Foreign Intelligence Surveillance Act Podcasts

 • Ett lagförslag som Donald Trump undertecknade i laga kraft 2018 kan användas för att straffa den tidigare presidenten om han visar sig ha misskött sin hantering av sekretessbelagd information efter att ha lämnat ämbetet.

  FBI-agenter gjorde på måndagen en razzia mot Trumps Mar-a-Lago-resort i Florida, uppenbarligen som en del av en utredning om huruvida Trump felaktigt höll tag i hemligstämplad material efter att han lämnade kontoret.

  Trump undertecknade lagförslaget, som gjorde ändringar av Foreign Intelligence Surveillance Act, till lag i januari 2018.

  Det uppgraderade allvaret i att felaktigt flytta hemligstämplad material, omvandlade det från ett mindre förseelse till ett grovt brott - och höjde det maximala straffet till fem år, upp från ett.

  Media har noterat att det antogs efter Trumps attacker under presidentkampanjen 2016 på Hillary Clinton, som "undersöktes" om hon misskötte sekretessbelagd information.
  Clinton åtalades aldrig i det fallet, men det är nu Trump som är pressad.

  "Trump har absolut rättslig exponering för Section 1924 eftersom det var hemligstämplade dokument från hans utrymmen i Vita huset som flyttades till Mar-Lago," enligt media.

  Någons farmors bevingade uttryck tycks mycket passande inför denna situation:
  "Det går många fattiga barn på Londons gator för att deras föräldrar inte spelade Trumf i tid."

  Vi kan väl ge oss på en inte allt för vågad gissning, att Trumf-kortet spelas - i precis rätt tid - och alla andra kort också för den delen.

  #CarlNorberg #DeFria

  De Fria är en folkrörelse som jobbar för demokrati genom en upplyst och medveten befolkning!

  Stöd oss:
  SWISH: 070 - 621 19 92 (mottagare Sofia S)
  PATREON: https://patreon.com/defria_se

  HEMSIDA: https://defria.se
  FACEBOOK: https://facebook.com/defria.se

 • Ett lagförslag som Donald Trump undertecknade i laga kraft 2018 kan användas för att straffa den tidigare presidenten om han visar sig ha misskött sin hantering av sekretessbelagd information efter att ha lämnat ämbetet. FBI-agenter gjorde på måndagen en razzia mot Trumps Mar-a-Lago-resort i Florida, uppenbarligen som en del av en utredning om huruvida Trump felaktigt höll tag i hemligstämplad material efter att han lämnade kontoret. Trump undertecknade lagförslaget, som gjorde ändringar av Foreign Intelligence Surveillance Act, till lag i januari 2018. Det uppgraderade allvaret i att felaktigt flytta hemligstämplad material, omvandlade det från ett mindre förseelse till ett grovt brott - och höjde det maximala straffet till fem år, upp från ett. Media har noterat att det antogs efter Trumps attacker under presidentkampanjen 2016 på Hillary Clinton, som "undersöktes" om hon misskötte sekretessbelagd information. Clinton åtalades aldrig i det fallet, men det är nu Trump som är pressad. "Trump har absolut rättslig exponering för Section 1924 eftersom det var hemligstämplade dokument från hans utrymmen i Vita huset som flyttades till Mar-Lago," enligt media. Någons farmors bevingade uttryck tycks mycket passande inför denna situation: "Det går många fattiga barn på Londons gator för att deras föräldrar inte spelade Trumf i tid." Vi kan väl ge oss på en inte allt för vågad gissning, att Trumf-kortet spelas - i precis rätt tid - och alla andra kort också för den delen. #CarlNorberg #DeFria De Fria är en folkrörelse som jobbar för demokrati genom en upplyst och medveten befolkning! Stöd oss: SWISH: 070 - 621 19 92 (mottagare Sofia S) PATREON: https://patreon.com/defria_se HEMSIDA: https://defria.se FACEBOOK: https://facebook.com/defria.se