Avsnitt

 • Emil Sylvegård gästar podden och berättar om att ha sin pappa som ilsken chef, utskällningar under familjemiddagarna, att anses vara SHL:s fulaste spelare, vem han själv tycker förtjänar den titeln, vilka motståndare som är lättast att psyka, ett spetsigare Malmö, brödrakaoset i truppen, att vara ”idioten på rödlinjen”, vad som sägs under tjafsen på isen, okända spelet bakom grusincidenten i Luleå, de många uppvärmningsbråken, avgörande rådet i Kanada, drömklubben att spela för, detaljerna runt tandgluggen – och mycket mer! Innan dess diskuterar Norlindh & Figren den uppkomna Zibanejad-situationen, de spretande publikupplevelserna, derbyn, ”Pajens” upphittatlåda – och det blir även en rejäl djupdykning i power play-spel. Hur tränar man egentligen? När kan det lätt låsa sig? Vad bör fler lag testa? Vilka mål är sexigast? Det blir även en fantastisk ”PP-kommentar” från en sann legendar, Figges plan om att bli Swiss Leagues Conny Strömberg – och en härlig runda med den kanske vassaste formen av trashtalk. Garv, allvar, hockey – nu åker vi!

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • NHL-stjärnan Mika Zibanejad gästar podden och berättar om tankarna inför den stundande säsongen, magiska 50-målsgränsen, unika superurladdningen, när lagkamraterna bara skakade på huvudet, att vakta kassen i fotbollskorpen, situationen i Rangers, spela för nytt megakontrakt, lyxlivet och möjligheterna utanför dörren, vad han absolut inte gör en fredagskväll i New York, den explosionsartade förändringen, kickarna utanför hockeyn, för salta hamburgare, konserten med Kim Kardashian och Ronaldinho – och en hel del annat! Innan dess snackar Norlindh & Figren om den sistnämndes svindyra matbunkring och ett spännande samboskap som snart blir verklighet. Det blir dessutom otroliga publikeffekten, Sörensen-gate, en konspirationsteori om Brynäs märkliga straffläggningsfadäs, ”gubbarnas” poängdominans, åldersfetisch, Luleås tröga start och Furchs SHL-återkomst. Det snackas även – med NHL-starten bara dagar bort – om vilka fenomen från världens bästa liga man hade velat (eller inte) föra in i svensk hockey. Starka känslor och åsikter utlovas! Figge bjuder även på två fantastiska ”tränare mot spelare”-bråk – och när det rådde total Mika-förvirring i Hardy Nilssons hjärna! En salig mix av humor och allvar! Häng med!

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Saknas det avsnitt?

  Klicka här för att uppdatera flödet manuellt.

 • Frispråkige SHL-linjedomaren Jan Sandström gästar podden – och berättar om sin roll på isen, verbala hånen, att ”bogsera” tjuriga profiler till utvisningsbåset, intima snacket med SHL-stjärnan i tekningscirkeln, överraskande mutan på krogen, jobbigaste spelarna och coacherna att hantera, otaliga SMS:en från Bert Robertsson, när det bara handlade om att överleva ute på banan, Figges härliga grinighet, hur hockeyrättskiparnas kommunikation egentligen fungerar, när han gjorde bort sig fullständigt, Thomas ”Kuben” Anderssons vigselringsfiasko och desperata lösningsförsök, stenhård självrannsakan – och mycket mer. Innan dess surrar Norlindh & Figren om att publiken nu äntligen är tillbaka, men det finns något som skaver! Det snackas vidare om naivitet hos klubbarna – och i vilken hall det blir bäst tryck. Vi avhandlar också när Figge, katastrofalt nog, utsatte domarteamet (!) för både butt-ending och spearing – i samma byte. Det blir även en kärleksförklaring – till just linjemännen. Fullmatat avsnitt med en mix av allvar, nörderi och humor! Nu åker vi!

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Podden gästas av Martin Thelander – tidigare enorm profil i både HockeyAllsvenskan och BIK Karlskoga – som berättar om sina tankar inför HA-säsongen, vem som betalades 2 000 kr för att göra livet jobbigt för rivalens materialare, finske medspelarens bisarra guldfirande, att bli rejält påkörd av sin lagkamrat, att få Burger King att öppna en ny restaurang, matstölden på lyxbröllopet, köttfärssåsätartävling, Dick Axelssons & Linus Klasens straffbråk, att se ut som ”en lönnfet sparris”, när busen tömde näsan i motståndarmålvaktens handduk och mycket mer! Innan dess snackar Norlindh & Figren den sistnämndes bestraffning och hemska jeansjakt, proffs som inte kan regelboken, HA-klubbarna man vill ha upp till SHL – och jobbsamtalet som Figge väntar på. Det blir även lite diskussion om Leksands svaga seriestart, Brendan Shinnimins filmande, HV71:s brutalt starka trupp – och en arrogant storstjärna som totalvägrade ha kameror inne i omklädningsrummet. En härlig mix av humor och allvar! Haka på!

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Johannes Salmonsson gästar, frågas ut från två håll – och levererar den nog hittills mest frispråkiga, öppna och skrattframkallande insatsen i Släpp Sargens historia! Den 35-årige Oskarshamnforwarden – som är ensam om att ha spelat i hela sju olika SHL-lag – berättar om sina dyra och pipande höftproteser, att försöka köra över Zdeno Chara, att turboskita mitt under ett Coopertest, plågsamma rökningsabstinensen, jobbiga punggreppet vid ett målfirande, åren ute i nattlivet, att många gånger träna bakfull som hockeyproffs, när han blev påkommen av Niklas Wikegård, de återkommande tåglögnerna och att fly rakt ut i skogen. ”Salle” bjuder också på de värsta och konstigaste minnena med Leif Boork och riskabla ”sex-hämnden” iklädd hans träningskläder, men även festkvällen med Mats Sundin som involverade Hummerlimousine, cheeseburgare för 10 000 kr och en supermodell. Innan dess snackar Norlindh & Figren om premiärkänslorna, var man nu mår bäst och sämst, en bisarrt väntad kvällstidningskrönika, klubbarnas ofta urusla slogans – och när ”Figge” råkade skicka ett vågat SMS väldigt, väldigt fel. Vi vågar påstå att det här är ett av de klart vassaste poddavsnitten som vi hittills släppt. Som alltid fullmatat med en mix av humor och allvar! Släng dig nu omgående på play-knappen!

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Podden gästas av citatmaskinen, tidigare tränaren och C More-experten Niklas Wikegård som berättar om sina tankar och förutsägelser inför SHL-starten, enorma bråken med supportrar, att coacha superprofiler och världsstjärnor, att skadas av ett matchprogram, vara halvdöv i en vecka, när motståndarna hackade sönder isen, den obscena bussresan, brutala hånen efter TV-debuten, när han drev kanadensiska kommentatorer till vansinne, det urspårade domarsnacket, att beskyddas av kravallpolis, oväntade jobbförfrågningarna – och mycket mer. Innan dess snackar Norlindh & Figren om drömnyheten att arenorna äntligen kan fyllas igen, hur man som spelare tänker inför en seriepremiär – och vilka SHL-lag som duon är mest spända på att följa 21/22. Det blir även lite klassisk tippning innan ”Figge” bjuder på en öl-relaterad dispyt med Roger Rönnberg. Fullmatat avsnitt med en mix av nördighet, humor och allvar! Haka på!

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Podden gästas av Joakim Nygård – en av sommarens hetaste värvningar till SHL – som berättar om megakontraktet med Färjestad, att ha blivit ”lurad” under förhandlingen, enorma pressen, häftigaste upplevelserna i Nordamerika, Connor McDavids risiga kalsonger, vågade hånet på Edmontons lagfest, att aldrig kunna titta mot en tequila igen, vadslagningen kring den omtalade skridskoåkningstävlingen, ödesdigra jättetabben på kanadensiska flygplatsen, när han ansågs vara helt dum i huvudet i Oilers omklädningsrum, att vara inlåst på ett hotell som NHL-stjärna, trashtalk-incidenten med Robin Figren – och mycket mer. Innan dess snackar Norlindh & Figge om den sistnämndes haveri i Milano, vikten av att spela med snyggt matchställ och vilka som är vassast i Sverige, hemska bussresor i kostym, vilka nyförvärv poddmakarna är mest spända på inför 21/22 – och när tränaren tvingade Figren att shoppa för mer än plånboken egentligen tålde. Fullmatat avsnitt med en mix av allvar och humor!

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Podden gästas av NHL-stjärnan Elias Pettersson som, bland annat, berättar om på vilket sätt han blivit smått ostoppbar under skadefrånvaron, den perfekta säsongen hemma i Sverige, hemligheten bakom ökända jätteskottet, att vara en nörd, stora sorgen, det första han ska köpa när nya megakontraktet är påskrivet, det roligaste NHL-miljonerna redan spenderats på, jobbiga flyttkaoset, pressen i hockeytokiga Vancouver, chocken efter pandemibubblan, de dyra kläderna, udda talangen som är en ”plan B” om karriären skulle skita sig – och det extremt oväntade samtalet från sångaren Michael Bublé. Innan dess snackar Norlindh och Figren om den sistnämndes märkliga möte med Bert Robertsson – och den hemska kattinvasionen på Figges altan. Det blir även hyllningar till Henrik Lundqvist som nu lagt plock, stöt och skridskor på hyllan – och vi djupdyker i de minst sagt speciella frågorna han fick i en unik, tillika fantastisk, intervju år 2012. Exempelvis blöjor, tältsängar och matlådor avhandlas. Det blir inte alls tråkigt – även om man glömde hemorrojdfrågan! Vi dissekerar också några av de mest klassiska klyschorna som spelare slänger ur sig i samband med att man blivit klar för en ny klubb. Figren, i sin roll som semiskyldigt hockeyproffs, försöker tyda och ”översätta” de slentrianmässiga glosorna. Vad menas – egentligen? Det blir även en väldigt ovanlig typ av konfrontation från en klubb-TV-kanal. Fullmatat avsnitt med kanske lite mer tramsande än vanligt. Det är ju trots allt bara försäsong än så länge. Från och med nu går Släpp Sargen dock över till att publicera nytt avsnitt varje vecka (torsdagar som gäller) igen! Vi kör gasen i botten. Haka gärna på!

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Podden gästas av Thomas ”Tjomme” Johansson, Leksands general manager, som berättar om hetsiga telefonsamtalen till Hawaii, viktiga jobbdiskussioner i matbutiken, vardagen för en SHL-sportchef, att förhandla med storstjärnor, poängkungens panik på förskolan, hur man resonerar under en ”budgivning”, torpedhockeyns bisarra följder, guldcoachens krogrännande, lockoutdrömmen, att kickas i periodpausen, profilens underbara jättetabbe, vilka han tror blir svenska mästare 21/22 – och mycket mer. Innan dess snackar Norlindh & Figren om New York Islanders roliga dundermisstag i draften och "fem plus"-namnet Mustapha Lemieux, innan det är dags att djupdyka i hur man som spelare tänker kring sportchefsrollen, den ibland komplicerade relationen med sin högste chef – och den obekväma känslan på GM-kontoret. Figge drar, på just det här ämnet, en lite kul story om när dåvarande LHC-bossen Mike Helber inte direkt bidrog med härligare stämning. Det blir dessutom – så klart – ett snack om att återsamlas, starta säsongen, testas (ångest), spela de första träningsmatcherna och allt det där som avhandlas i augusti. Figren gör också ”en kung Carl XVI Gustaf” innan han bjuder på tränaren Per Hånbergs mest klockrena direktöversättningar till engelska. Fullmatat avsnitt med en mix av garv och allvar! Missa inte att prenumerera på podcasten – och att följa Släpp Sargen på sociala medier!

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Dags för en ny Släpp Sargen-specialare! I varje avsnitt så här långt har vi haft med en gäst – och samtliga har varit fantastiska! Allt från NHL-stjärnor och starka profiler till underbara doldisar och älskvärda hockeyhjältar har intervjuats. Nu har vi snickrat ihop en superlång ”best of”-variant från de här ofta lättsamma och garvtäta samtalen. Medverkande: Eddie Läck, domaren Mikael Nord, scoutlegendaren Håkan Andersson, materialaren Anders ”Pudding” Weiderstål, Per-Erik ”Perra” Johnsson, Niklas Sundström, agenten Micke Rosell, fystränaren Pär Edlund, Tommy Söderström, Dick Axelsson, Lasse Granqvist, Andreas Johansson, Daniel Widing, Joel Lundqvist, Martin Thörnberg, Linus Omark, Rickard Wallin, Elias Fälth, spelarfrun Caroline Mårtensson, Lee Goren, Roger Rönnberg och Johan Davidsson. Ni som lyssnat på alla poddar kommer alltså känna igen er, men vi kan faktiskt garantera att det är värt er tid då många av de absolut roligaste pratstunderna fallit i glömska i takt med att även nya gäster bjudit på succéframträdanden. Glöm inte att prenumerera på podcasten, så att du inte missar några avsnitt – och det är även en mycket god idé att följa oss på sociala medier! Nu dyker vi ner i Släpp Sargens intervjuarkiv tillsammans! Trevlig lyssning!

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Podden gästas av C More-experten Petter Rönnqvist som berättar om totalt urspårade semifinalen i Ö-vik mellan Modo och Djurgården 1998, Alavaaras klassiska domarattack, vilda slagsmålet i spelargången, Pär Bäckmans otroliga brandtal (stark imitation utlovas), Peter Forsbergs exceptionella vinnarskalle i både schack och paintball, Espen Knutsens brutala träningsvärk, Mattias Timanders märkliga försvinnande, Henrik Lundqvists superilska och spenderingstakt, fantastiska dundersågningen från Andreas Jämtin, stora SM-guldfavoriten 21/22, sin roll i TV – och mycket mer. Innan dess snackar Norlindh & Figren om sitt gemensamma störningsmoment under årets varmare månader – och duon kör dessutom en egen ”expansionsdraft” med en svensk touch. Det blir en del oväntade val – kanske framför allt när Släpp Sargen HC ska tilldelas en hemort. Det surras också om Figges chockbesked på festen, Backstreet Boys-vibbarna i Leksand – och vad som nog hade lockat Dick Axelsson till en comeback. En härlig mix av trams och allvar som med bestämdhet slår fast att hockeysnack funkar utmärkt även under högsommaren. Glöm inte att prenumerera på podden och att följa oss på sociala medier. Trevlig lyssning!

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Richard Gynge, som med Växjö nyligen tog hem sitt första SM-guld, gästar podden – och berättar om otroliga känslorna när titeln var säkrad, Sam Hallams superhemliga skåp, det kritiserade "krävande fru”-utspelet i TV, lagkamratens skräckfyllda överraskning i bilen, sitt osexiga intresse, den oväntade ”kopplingen” till kung Carl XVI Gustaf, ryska tränarens helt bisarra utskällning och kollegans udda tips för att hitta en ny fru. Det blir även en gnutta frostigt då Niclas och Robin försöker ge den notoriske målskytten lite beröm – och när en situation från 2012, som ledde till matchstraff, kommer på tal. Innan dess snackar vår podcastduo om deras halvt urspårade AW, sin lätt erotiska stund tillsammans – och om hur Figge säkerställt relationen med C More-kommentatorn. Det blir även en rejäl djupdykning kring att vara hockeyproffs under sommaren. Onyttigheterna, ångesten, aktiviteterna – och en hel del annat. En av killarna yttrar dessutom något BDSM-doftande som han garanterat kommer att ångra till hösten. Sedan kan man också undra vad poliser och demonstranter har med minnesvärd försäsongsträning att göra? Fullmatat snack med en mix av allvar och humor! Glöm inte att prenumerera på Släpp Sargen så att du inte går miste om något avsnitt!

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Dags för en specialare! Efter 35 hockeydoftande snack mellan Niclas Norlindh och Robin Figren – som innehållit allt från halvdana spaningar och mediokra listor till starka anekdoter och rejäla skrattanfall – så har vi nu snickrat ihop en efterfrågad ”best of”-variant från Släpp Sargens standardduos samtal så här långt. Ni som lyssnat på alla poddar kommer alltså att känna igen er, men vi kan faktiskt garantera att det är värt er tid då många av de roligaste pratstunderna fallit i glömska i takt med att nya smattrats ut. Senare i sommar kommer även ett liknande avsnitt från våra älskade gästintervjuer, men nu dyker vi ner i Släpp Sargens arkiv tillsammans! Glöm inte heller att prenumerera på podcasten, så att du inte missar när nya avsnitt kommer ut (varannan vecka under sommaren) framöver! Det är även en mycket god idé att följa oss på sociala medier! Trevlig lyssning!

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Podden gästas av SHL-legendaren Johan Davidsson som öppenhjärtigt berättar om HV71:s dunderfiasko och degradering 20/21, känslorna kring att lämna hockeyn, att invänta sudden death som sportchef i en sjunde SM-final, när mästerskapspokalen användes som grillved i Finland, den superkonstiga truppen, att göra bort sig totalt vid korvdisken i Helsingfors, Paul Kariyas bisarra påhitt för att få mjuka handleder, att fylla år extremt ofta, att teka ”starstruck” mot Wayne Gretzky, NHL-tränaren som tvingade spelarna att supa ner sig, att käka popcorn bakfull i spelarbåset, att brotta ut en sur funktionär från omklädningsrummet, Per Ledins ilska, minnena av Stefan Liv – och mycket mer! Innan dess snackar Norlindh och Figren om den sistnämndes smärtsamma hybris i solen, Tre Kronors VM-fiasko – och Färjestads megasatsning. Det blir dessutom en djupdykning i hockeyrelaterade smeknamn som får en att må förbannat bra. Fantastiska exempel utlovas! Likaså en otrolig historia om Henrik Lundqvist och en världskänd hiphopartist. En härlig mix av humor och allvar – precis som det ska vara! Det här är det sista avsnittet innan Släpp Sargen går över till att under sommaren släppa en podd varannan torsdag (jämna veckor som gäller). Missa inte att följa oss på sociala medier och att prenumerera på podden, så att du inte går miste om härligt hockeysnack under dina timmar på stranden, altanen eller i hängmattan!

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Det hade dröjt hela 25 år sedan Tre Kronor tog sitt senaste VM-guld, men när man överraskande nog plockade hem mästerskapet i Wien 1987 så var det dessutom första gången som Sverige blev världsmästare utan att turneringen drabbats av bojkott. Mästerskapet präglades dock nästan mer av protester, ett velande förbund och domstolsbeslut än vad som hände på isen – men efter mycket om och men, 2–2 mot giganten Sovjet och en 9–0-seger över Kanada så blev Tommy Sandlins gäng guldmedaljörer i kavaj när ”ryssarna” besegrade Tjeckoslovakien i sista matchen. En av Sveriges stora hjältar blev en då 27-årig forward från Rosersberg. Han landade på hela 162 A-landskamper under sin karriär, men det här blev enda mästerskapstiteln i den blågula tröjan. Håkan Södergren hjälper oss, på ett lättsamt och nostalgidoftande sätt, att minnas den där förlösande skrällen för 34 år sedan. Vi berör, bland mycket annat, den stinkande uppladdningen, krogbråket som löstes med fri bar – och samtalet från Kungen. Häng nu med på den fjärde av fyra härliga VM-specialer från Släpp Sargen!

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Det hade gått hela 27 år sedan en hemmanation bärgade VM-guldet, men 2013 skulle Tre Kronor bryta den förbannelsen. Efter en seg start på mästerskapet tuffade Pär Mårts gäng sakta men säkert igång – och i samband med att bröderna Sedin anslöt skulle man toppa formen. I finalen krossade Sverige sedan uppstickaren Schweiz och fixade det blågula landslagets hittills enda VM-guld på hemmaplan. Turneringens poängbäste svensk utanför i NHL blev en då 25-årig göteborgare som med sin smått legendariska straff i den dramatiska kvartsfinalen mot Kanada fick hela Globen att fullkomligt explodera. Fredrik Pettersson hjälper oss, på ett lättsamt och nostalgidoftande sätt, att minnas den där kollektiva euforin för åtta år sedan. Vi berör, bland mycket annat, den heta kortspelsrivaliteten, den efterlängtade glädjen – och ukrainarnas exceptionella likgiltighet. Häng nu med på den tredje av fyra härliga VM-specialer från Släpp Sargen!

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Roger Rönnberg gästar – och går en het ”poddmatch” mot Robin Figren. Ris och ros utväxlas samtidigt som flera historier från deras över fyra år tillsammans kommer upp till ytan. Frölundas tränare berättar om Dick Axelssons klockrena slutsats om boxplay, vilken SHL-tränare som är riktigt irriterande, när det nästan blev slagsmål mellan ”Figge” och arenans starkaste vaktmästare, de utslitna turkalsongerna, det rejäla självhatet, tankarna kring sin omtalade frisyr, sitt tuffa andranamn – och när han gömde sig i ett buskage för att spionera på sina spelare. Den snart 50-årige norrlänningen får dessutom ge sin bild av det i den här podcasten beryktade överlevnadslägret i skogen. Då avslöjas också vem det var som i panik behövde sätta sig och skita i lingonriset. Figren ser även till att dra upp Rönnbergs ”sjuka sida” med det märkliga utskällningsknepet och den superluriga kramtekniken. Han berättar dessutom om FHC-coachens olagliga SMS som fick honom att gå i taket. Vidare avhandlar vi drömvärvningar (med betoning på ”dröm”) till SHL, att hetsas med Ahlgrens bilar – och att gärna stå med regnbågsfärgat afro i båset. En salig mix av allvar och garv! Lyssna gärna!

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Med OS-fiaskot i Nagano färsk i minnet var det inför VM 1998 ”revansch” som var det tydliga ledordet för Tre Kronor. NHL-stjärnor som Peter Forsberg, Mats Sundin och Tommy Salo adderade ordentlig stjärnglans till ett landslag som gick obesegrat genom turneringen nere i Schweiz och blev världsmästare efter att över två matcher besegrat Finland i finalen med 1–0 – samma motstånd som bara månader tidigare ordnat det svenska uttåget från olympiska spelen redan i kvarten. Den store guldskytten blev en back från Pajala som spelade en enda VM-turnering under sin karriär. En då 25-årig doldis i truppen som dock växte fram till en av många hjältar. Johan Tornberg hjälper oss, på ett lättsamt och nostalgidoftande sätt, att minnas den där otroliga revanschen för 23 år sedan. Vi berör, bland mycket annat, ”Foppas” obrydda förhållande till sin utrustning, en nedflugen pappas kram, ord och tårar, de skräckinjagande männens oväntade begäran – och den udda hyllningen från hemkommunen. Häng nu med på den andra av fyra härliga VM-specialer från Släpp Sargen!

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Inför turneringen skrevs det om att det nog var det sämsta laget som Tre Kronor någonsin ställt upp med i en VM-match, men det slutade med guldmedaljer och vilt firande. Visst, det anslöt ett gäng Detroitspelare från NHL – men när Sverige blev världsmästare i Riga 2006, som en krydda till OS-guldet tidigare samma år, så var det inte med en stjärnfylld trupp som satte skräck i motståndarna. Nyckeln till framgången låg snarare i en sammansvetsad grupp. I sju av nio matcher vaktade samma målvakt den blågula kassen – och han höll dessutom nollan i finalen när man besegrade Tjeckien med 4–0. Johan ”Honken” Holmqvist hjälper oss, på ett lättsamt och nostalgidoftande sätt, att minnas den där underbara bragden för 15 år sedan. Vi berör, bland mycket annat, den personliga jättevändningen, Stefan Livs ord under firandet – och miljonregnet som väntade. Häng nu med på den första av fyra härliga VM-specialer från Släpp Sargen!

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 • Podden gästas av Mikael Samuelsson, ”Triple Gold Club”-medlem och högaktuell sportchef, som berättar om hur man värvar en belarusier, jobbets konstiga sömnpåverkan, att be hela landslagsledningen ”dra åt helvete”, att bli märkligt motarbetad av Mike Babcock, brist på klubbhjärta, att luras av USA:s president, den udda pillerupplevelsen inför OS – och mycket mer! Dessförinnan snackar Norlindh & Figren, i det kanske garvtätaste avsnittet hittills, om Dick Axelssons pensionering (eller?), Stefan Löfvens materialförvaltaraura, vem som hade pulveriserat Håkan Loobs omtalade poängrekord, C More-kommentatorns svajiga grannsämja, Stephan Lundhs obetalbara ”fuling” inför domaren – och den kanske roligaste (men alldeles för bortglömda) ”snackisen” i SHL:s historia. 5 000 puckar i huvudet och epa-lugg ingår. Det blir även en storslagen sammanfattning av säsongen i form av en klassisk ”prisutdelning”, men med ett lite annorlunda angreppssätt. Halvdana utsvävningar utlovas – och vi släpper också en kul överraskning! Allt det här och mycket mer i veckans avsnitt som, i vanlig ordning, bjuder på en härlig mix av allvar och humor!

  See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.