Pontus Frithiof Podcasts
-
Han började som prao hos Erik Lallerstedt, fortsatte som Jan Stenbecks protegé och idag utvecklar han ständigt nya affärskoncept inom sina restauranger. Den här kvällen spelas Nattsudd in 90 meter över backen, där Markus Ganev träffar Pontus Frithiof på La Tour.
-
Hur ser situationen ut för Sveriges restaurangföretagare? Och vilka regelförändringar behövs för att hjälpa företagare ur krisen? Detta tar vi reda på i veckans avsnitt av #företagarpodden. Lyssna nu!
Många restauranger upplever en tuff tid, vissa tvingas stänga medan andra har hittat nya affärsmöjligheter i form av matleveranser och take away. Hur kan vi göra för att hjälpa denna viktiga bransch?
Den här veckan får Günther besök i studion av krögaren och entreprenören Pontus Frithiof. Han har fått priser som årets krögare, årets affärskrog samt tilldelats Gastronomiska Akademins Guldmedalj. I podden berättar han om hur du ska tänka som krögare för att klara krisen och ger sina bästa tips till aspirerande företagare.
Krispaketen har haft stor påverkan på småföretagares regelbörda. Hur ska man tänka framåt för att inte fastna i byråkrati? Och vilka förändringar krävs? Företagarnas expert på regelförenkling, Helena Fond, gästar podden och delar med sig av allt du behöver veta om bland annat förmånsbeskattning och personligare.