Sebastien Podcasts
-
Sébastien Boudet är ett välkänt namn för alla som intresserar sig för bakning och surdegsbröd. Med sina bagerier, böcker och framträdanden har han befäst sin plats i offentligheten, en plattform han gärna använder för att bråka med livsmedelssektorn och visa på mer hållbara alternativ i matsystemet. Heja Framtiden träffade Sébastien hösten 2021 för ett kort samtal (avsnitt 248) efter att han stängt sitt bageri på Södermalm i Stockholm efter tre framgångsrika år. Nu är han tillbaka för att föra ett längre resonemang kring vikten av att odla och handla ekologiskt - och så pratar vi förstås om hans nya bok Sébastiens Vinter - Fransmansfasoner och nya traditioner. // Inspelat i Kitchen Studio på Roslagsgatan 23 i Stockholm. // Programledare: Christian von Essen // Läs mer på hejaframtiden.se och kolla in vårt nyhetsbrev.
-
#240: Sebastien BoudetDet svåra tvåhundrafyrtionde avsnittet med bagaren Sébastien Boudet. Vi pratade om småskalighet, industrimat, matfestivaler, Coq au Vin, kockböcker, råvaror, luftbaguetter, laga mat med famlijen, halvfabrikat, fransk matkultur, gulaschsoppa, förädla sin egen mat, baka sitt eget bröd, Petite France, det svenska debattklimatet, gluten, att sakna havet, att dö i Frankrike och givetvis en hel del om vad som skulle krävas för att Sebastien skulle tungkyssa Johan Jureskog. Producent: David Mehr.Distribution: Acast.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.