• Programmet som blickar bakåt, gräver i arkiven och pratar med dem som var med när det hände.
  Ansvarig utgivare: ƞîlan Diljen där inget annat anges.

 • Hallå? är en helt vanlig snackepodd, förutom en liten detalj - personerna och samtalet är helt påhittat. En gång i veckan får lyssnarna höra Johanna Nordströms och Edvin Törnbloms improviserade karaktärer som diskuterar aktuella ämnen och svåra dilemman.

 • En podcast om olösta mysterier, gĂ„tfulla mord och övernaturliga fenomen med Jenny Borg och Linn Larsson.

 • En sĂ„ngerska och en tv-personlighet slĂ„r sig ihop för att varje vecka fundera över smĂ„ och stora saker i denna glamour/vardags-podd. Ex-mĂ€n, barnuppfostran, kĂ€rlek och misslyckanden avhandlas med en stor portion humor. Livet blir inte alltid som man har tĂ€nkt sig. Kanske blir det roligare. I Bikten har man chansen att bli förlĂ„ten för sina synder. Pernilla och Sofia tar med glĂ€dje sig an lyssnarnas historier och kontrar Ă€ven med sina egna synder och upplevelser. I veckans Aha fĂ„r vi lĂ€ra oss nĂ„got nytt och i momentet Telefonboken gĂ„r ingen sĂ€ker. Det blir sjĂ€lvklart Ă€ven tips pĂ„ enkla goda matrĂ€tter frĂ„n Pernilla. Tveka inte att vara med och pĂ„verka vĂ„r podd. Nytt avsnitt varje söndag. Wahlgren och Wistam

 • Sveriges idag största humortrio JLC (Jonas Fagerström, Lucas Simonsson och Carl DĂšman) grundades 2016 i Göteborg. Gruppen har gjort sig kĂ€nda för sina trĂ€ffsĂ€kra sketcher och förmĂ„ga att skapa viral humor för flera miljoner svenskar dagligen. Det hĂ€r Ă€r en podcast dĂ€r vi tar upp allt mellan himmel och jord.

  Klippare Magnus Silfvenius Öhman

 • FrĂ„n Los Angeles till Stockholm delar Rebecca Stella och Vanessa med sig av sina liv som nyblivna mammor. De talar ut om allt frĂ„n relationer, kĂ€rlek och sorg till livets alla obesvarade och besvarade frĂ„gor. En Ă€rlig och ofiltrerad podd med en hĂ„rd sarkastiskt jargong och mĂ„nga hĂ€rliga skratt mellan tvĂ„ bĂ€sta vĂ€nner vars vĂ€nskap vĂ€xt fram ur ren kĂ€rlek.

 • Följ med bakom kontona i Hanna ”Hannalicious” Fribergs och Lovisa ”Lojsan” Wallins liv. Det bjuds på pinsamma historier och starka åsikter. Och DU kan alltid vara med och styra samtalet. Behöver du hjälp med något eller har önskemål om vad vi ska prata om? Tveka inte att höra av dig på mandagsvibe@munckstudios.com Här ska vi ha kul tillsammans och börja veckan på rätt sätt. För du vet väl om veckan börjar bra... då blir den bra!! Vi älskar måndagar. Make Mondays Great Again.

 • VĂ€lkommen till Historiepodden - det magiska grĂ€nsland dĂ€r folkbildning & underhĂ„llning möts & bildar en hĂ€rlig symbios. Varje söndag bjuder gymnasielĂ€rarna Daniel Hermansson & Robin Olovsson pĂ„ rykande inaktuella hĂ€ndelser. Enjoy!

 • Nordens största intervjupodd. Träffar de mest framgångsrika personerna, entreprenörer, idrottsprofiler och artister. Ni får höra deras spännande och inspirerande resor från hur allt började till idag. Värdefulla nycklar, rutiner och tips blandat med underhållning och spännande historier.

 • Svenska Mordhistorier är en podcast där Sebastian Krantz varje måndag går igenom verkliga mordfall såväl som fiktiva som baserats på verkliga händelser.

 • RMM - Efter 9 Ă„r pĂ„ youtube sprids nu underhĂ„llningen till det senaste mediet! HĂ€r handlar det om allt du kan tĂ€nka dig! Vi besvarar era livsfrĂ„gor och gör allt för att ge er en bĂ€ttre dag!

 • I den här podden får du tillsammans med Amanda Karlsson & Linnea Bohlin grotta ner dig i läskiga, sanna & riktigt spännande mordfall.

 • Om personerna som skapade vår historia. Missade du historielektionerna har du en ny chans nu!
  Ansvarig utgivare: Cajsa Lindberg

 • Fredagspodden med Hannah Widell och Amanda Schulman

 • Sveriges kusligaste podd, där du hör nätets och lyssnarnas bästa skräckhistorier och vandringssägner
  Ansvarig utgivare: Louise Welander


 • Hasse Aro om podden "Under alla år som jag gjort Efterlyst har jag träffat hundratals brottsoffer som alla vill ha upprättelse genom att den skyldige ställs till svars, men den här podden handlar inte om brottsoffer. Den handlar inte om förövare. Den här podden handlar om de som gör sitt jobb. De som ser till att den skyldige åker fast. De som ger brottsoffren upprättelse. Den här podden handlar om utredarna som löste FALLEN JAG ALDRIG GLÖMMER..."
  Mail: fallen@ilikeradio.se

 • I podden kommer Keyyo och Hampus med satir och ironi att diskutera allt från de mest bisarra funderingar till vardagliga frågor som ofta göms bakom ursäkten ”jag frågar bara åt en kompis”. Är bröstmjölk vegansk? Är det fel att med avsikt göra skada på produkt i butiken för att få det till nedsatt pris? Och hur vet egentligen blinda när de är färdiga efter toabesök?


 • En gång i veckan ägnar de en timme åt varandra, i ett samtal som ingen jävel får störa. Kan de inte bara få göra det? Låt dem hålla på! Det är NYTTIGT för dem.

 • Kristoffer Triumf, det vill sĂ€ga jag, möter en gĂ€st i veckan och en ganska lĂ„ng intervju brukar uppstĂ„. HĂ„ll till godo!

 • Berättelser från verkligheten
  Ansvarig utgivare: Louise Welander

 • Dokumentärer om vägen till toppen och livet bakom hitsen för vår tids största artister.
  Ansvarig utgivare: Caroline Pouron

 • Influencer-systrarna Victoria Törnegren & Alexandra Brings podcast om livet bakom de perfekta flödena.


 • Seriemördarpodden studerar och diskuterar fall med seriemördare från olika delar av värden. Podden görs med och av Dan Hörning - känd bl a från podden Palmemordet och Massmördarpodden.

  Om du gillar Seriemördarpodden kan du vara med och bidra till poddens fortlevnad på https://www.patreon.com/seriemordarpodden

  Det går bra med att bidra med Swish också, skicka ett meddelande till podden på Facebook (se nedan) för detaljer.

  Om du gillar Seriemördarpodden gillar du nog systerpodden Massmördarpodden också. Den finns på appen podme eller podme.com.
  På podme.com hittar du även Seriemördarpodden Premium som du även får tillgång till via patreon.com/seriemordarpodden om du sponsrar.

  Musiken är gjord av tripnaha. Låten heter Immune. Lyssna på tripnaha här: https://open.spotify.com/album/5BHcdM9m4Qqn58pgZRBMjl
  Seriemördarpodden på Facebook: https://www.facebook.com/Seriemördarpodden-317166098642416/
  Twitter: @danhorning

  Varning! Den här podden kan innehålla obehagliga scener. Är du det minsta känslig bör du inte lyssna på den.

 • En rolig jävla podcast med komikerna Carl Stanley och Marcus Berggren som i varje avsnitt pratar om ett ämne som tombolan lottat fram i det föregående avsnittet!

 • En oseriös podcast om mord. Komikern tillika true crime virtuosen Johanna Wagrell, tillsammans med sin stĂ€ndiga sidekick Elinor Svensson, berĂ€ttar ett mord/brott/hemskhet för en tjejgĂ€st varje vecka. Spekulationer och egna Ă„sikter blandas med dĂ„lig smak och fruktansvĂ€rt intressanta grejer.

 • En härlig start på dagen! Senaste nytt, filosofiska utsvävningar, humor, kultur och intressanta gäster.
  Ansvarig utgivare: Caroline Lagergren

 • Ammades Alex Schulman lĂ€nge? Vet Thorsten Flinck verkligen vem Steve Jobs Ă€r? Har Alice Bah Kuhnke betalat för en lap dance i sitt liv? Vi Ă€r kanske inte först – men vi Ă€r garanterat fördomsfullast. Nu slĂ€pps CafĂ©s första podcast: Fördomspodden med Emil Persson! Konceptet gĂ„r ut pĂ„ att Emil Persson testar sina förutfattade meningar om en kĂ€nd person – pĂ„ den kĂ€nda personen i frĂ„ga.

 • Ställ en fråga om precis vad som helst så gör vi så gott vi kan för att hitta svaret
  Ansvarig utgivare: Nina Glans

 • Genomtänkt och begåvad radio med intressanta människor som roar och berör.
  Ansvarig utgivare: Louise Welander

 • En podd om vad som händer när det värsta inträffar. Saker står på spel. Du borde lyssna.
  Ansvarig utgivare: Matti Lilja

 • Hela världens fotboll står i centrum i Sveriges största fotbollspodd med Gusten Dahlin & Thomas Wilbacher. Det här är hela rasket – Tutto Balutto!

 • Ligger du vaken om natten, fundersam över världens mest kända konspirationsteorier? Eller har du aldrig tänkt tanken på att det kanske finns en annan version av verkligheten? Oavsett vad, kommer ditt konspirationsälskande sinne att vakna till liv och få dig att ifrågasätta det du varit helt säker på! Vi öppnar upp en värld med hemligheter, mystiska sammanträffanden och alternativa teorier.

 • Underbara Clara Lidström och Erica Dahlgren i en pod om lusten att skapa fast mest prata av sig.

 • Mammasanningar är podden med Vivi Wallin och Carin da Silva som pratar om det osminkade föräldraskapet med humor och stor igenkänning.

 • I ett kĂ€nt kriminalfall hittar vi det okĂ€nda och följer spĂ„ren. Vi berĂ€ttar om Sveriges mest omtvistade fall - dĂ€r förtroendet för rĂ€ttsvĂ€sendet urholkats. SpĂ„r skildrar okĂ€nda platser och ljusskygga mĂ€nniskor frĂ„n Sveriges undre vĂ€rld.

  BrandkÀrrmordet

  2006 mördas en kvinna i sitt kök i en lĂ€genhet i BrandkĂ€rr i Nyköping. Polisen blir övertygad om att ett vittne har sett mordet. Kvinnans son ska ha varit i köket och sett en omaskerad man skjuta ihjĂ€l mamman. Pojken Ă€r sju Ă„r gammal. I polisförhör pekar pojken ut mördaren. En lokal krögare vid namn Son Do. Polisen hittar ingen teknisk bevisning pĂ„ platsen. Det enda som binder Son Do till mordet Ă€r pojkens utsaga. ÄndĂ„ döms Son Do till livstids fĂ€ngelse. Men Son Do har hela tiden nekat till brottet. SpĂ„r hittar nya uppgifter som kastar ett annat sken pĂ„ vad som egentligen kan ha hĂ€nt i BrandkĂ€rr.

  SpÄr Àr en samproduktion mellan Acast och A-one Produktion. Följ SpÄr pÄ Instagram och Facebook för mer information: @sparpodcast

 • VĂ€lkommen till Sveriges största podcast om allsvensk fotboll. Varje vecka slĂ€pper vi tre avsnitt dĂ€r vi pĂ„ mĂ„ndagar snackar om helgens matcher och ger er det senaste frĂ„n Silly Season. PĂ„ onsdagar och fredagar slĂ€pper vi intervjuer med allsvenskans största profiler dĂ€r vi vill gĂ„ pĂ„ djupet med spelaren, trĂ€naren, sportchefen. Podden görs av Henrik Eriksson, Philip De Giorgio och Marcus Birro.


 • Intriger, pakter och maktspel! Paradise Hotels jubileumssäsong kan bli den hetaste någonsin. I den officiella Paradise Hotel-podden får du det bästa och skönaste eftersnacket till veckans avsnitt. Dina guider är Paradise Hotel-profilerna Anna Pankova och Kristian Täljeblad. Nytt avsnitt varje torsdag!
  Mail: PH@ilikeradio.se

 • Vilka svenska kĂ€ndisar sitter pĂ„ kunskap som ingen annan? I denna nya podcast bjuder Cafe med Simon Said in svenska kĂ€ndisar i duos dĂ€r de grillas i myter & sanningar, musik-quiz och onödigt vetande. Simon stĂ€ller frĂ„gorna, gĂ€sterna svarar och samlar poĂ€ng. En podcast dĂ€r samtalet Ă€r i fokus samtidigt som duons kunskapsluckor testas. Kontakt: Simonsaids pĂ„ Instagram https://instagram.com/simonsaids eller simon@cafe.se 

 • Omni Pod samlar nyheter frĂ„n hela vĂ€rldens medier och ger dig den perfekta sammanfattningen – sĂ„ att du vet vad som hĂ€nder.

 • Snutsnack är en podd där Hasse Brontén gästas av poliser. Gästerna delar med sig av speciella händelser och upplevelser från sitt yrkesliv. Lyssnaren får ta del av gästernas unika ögonblick och avgörande situationer som har haft stor påverkan och betydelse vidare i livet.

 • Kom in på djupet på influenserna & entreprenörerna Ida Warg & Alexander Pärleros. Rolig, galen, personlig & lärorik podd. Maila frågor till idawarg@idawarg.se

 • Mediaprofilen Nikki Amini och kĂ€ndisstylisten Sara Biderman har lyckats tajma sina första graviditeter med en veckas mellanrum. Sara & Nikki inser att de egentligen inte vet sĂ„ mycket om vad som hĂ€nder i deras kroppar just nu och vad de ska förvĂ€nta sig. Det finns sĂ„ mycket tips och rĂ„d frĂ„n alla hĂ„ll sĂ„ det Ă€r svĂ„rt att ta till sig allt. För att stilla tankarna och oron vĂ€nder de sig nu till experter inom respektive omrĂ„de för att fĂ„ svar pĂ„ sina frĂ„gor. Dessa samtal spelas in och skapar podcasten ”Bulle i Ugnen”. 

  Varje avsnitt kommer att behandla ett Ă€mne som Ă€r relevant för graviditeten och dĂ€rtill bjuds det in en expertgĂ€st. Ämnen som kommer att beröras Ă€r; kost, trĂ€ning, fysisk & mental hĂ€lsa, gravidmode, hud & hĂ„rvĂ„rd och mycket mer. MĂ„nga av de myter om vad gravida kvinnor fĂ„r eller inte fĂ„r göra kommer ocksĂ„ att diskuteras. Det kommer att bjudas pĂ„ personliga, lĂ€ttsamma samtal med en hel del humor samtidigt som forskning och fakta har en central roll. 

  GÀster: Dr Mikael, Dr Mouna, Anna Bennich, Gudrun Abascal, Margaux Dietz, Jill Holmström, Fannie Redman, Petra TungÄrden, Jessica AlmenÀs, Caroline Kejbert & Joacim Rickling, m.fl.

 • En glimt av de stora skeendena, som de syns i gränslandet mellan världspolitiken och svensk vardag.
  Ansvarig utgivare: Olle Zachrison

 • Två bästa vänner. Ett kreativt influencer-geni och en kalkylerande tandläkare. Båda öppna för att lära känna sig själva, livet och sina lyssnare bättre. Att tro på sig själv är enligt Lisa Anckarman och Emelie Bergstedt det viktigaste i livet. Tillsammans tar de sig an allt mellan himmel och jord, alltid med ett sprudlande skratt.

 • Av Ebba Kleberg von Sydow & Emilia de Poret, varje torsdag! Trender, stiltips och annat som gör livet vĂ€rt att leva... @sakerstil #SĂ€kerStil

 • Fotbollskanalens krönikör Olof Lundh intervjuar personer ur fotbollens vĂ€rld. Ingen frĂ„ga Ă€r för tuff, ingen frĂ„ga Ă€r för snĂ€ll.

 • I den hĂ€r podden tar Brita Zackari och Parisa Amiri ett tag om veckan som gĂ„tt. PopulĂ€rkulturella frĂ„gor stĂ„r i fokus men det blir Ă€ven inslag av politik, nyheter och andra viktigheter i livet. Nytt avsnitt varje fredag!

  Klippare Magnus Silfvenius Öhman

 • En varg söker sin pod Ă€r en podcast om kultur med Liv Strömquist och Caroline Ringskog Ferrada-Noli.

 • Komikerna Messiah Hallberg & Jakob Öqvist bjuder på en sprakande late night show där de tillsammans med roliga gäster skärskådar den absurda nöjesvärlden, Freakshow!

 • Personliga reflektioner från Johannes Hansen, Sveriges främsta mentala rådgivare. Författare av böckerna F*ck Your Fears (2014) och Tough Love (2018).

 • I podden Gott Folk funderar programledaren och bloggaren Hanna ”Hanapee” Persson om livets stora frågor. Vad är en god människa och hur bra känner vi oss själva egentligen?
  I varje avsnitt träffar Hanna en känd person som hon ställer mot den moraliska väggen – och vi får veta allt om deras allra mörkaste sidor. Vem är mot abort? Vem hatar vegetarianer? Vem smusslar med att hen flyger för mycket?
  Och – finns det någon som öppnar breven från välgörenhetsorganisationer?

  Programledare: Hanna Persson & sidekick David Borg.
  Producerat av Borg & Owilli.

 • Tre skarpsynta personligheter försöker avläsa trender i vår vardag och ge oss sina framtidsvisioner.
  Ansvarig utgivare: Katarina Svanevik

 • Möt personen bakom offentlighetens mask i journalistikens mest grundläggande form – intervjun.
  Ansvarig utgivare: Nina Glans

 • En ofiltrerad podcast dĂ€r vĂ€nnerna Klara Elvgren & Fanny Lyckman delar med sig av precis ALLT

 • En vetenskapstörstande podd om populärkultur, psykologi och mänskligt beteende. Lina Thomsgård armkrokar med psykolog och författare Björn Hedensjö för att undersöka vad forskningen säger om mekanismerna bakom mänskligt beteende. Om vi är så rationella, kunskapssökande och objektiva som vi tror - varför beter vi oss då så omänskligt korkat?

 • En podd från Expressen om SHL och Hockeyallsvenskan. Och om svensk hockey i allmänhet. Med Sanny Lindström och Johan ”MrMadhawk” Svensson. Ansvarig utgivare: Klas Granström.

 • Karin Londré och Anna Sandell pratar varje vecka om sin bästa och värsta fascination – mord och sådana hemska grejer. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Det är lättsamt prat i ett försök att hantera världens allvarligaste ämne.

 • Vad Ă€r det egentligen som Ă€r sjĂ€lvklart hĂ€r i livet? Och vad betyder ens ordet? För nĂ„gon kan det betyda det uppenbara – att nĂ„got Ă€r sĂ„ starkt och tydligt att det lyser upp hela tillvaron, bortom alla tvivel. För nĂ„gon annan kan det innebĂ€ra att nĂ„got Ă€r klart, men för en sjĂ€lv. Som en given riktning för att gĂ„ sin egen vĂ€g.

   

  Vad ordet betyder för dig vet vi inte. Men vi pratar om, och försöker reda ut, saker som du sĂ€kert ocksĂ„ har gĂ„tt runt och tĂ€nkt pĂ„. Allt mellan himmel och jord, stort som smĂ„tt. SĂ„nt dĂ€r som kan behöva bli lite mer sjĂ€lvklart, helt enkelt. 

  En podcast av och med Mia Törnblom och Christina Stielli.

 • Podden som pratar om det inga andra poddar pratar om.
  Ansvarig utgivare: Ulf Reneland

 • Spökpodden är en intervju-podcast med gäster inom det ockulta och övernaturliga. Vi kommer även berätta lite läskiga historier #Creepypasta

 • TrĂ€ningspodden Ă€r Sveriges största podcast om trĂ€ning & hĂ€lsa. HĂ€r fĂ„r du massor av inspiration och information om trĂ€ning, kost, hĂ€lsa, mm. Men ocksĂ„ skratt, familj, resor och annat om att vara en aktiv kvinna mitt i livet nĂ€r Jessica AlmenĂ€s och Lovisa "Lofsan" Sandström varje vecka samtalar om högt och lĂ„gt. För mer info och community, besök TrĂ€ningspodden pĂ„ Facebook, @traningspodden pĂ„ Instagram eller maila info@lsgroup.se.

 • En samtidskommenterande podcast med Ola Söderholm

 • Om vi ska kunna leva tillsammans behöver vi prata med varandra. Därför bjuder vi in smarta, utmanande och relevanta gäster till en podcast där olikheter uppmuntras och gör oss klokare. Samtalet fort-sätter.

 • I podcasten Skyldig möts försvarsadvokaterna Kristofer Stahre och Martin Persson och berättar hur det är att jobba som försvarsadvokater. Hur man kan försvara en mördare, hur kommer det sig att vi läser i tidningarna om brottslingar som släpps fria och straff som får en tveka på hela svenska rättssystemet?

 • Årets Bachelor Simon Hermansson avslöjar hemligheterna bakom den 25 år långa tv-succén. Allt från de smutsiga intrigerna till vad som egentligen händer när kamerorna stängs av. Det här är – Ungkarlen avslöjar allt. Nya avsnitt varje tisdag och torsdag.

 • Simon chippen Svensson, Jonatan Fuckup Unge och K. Bosman Svensson gör Della Sport. Sveriges enda renodlade humorpodcast för dig som Ă€lskar sport, hatar sport och för dig som inte riktigt bryr dig om sport.

  (Lyssna Àven pÄ Della Arte, Della Papa & Della Herstory)

 • Podcasten dĂ€r Elsa Billgren och Sofia Wood spanar mot nĂ€sta avokadomacka, William Morris-tapet och fredagsbukett. De analyserar uppkomsten av specifika trender och grubblar över framtidens klassiker. NĂ€r blir nĂ„gonting intressant och varför blir det sĂ„? Vilken Ă€r nĂ€sta stora Instagramhajp och vad i hela friden ska man leta efter pĂ„ loppis? Podden produceras av ELLE och görs i samarbete med Acast. 

 • Nina Campioni trĂ€ffar kĂ€nda och okĂ€nda kvinnor som berĂ€ttar om hur det gick till nĂ€r vattnet gick. Och alla andra detaljer om sina graviditeter och förlossningar. FrĂ„n mamma till mamma.

 • This is what the news should sound like. The biggest stories of our time, told by the best journalists in the world. Hosted by Michael Barbaro. Twenty minutes a day, five days a week, ready by 6 a.m.

 • Bloggaren, poddaren och programledaren Hanna "HanaPee" Persson trĂ€ffar varje vecka sin bĂ€stis Martin Huss Knave för att hobbyfilosofera kring livet.

 • Systrarna Janni och Michaela är two of a kind. Den ena bor i Stockholm med en vardag kantad av blöjbyten och den andra bor i Monaco med ett liv på resande fot som hon delar med sina 1,5 miljon följare

 • Det här är en podd om tarmfloror, goda bakterier, forskning och antiinflammatorisk mat. Ordineras till alla som vill äta sig till ett friskare liv. Går inte att överdosera.

 • Psykologipodden drivs av psykologstudenten Jacqueline Levi och blandar intervjuer, samtal och faktapresentation med experter, organisationer och andra framstående personer för att tillgängliggöra psykologisk kunskap. Vi pratar om allt från stress och ångest till ätstörningar och självmord i ett försök att öka förståelsen och minska stigmatiseringen kring psykisk ohälsa!

 • Hur språk används och förändras. Här kan du som lyssnare ställa dina frågor om språk.
  Ansvarig utgivare: Hanna Toll

 • Krull & Kriminell Ă€r en pod med och om mĂ€nniskor med erfarenheter frĂ„n den kriminella vĂ€rlden. Varje mĂ„ndag sĂ„ lĂ€nge vi orkar
 Ljuddesign och musikproduktion av Alexej VIktorovitch pĂ„ Platanus Produktion AB.

 • Influensern Josefin Dahlberg inleder varje vecka med ett nytt mantra för att fĂ„ oss att mĂ„ bĂ€ttre och lĂ€ra oss att Ă€lska oss sjĂ€lva. #MondayMantraMood

 • Varje vecka ger vi dig konkreta tips, råd, verktyg och inspiration för att du ska kunna ta din privatekonomi och ditt sparande till nästa nivå på ett enkelt och roligt sätt.

  Ekonomi är nämligen ett av få områden där du kan får goda resultat med relativt små insatser utan att behöva bli en ekonominörd eller lägga massor av tid på det.

  Vi tror nämligen att många är som vi, man vill göra kloka val, ha tid för familjen, barnen, vännerna, sina fritidsintressen och sin karriär samtidigt som man lägger grunden för en god privatekonomisk framtid.

 • Podcast by Emilia Rengifo & Alexandra Pajovic

  'Ärligt talat' produceras av Poddagency.


 • Du har sett dem i TV. De lever sitt liv i sociala medier. Men vilka är de bakom allt? Möt influencer-profilerna Anty och Daniel Paris. Här får du veta allt om dem - i ärlighetens namn.

 • VĂ€lkommen till SHL-podden, Betssons podcast om den svenska högstaligan i ishockey: SHL.

  Varje vecka kommer ett avsnitt dĂ€r vi med gĂ€ster, reportage och annat gött snackar högt, lĂ„gt, vitt och brett om svensk hockey. Varannan vecka kommer vi bjuda pĂ„ ett ”SHL-podden möter” dĂ€r MĂ„rthen Bergman kommer gĂ„ pĂ„ djupet med hockeyprofiler under dryga timmen.

  Åsikter? Hör av er pĂ„ Twitter via @shlpodden eller @shlbbloggen

  SHL-podden produceras av contentbyrÄn Med VÀn och produceras i samarbete med SMT Radio.

 • Din populĂ€rvetenskapliga podcast. Den snabbaste och roligaste vĂ€gen till kunskap och allmĂ€nbildning. Ett Ă€mne, en expert, en knapp timme.

 • Här hör du nyheter från Sveriges Radios Ekoredaktion. Senaste nytt från hela världen - dygnet runt, året om.
  Ansvarig utgivare: Olle Zachrison

 • Radiolek där du får höra fyra berättarglada panelmedlemmar som får i uppgift att under en minut på ett bestämt tema prata utan att tveka, upprepa sig eller lämna ämnet eller lokalen.
  Ansvarig utgivare: Daniel af Klintberg

 • En artist plockar isär sin låt och berättar om hur den blev till – från första vissling till sista textrad.
  Ansvarig utgivare: Hanna Toll

 • P1:s veckomagasin om Sverige och världen – politik och trender, satir och analyser.
  Ansvarig utgivare: Olle Zachrison

 • Här hittar du all ljudjournalistik från Kvartal. De återkommande programmen Fredagsintervjun och Veckopanelen samt inlästa essäer och tillfälliga reportagesatsningar.

 • #AvanzaPodden - här pratar Johanna och Nicklas om allt som hör privatekonomin till. De hjälper dig hitta rätt i spardjungeln och delar med sig av sina bästa tips. Nytt tema och avsnitt varje torsdag!

  Vi kommer löpande ta upp lyssnarfrågor för att stötta och hjälpa dig i ditt sparande. Du når oss i social media under #Avanzapodden eller e-post podd@avanza.se

  Facebook-forum:
  Ta diskussionen vidare och interagera både med oss och andra lyssnare i vår Facebook-grupp! https://www.facebook.com/groups/avanzapodden/

 • I Hälsosnack med Lotta och Victoria, bjuder vi in intressanta och inspirerande gäster för att prata om hälsa och wellness ur ett helhetsperspektiv, med kost och välbefinnande i centrum. Samtalet styrs till stor del av vem vi pratar med och vad vår nyfikenhet leder oss in på. Om du är det minsta intresserad av hälsa får du inte missa denna podd!

 • Två åsiktsmaskiner tar hjälp av inbjudna gäster i sin jakt efter vad som ska bli deras käpphästar. Högt och lågt varvas när samhällsfrågor, samtidsanalyser och struntsaker stöts och blöts. Hanif Bali och Per Lindgren är vänner sen flera år tillbaka. De håller inte alltid med varandra men de förenas genom sitt engagemang, ifrågasättande och nyfikenhet.
  Allt med God Ton™ såklart.

 • Claes Aronsson med gäster om Europa, politiken och framtiden
  Ansvarig utgivare: Olle Zachrison

 • Vi bjuder på genuint och ocensurerat snack. Allt från sex till opopulära åsikter. Enjoy! Maila oss på lakiochkatten(a)gmail.com

 • Få experternas svar på dina frågor om de allra minsta barnen 0-3 år. Konkreta och vettiga råd för dig som är småbarnsförälder!

 • Om vetenskap, forskningsrön och ny teknik som förändrar vår värld. Varje vardag ger programmet fördjupning om vetenskap. Det kan handla om allt från skalbaggar till det senaste inom hiv-forskningen.
  Ansvarig utgivare: Alisa Bosnic

 • Det här är en podd av och med Lisa aka 'Knivlisa' och Louise aka 'Hej hej vardag' som genom sina sociala medier och bloggar engagerar ett stort antal följare dagligen med sina träffsäkra betraktelser av vardagslivet, relationer och småbarnsår.  Du har också möjlighet att dela med dig av dina egna storys och ställa frågor som besvaras med värme och humor efter bästa förmåga:
  Vad är det värsta man har kallat sina barn?
  Vad stör man ihjäl sig på hos sin partner?
  Vad är det värsta man har sagt och gjort in the name of PMS?  Med sig i studion har de "Daniel" som läser upp lyssnarfrågor och storys och som försöker hålla ordning. Vid behov får han dessutom representera och stå till svars för alla världens män.


  Podcasten produceras av produktionsbolaget Poddagency.

 • En podd som spelas in inför publik varje måndag. Komikerna Johannes Finnlaugsson, Anton Magnusson, Petrina Solange och Armann Hreinsson pratar om saker som hänt senaste veckan.

 • Börslunch sänds varje vardag 11:45 och bjuder på de hetaste aktietipsen och de bästa analyserna.