Hansson ger praktiska tips och verktyg för att stĂ€rka ledarskapet, medarbetarskapet och hur man kan bemöta negativa beteenden pĂ„ jobbet av olika slag.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Ståuppkomikern Ina Lundström och GP:s Kristian Wedel är sällan överens, men en sak har de gemensamt: Ett närmast osunt intresse för Göteborg (de vägrar att säga ”Götet”) och allt som är göteborgskt. I Brôta på pratar de om Göteborg och Göteborgs historia som du aldrig hört den förut.

 • Anton Magnusson, Simon GĂ€rdenfors och Albin Olsson plus minus nĂ„gon gör en podcast.

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Stötta oss gärna via Swish: 123 565 3803 eller på patreon.com/myterochmysterier – Myter och Mysterier är en podradioserie om reinkarnation, magi, astrologi, mörka gudinnor, alkemi, Atlantis, Egypten och en okänd Jesus.

 • Frida Lund, Sofia Wood och Therese Krupa avhandlar livets brokigheter. Ljuvligt och pissjobbigt, mysigt och avigt. Ta del av aspirerande framĂ„tspaningar och vemodiga tillbakablickar pĂ„ sĂ„nt som hör livet till. Det hĂ€r Ă€r podden för dig som mellan varven tycker att livet kĂ€nns som en felmonterad rubiks kub och som vill dela funderingar, framgĂ„ngar och fiaskon. Hur funkar egentligen en vettig relation och varför beter vi oss sĂ„ jĂ€kla mĂ€rkligt ibland? Kan inte bara alla sluta smacka och vilken nyans av rött nagellack Ă€r egentligen snyggast till solbrĂ€nd hud?

  https://www.alltsomar.se

 • KĂ€nslan av ett riktigt bra auktionsfynd eller en skön dag i trĂ€dgĂ„rden i poddformat! I Billgren Wood poddar vintage- och tv-profilen Elsa Billgren och kokbokförfattaren och inredningsprofilen Sofia Wood om framtida och samtida trender. Duon djupdyker i mat, konst, inredning, design och mode och delar med sig av personliga tankar och upplevelser. Det hĂ€r Ă€r podden för inspirationstörstande personer med intresse för mat, hem och det goda i livet. Önska Ă€mne pĂ„ https://www.billgrenwood.se
  En podcast frÄn Perfect Day Media.

 • I HĂ€lsorevolutionen fĂ„r du det senaste inom den internationella hĂ€lsoforskningen och antiinflammatorisk livsstil, speglat i de gamla beprövade hĂ€lsotraditioner som finns jorden runt. Mycket skratt, mycket kunskap, mycket inspiration. Det vĂ€sterlĂ€ndska möter det österlĂ€ndska. 

  Podden HĂ€lsorevolutionen tar avstamp i Maria Borelius personliga, bĂ€stsĂ€ljande böcker om antiinflammatorisk livsstil (HĂ€lsorevolutionen, Bliss och Förundran), men det Ă€r en pĂ„gĂ„ende rörelse
 Tillsammans med lyssnarna utforskar vi det nya hĂ€lsolandskapet med ett lika kritiskt som nyfiket öga. Vi har gĂ€ster som Ă€r forskare, lĂ€kare, entreprenörer, författare, kulturprofiler, vĂ€nner, kĂ€nda, okĂ€nda hĂ€lsoprofiler som Ă€r med och testar olika moment under resans gĂ„ng. Och Maria delar generöst med sig av bĂ„de egna misstag och framsteg.

  Vi som gör podden Ă€r Maria Borelius, vetenskapsjournalist, författare och biolog och Carina Nunstedt, förlĂ€ggare och producent. Vi brinner för att du ska kĂ€nna dig ljusare, starkare, lugnare, gladare och fĂ„ skina i just ditt liv. Din nya hĂ€lsoresa börjar nu! Kontakt: [email protected] Följ oss gĂ€rna pĂ„ Instagram: halsorevolutionen_podcast


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • VĂ€lkommen till FjĂ€rilseffekten!

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Bildningspodden är en del av Anekdot – det digitala bildningsmagasinet. Här hör du våra underhållande och fördjupande forskarsamtal om historiska personer, företeelser, idéströmningar eller konstverk – och Anekdots essäer i ljudproducerad version. Inga förkunskaper krävs. Anekdot är ett samarbete mellan Humanistiska fakulteten vid Stockholms universitet och Kungl. Vitterhetsakademien.

 • Vad händer när familjehemligheten avslöjas? I programmet Familjehemligheten möter Gunilla Nordlund människor vars liv förändrats i grunden av en avslöjad hemlighet.
  Ansvarig utgivare: Karin Lindblom

 • Öppet fall är en podcast från Lunds universitet om uppmärksammade rättsfall.

  Forskare från juridiska fakulteten öppnar upp ett omtalat rättsfall och analyserar det på ett öppet och förutsättningslöst sätt.

  Vi tar oss an ett nytt fall varje månad. Ibland är det ett aktuellt rättsfall som granskas, ibland ett uppmärksammat fall i svensk rättshistoria.

 • Två bästa vänner. Ett kreativt influencer-geni och en kalkylerande tandläkare. Båda öppna för att lära känna sig själva, livet och sina lyssnare bättre. Att tro på sig själv är enligt Lisa Anckarman och Emelie Bergstedt det viktigaste i livet. Tillsammans tar de sig an allt mellan himmel och jord, alltid med ett sprudlande skratt. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

 • Kalla Fall är en grävande podcast som granskar ouppklarade fall med kopplingar till Gotland. För 50 år sedan försvann Sven Sjögren, kort därefter förvinner även Björn Adolfsson. Än idag är de spårlöst borta. Eller kanske inte helt spårlöst? Vi har gått igenom utredningen på nytt för att hitta svar på gåtan om vad som hände dem. Ett arbete som resulterat i att nya tidigare okända uppgifter framkommit och att polisen på Gotland nu åter betraktar fallet som ett öppet ärende.

  Podden görs av Urban Gärdek och Tobias von Braun och produceras av Podplay i samarbete med produktionsbolaget Bangalore.

  Följ fallets utveckling på Instagram: https://instagram.com/kalla_fall?igshid=YmMyMTA2M2Y=

 • Varje vecka berĂ€ttar vi om ett svenskt mord. Vi uppmĂ€rksammar fall som inte fĂ„r glömmas bort, och försöker förstĂ„ vad som ligger bakom det som hĂ€nt.

  Hör fler avsnitt av Svenska Mordhistorier hos PodMe!

  https://podme.com/se/svenska-mordhistorier

 • Varje måndag släpps ett nytt avsnitt av Louise och Julia poddar! En podd av Louise Winblad och Julia Wiberg som avhandlar allt från VAB, sömnbrist och kaos till PMS, skam och social baksmälla. Lite som en bikt, fast kul.Det kan också förekomma en del skarpa - och ibland inte så skarpa - omvärldsanalyser och spaningar i denna ofiltrerade podcast. Fram med skämskudden, nu kör vi!För tankar - skriv till oss på Instagram. Där heter vi @hejhejvardag och @jullewibbe. För samarbeten - kontakta [email protected] och [email protected]

 • Pojkmottagningen Ă€r dramatiserade terapier, baserade pĂ„ autentiska fall. Psykologen Olof Risberg har arbetat med vĂ„ld och utsatthet bland barn och unga i 30 Ă„r. För att klienten inte ska gĂ„ att identifiera Ă€r olika fakta och skeenden Ă€ndrade. SĂ„ Ă€ven personer och platser. Nytt avsnitt varje tisdag. Producerad av Novel Studios. 

  Become a member at https://plus.acast.com/s/pojkmottagningen.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.


 • Sveriges idag största humortrio JLC (Jonas Fagerström, Lucas Simonsson och Carl Dèman) grundades 2016 i Göteborg. Gruppen har gjort sig kända för sina träffsäkra sketcher och förmåga att skapa viral humor för flera miljoner svenskar dagligen. Det här är en podcast där vi tar upp allt mellan himmel och jord.

  Klippt av Magnus Öhman – Montana Ave Media Group.


 • En podd om när livet ger oss människor ett uppvaknande, på ett eller annat sätt.
  Allt med en röd tråd av andlig eller existentiell nyfikenhet, på vårt vis.
  Med en blandning av allvar och skratt samtalar vi med människor med olika erfarenheter.

 • Claes Aronsson med gäster om dramatiken och politiken i Europa.
  Ansvarig utgivare: Klas Wolf-Watz

 • Sporthuset är podcasten där prisbelönte tv- och radiojournalisten Tommy Åström, tillsammans med en panel av sportprofiler, bjuder på unika infallsvinklar. Med personliga åsikter, fakta och humor diskuteras aktuella och tidlösa idrottshändelser. Alltid på torsdagar.


 • En varg söker sin pod är en podcast om kultur med Liv Strömquist och Caroline Ringskog Ferrada-Noli.

 • I podcasten Keeping Up pendlar vi över Atlanten, i synnerhet mellan Stockholm och LA, och lyssnar till journalisten Jennie Hammar och marknadschefen Johanna NorĂ©ns röster. Det vankas familjesnack, trendspaningar och massa annat medryckande och roande innehĂ„ll som kan fĂ€rdas mellan tvĂ„ kontinenter. StĂ€ll en frĂ„ga eller önska ett Ă€mne pĂ„ https://www.keepingup.se

  En podcast frÄn Perfect Day Media.

 • Ett program om hur språk används och förändras. Här kan du som lyssnare ställa dina frågor om språk. Programledare Jens Möller.
  Ansvarig utgivare: Sabina Schatzl

 • Podden AffĂ€rsvĂ€rlden Magasin har bytt namn till Marknaden. PĂ„ mĂ„ndagar blir det intervjuer med företrĂ€dare frĂ„n det svenska nĂ€ringslivet och investerare. PĂ„ fredagar kör vi ett kort nyhetsprogram!

  Marknaden produceras av Monopol Media och programledare Àr Helene Rothstein.

 • Få koll på det senaste inom kultur- och populärkulturvärlden och ha roligt under tiden.
  Ansvarig utgivare: Caroline Pouron

 • Runes löparpodd Ă€r en podcast om livet, löpning & Ă€ventyr. I denna podcast kommer jag att möta intressanta pionjĂ€rer och aktiva inom uthĂ„llighetsidrotter. Vi kommer att prata om livet, Ă€ventyr och roliga anekdoter.


 • Aftonbladet Daily är Aftonbladets dagliga nyhetspodd. Varje dag fördjupar vi oss i ett aktuellt ämne, sammanfattar vad som hänt och ger en lite större bild. Nytt avsnitt måndag till fredag. Av Marcus Ulvsand, Olivia Svenson & Jenny Ågren.

 • Om vuxnas kommunikation och konflikthantering med barn och unga. Samtal mellan författarna David Edfelt (psykolog) och Petra Krantz Lindgren (beteendevetare).

 • Holy Crap Ă€r Sveriges största podcast inom spiritualitet och holistisk hĂ€lsa. I Holy Crap pratar Amanda Miklin och Mathilda RitzĂ©n om Ă€mnen inom spiritualitet, hĂ€lsa och personlig utveckling tillsammans med gĂ€ster och experter. Tillsammans med gĂ€ster utforskar vi en vĂ€rld som ger oss möjlighet att se oss sjĂ€lva och omgivningen med nya ögon. Följ oss pĂ„ instagram @holycrapofficial för regelbundna uppdateringar, inspiration och info. Nya avsnitt varje mĂ„ndag, prenumerera för att inte missa nya avsnitt!

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Detta har hänt…
  Ansvarig utgivare: Caroline Lagergren

 • I Paolos Podcast trĂ€ffar Paolo Roberto olika gĂ€ster.

  Podden slÀpps pÄ fredagar och avhandlar olika Àmnen som ligger nÀra Paolos hjÀrta.

  Den hĂ€r podden produceras av Non Grata Media AB och ges ut av tidningen Nongrata. 

  Producent: Jannik Svensson

  Foto omslag: Jimmie Soini / Deep Cut Production
  Omslagsdesign: Emil NilsĂ©n

  https://www.nongrata.se

  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Ljuddramaserier om historiska brytpunkter i Sverige, där samhället har gått från ett före till ett efter.
  Ansvarig utgivare: Doreen Kanter

 • Our objective is to remove some of the mystique around investing and improve our understanding of what makes a successful investment, or indeed an unsuccessful one. We meet leading investors and commentators and educate ourselves not just about the world of investing but also about the world.

  Our goal is to inform, educate, entertain and make you a better investor.

 • Historieprofessor Dick Harrison svarar på lyssnarnas frågor.
  Ansvarig utgivare: Nina Glans

 • Allsvenskt magasin LIVE klockan 14:00 varje måndag, onsdag och fredag: Youtube, podcast, radio.

 • Fredrik Söderholm och Calle Schulman Ă€r tvĂ„ gamla Ă€rkefiender som försöker vĂ€lja kĂ€rlek framför hat och bli bĂ€sta vĂ€nner istĂ€llet.


  Ett extra bubbligt (AW-vibe!) ocensurerat (oklippt) avsnitt fÄr du varje tisdag om du gÄr med i vÀrmen hÀr:

  https://plus.acast.com/s/schulman-geniet


  Klippning: August Bohlin

  Vinjett: Max Söderholm

  Become a member at https://plus.acast.com/s/schulman-geniet.


  Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

 • Har du tröttnat på att kämpa med dejtandet?

  I podcasten Happy Dating hjälper dejtingcoachen Linnea Molander kämpande singlar att lösa sina dejtingproblem, och delar kunskapen du behöver när dejtandet krånglar. Får du panik av obesvarade meddelanden, är livrädd för att aldrig träffa någon, dejtar bara fel personer eller får ständigt höra klassikern "du är jättetrevlig, men rätta känslan saknas"? Då är detta podden för dig.

  Välkommen in i coachingrummet!

 • Morgonradio med Martin Soneby och gĂ€ster.MĂ„ndag - Torsdag kl.08-10 pĂ„ http://mixlr.com/amkmorgon, och dĂ€refter som podcast.AMK Morgon Ă€r 80% lyssnarfinansierad. Stöd programmet via www.patreon.com/amkmorgon sĂ„ att vi fortsĂ€tter vara fria och oberoende.

 • Podden för dig som lever för börsen. Inget bolag är för stort eller för litet för att synas av Börspodden. Vi ger vår syn på aktuella bolagshändelser samt pratar om vår egen handel - högt och lågt!