Avsnitt
-
Daniella och Tove återförenas i ett specialavsnitt och får besök av en favoritgäst - Jon Widegren. Mycket spännande har hänt sedan sist. Jon pratar om kärleken till burgare, varför Flippin' egentligen såldes, Lådan och vad som driver honom idag. Daniella tar också upp något som hon retat sig på den senaste tiden och Tove håller förstås inte med – i sann Eat Drink Think Travel-anda.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
-
Den här veckan har vi inte bara ersatt Tove, som förstås saknars i studion, med Stefan Ekegren utan vi har även en superstar-kock som gäst - Marcus Samuelsson – kanske den svenske kock som lyckats allra bäst i utomlands. Med fler framgångsrika restauranger, böcker, tv-shower, tidningsomslag än någon kan räkna är Marcus definitivt en av de största kockarna i USA. Men hur går det för honom i Sverige? Vad är det för skillnad på restauranglivet i Sverige och USA? Det och mycket mer hör du i veckans podcast!
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
-
Saknas det avsnitt?
-
Joakim Almqvist, Marcus Jernmark och Anders Husa bjuder på spännande, intressanta och galna diskussioner om tripadvisor, guilty pleasures, alkohol, ohälsa på krogen, kroglistor, Michelinstjärnor, världens bästa restauranger och mycket mer.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
-
Tareq Taylor om sitt kommande projekt i Stockholm och vinsten i Kockarnas kamp. Tareq och Knivakademien ger också bästa tipsen för att hålla kniven skarp.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
-
Daniel Höglander om renoveringen och nyöppningen av Aloe, om att satsa på 3 stjärnor i Guide Michelin och senaste misslyckade krogbesöket.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
-
Jon Widegren, som driver Flippin' Burgers, Lådan och Dogfood, pratar om burgarfilosofi och åsiktsmaskiner.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
-
Hur mår dryckeslandet Sverige? Vi pratar gårdsförsäljning, vinodling i Sverige och korkavgift på krogen med Emma Serner på Långmyre Vineri, Paula Eriksson, chef för corporate affairs på The Absolut Company och Anders Melldén, vinskribent på Gourmet och SvD.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
-
Robert Sandberg om flytten till USA och hans bästa råd till unga kockar.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
-
Bagaren Sebastien Boudet om balans i livet, kulturspannmål, popup och spännande tatueringar.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
- Visa fler