Avsnitt
-
Camilla har gått och blivit en diva, Emmas grötbrötsjakt slutar i en middagskatastrof, vi börjar ta tempen på bullar och en gammal goding är tillbaka in i fikarummet.
See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
-
Camilla träffar sin barndomsidol, vi google:ar vart vaniljsmak kommer från, hur gör man för att inte få fika från sin granne och varför hakar inte resten av världen på den Svenska kaveldesignen?
See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
-
Saknas det avsnitt?
-
Kan man baka med bröstmjölk? Är det rimligt att äta banan på en ostmacka? Kan man byta sirap mot honung rakt av i recept och varför gör Emma så att Camilla börjar gråta?
See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
-
Emma pratar ut om sitt chokladäggsberoende och den livsfarliga tandkrämen. Får man verkligen kopiera recept hursomhelst och vad är skillnaden på chokladtryffel och tryffelchoklad?
See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
-
I det här avsnittet blir det både högt och lågt när Emma ställer Camilla mot väggen om receptlögner, arga postombud, tårta till vinnaren av Melodifestivalen, tsunamitårtor och mycket mer!
See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
-
Emma har otur i intervjuer, Camilla orsakar ett virus på Emmas instagram-konto, vi förklarar varför Emma äger över 50 stycken domän efter en bakfylla och mycket mer!
See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
-
Bakpodden är tillbaka med pompa och ståt! Tillsammans med Acast har vi blåst nytt liv i Tillåt Kakor. Fortfarande med fokus på bakning men också om livet runtomkring. Camilla åker första klass för första gången i sitt liv, Emma gör en chockerande upptäckt och har vi pratat färdigt om brynt smör?
See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
-
Bakpodden är tillbaka! Eller iallafall till detta avsnitt i form av en JULSPECIAL. Vi har saknat er och vi hoppas att ni har saknat oss och att ni ska tycka om detta fullspäckade avsnitt där vi går all in på julgodis, julbakning, saffran och allt runtomkring.
See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
-
50. Sommartårtor by Bakpodden av Camilla Hamid & Emma Brink Rask
See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
- Vilka ingredienser kan vi inte leva utan? Vad stör vi oss på hos varandra och vem är egentligen äldst av oss? Känner vi konkurrens mellan varandra och tycker vi verkligen att det är så roligt att baka till nära och kära? Allt detta och mycket mer besvaras i veckans "fråga vad ni vill"-podd.
See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
-
Måste man ha en termometer för att fritera? Kan man få bort frityrlukten från kläderna och får man hälla ut frityroljan i toaletten? Allt detta och mycket mer besvarar vi i det här avsnittet av bakpodden Tillåt Kakor som handlar om friterade bakverk.
See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
-
Stora frukostar och brunchar med allt från pannkakor, till scones, nybakt bröd och söta tillbehör är magiskt gott men kan vara en svettig utmaning att återskapa själv. Särskilt om man har många gäster. I det här avsnittet ger vi er inte bara svar på era frågor om hur man bäst bakar och lagar goda frukostgrejer utan också hur ni sparar tid och slippa stå och steka pannakakor när gästerna anländer.
See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
- Hur bakar man den godaste rulltårtan? Hur undviker man att den spricker och hur får man den perfekta virveln? Vi svara på alla era frågor om rulltårta.
See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
- Praliner, har du vågat dig på att göra de juvelliknande chokladbitarna än? I det här avsnittet besvarar vi alla era frågor om att göra just praliner, genvägar när det kommer till att temperera chokladen, vilka redskap behöver man, hur fyller man dem bäst och med vad? Till vår hjälp har vi pralinproffset Cecilia Hagerling Larsson.
See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
- Varför finns glassmaskinen när man ändå kan göra godare glass utan? I det här avsnittet sätts Camilla på heta stolen av Emma om sin nya bok Godare glass - utan glassmaskin och så spanar vi om nya degtrender.
See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
- Kärt barn har många namn och det är bakverket som berörs i det här avsnittet beviset på. Förutom att vi går igenom alla olika namn på marängskum med choklad så besvarar vi alla era frågor om hur man lyckas med både olika bottnar, marängskum och chokladdoppning.
See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
-
I den här veckans avsnitt reder vi ut skillnaden mellan muffins och cupcakes. Vad är skillnaden egentligen? Finns det ens någon skillnad? Spelar det någon roll vilken muffinsform man använder? Hur undviker man lös frosting och varför bakar vi så mycket i kristider egentligen? Allt detta och mycket mer besvarar vi i avsnitt 42 av bakpodden Tillåt Kakor.
See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
-
Vart kommer morotskakan ifrån, vilket är ursprungsreceptet, hur får man den sådär saftig så att den bara smälter i munnen och måste man ha färskost i frostingen? Detta och mycket mer besvarar vi i den här veckans avsnitt som handlar om morotskaka.
See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
-
Hur lyckas man med petit choux och eclair? Vad kan man smaksätta dem och fylla dem med? Vad kan gå fel när man gör degen och hur uttalas det egentligen? Allt detta och mycket mer besvarar vi i detta avsnitt.
See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
-
Ordet vanilj används ofta för att beskriva något tråkigt eller basic trots att det är världens näst dyraste krydda. Men varför är vanilj så dyrt? Hur får man ut mest smak av sin vaniljstång? Måste man ha vaniljsocker i allt och vad är egentligen skillnaden mellan vaniljsocker och vanillinsocker? Allt detta och mycket mer besvarar vi i detta avsnitt.
See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.
- Visa fler