Sandberg Podcasts
-
I veckans avsnitt av Allsvenska podden går Daniel ”Disco” Kristoffersson och Per Bohman igenom de senaste snackisarna i allsvenskan. Tinnerholm till MFF, Sandbergs framtid i Bajen, vart Aiesh kan hamna, derbyt och efterspelet och den stekheta guldjakten. Bland mycket annat!
-
Pa Sandberg är zonterapeut, föreläsare och författare till boken: "En handbok om fötter" I detta avsnitt pratar vi om hans bok, vi pratar om fötternas betydelse för vår hälsa och stress. Och även hans livsfilosofi som Pa delar med sig. Här hittar du Pa: http://www.pasandberg.se/ KLICKA HÄR för att signa upp på vårt kostnadsfria webinar som hjälper dig att ta tillbaka kontrollen över DIN hälsa!Intresserad på att veta mer om oss på PLC? Klicka på länken nedan för att hitta till vår hemsida och våra andra sociala medier: https://linktr.ee/PremiumLifestyleClub
-
Christian Gustafsson bjöd in supporterprofilen Per Sandberg till poddstudion på Köpmangatan. Primärt för ett tidningsreportage (som publicerades i julaftonstidningen). Men det landade även i ett podcastavsnitt – på två och en halv timme. Alltså för den som vill ha allt och lite till om Per Sandberg:
✓ Karriären som bonde ✓ Förband till Refused ✓ Utbildad bonde ✓ Vinst vs förlust ✓ Att sjunga med Myra Granberg ✓ Att sakna egna produkter ✓ Favoritspelare i IKO genom tiderna ✓ Domaren dömde två timeouter... ...och mycket anant. -
* Örebrogänget som omvandlade bullar till Bo William-vinnare
* Hail Mary – mot de största loppen i världen, eller kommer han ens till start?
* Lennarts topp-tio-spel i livet?
* Två pumptag på vänstra hjulet, tack!
* ”Controlla, Sandberg”
* Årets bästa!
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
-
Andreas Sandberg och Kristina Helgesson Kjellin berättar utifrån rapporten “En “riktig” begravning? Förändring i begravningsseden inom Svenska kyrkan 2010-2020" om några av de förändringar i begravningsseden som har accelererat under det senaste decenniet. Varför ökar antalet borgerliga begravningar? Vad vet vi om det som brukar kallas för “direktbegravningar”? Hur har coronapandemin påverkat begravningsseden? Och vilken roll kan Svenska kyrkans spela framöver när begravningspraktiker förändras?Intervju med Andreas Sandberg och Kristina Helgesson Kjellin, intervjuare Sara Fransson
-
Gudstjänst från Barnens Katedral i Karlstad, med Katarina Bergdahl, Anni Naumansson och barnkör, ungdomskör och vuxenkör.
Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play.
Varje gång som någon mot mig ler
känns det som all kyla smälter ner.
Är varje vänligt ord som talas på vår jord
ett frö som gror?
Jag ser det i min fantasi,
vilken värld det ska bli.Per-Erik Hallin
MedverkandeKatarina Bergdahl: präst
Bibeltext
Mirjam Öberg: textläsning
Hilma Öberg, Frida Pettersson: inledning
Malte Naumansson, Ingrid Emanuelsson, Arvid Öberg, Fanny Naumansson: förbön
Körer från Barnens katedral
Anni Naumansson: körledning
Janne Johansson: körledning, piano
Anders Nordin: bas
Christian Jernbro: trummor
Jonny Lindström: saxofon
Pasi Pasanen: dragspel
Emeli Bohlin, Herman Gummeson, Aime Gummeson, Lena Näslund, Anna Lindholm, Sarah Holm: sångsolisterRomarbrevet 13:7-10
MusikOh Happy Day/Jag klappar mina händer (E Hawkins/K Andeby)
Säg mig var du står (M Duiser, P Sover, G Elias, I Forsman)
Måne och sol (E Hovland/B G Hallqvist)
Störst är kärleken (M Öberg/A Naumansson)
Vilken värld det ska bli (P-E Hallin)
Jag tror på en Gud (C Löwestam/J Mattsson)
Res oss upp igen (P-H Sandberg)
Lean On Me (B Withers)
Välsignelsen (A Naumansson)
Så länge jag lever (S Almqvist)
Nu blir det bättre (M Wiehe)
Last Day of the Year (P Pasanen)Producent Katarina Josephsson
Tekniker Björn Söderholm, May-Britt Rylander
[email protected] -
Välkommen till höstens första poddavsnitt, ett samtal med Pa Sandberg (https://pasandberg.se/), fot- och rörelsespecialisten som tar in hela kroppen, själen och själva livets rörelse i sitt arbete, har skrivit en bok om fötter och har en egen ö med en skogsträdgård. Vi pratar bland mycket annat om förvirring och att släppa kontrollen, om att våga möta och vara i våra allra djupaste rädslor, om helhetsperspektiv och kopplingen mellan stress och fötter, om att slå av autopiloten, stanna upp och vara närvarande, och om att ta av sig skorna och gå barfota genom livet, både bildligt och bokstavligt.
-
En veterinär i Småland blir rikskänd när han påstår sig ha hittat botemedlet mot cancer: preparatet THX, gjort av kalvbräss. Snart vallfärdar sjuka svenskar till lilla Aneby i hopp om räddning.
Nya avsnitt från P3 Dokumentär hittar du först i Sveriges Radio Play.
Det är i början av 50-talet som Elis Sandberg, som egentligen är doktor i veterinärmedicin, börjar erbjuda injektioner med THX. Enligt honom fungerar medicinen även mot astma, ögonförändringar vid diabetes och en rad andra sjukdomstillstånd. Samtidigt utreds preparatets effekt av myndigheterna.
När doktor Sandberg anklagas för kvacksalveri och hotas av fängelse stöttas han av patienter som, trots bristen på bevis, ser THX-sprutorna som sitt sista hopp. Det blir ett av de största medicinska bråken i svensk historia.
En dokumentär av: Marcus Morey-Halldin.
Producent: Rosa Fernandez.
År: 2017. -
Komiker och improvisatörer gästar Lustgas förklädda till påhittade karaktärer.
Elias måste köpa julklappar på internet och sätter in sin kusin Bernt som vikarie. Bernt föredrar att göra saker själv istället för att köpa färdigt. Gäst i avsnittet är ingen mindre än den talande syrsan Sylvester som har varit med om både uppgång och fall sedan vi sist hörde från honom. Dessutom har han blivit besökt av tre julspöken.
Varning för dumheter och brist på verklighetsförankring.
Instagram:
@lustgascomedy
@persandberx
-
Komiker och improvisatörer gästar Lustgas förklädda till påhittade karaktärer.
Eftersom Elias blev tvungen att hämta sin partner på tågstationen vikarierar i detta avsnitt Gunnar Liv. Gunnar är lifestyle-recensent och berättar om sina erfarenheter kring att testa olika sätt att leva. Syrsan Sylvester gästar också och försöker reda ut vilka fördomar människor har om syrsor som stämmer och vilka som inte gör det.
Varning för dumheter och brist på verklighetsförankring.
Instagram:
@lustgascomedy
@persandberx -
Veterinär Elis Sandberg vill bota cancer och uppfinner preparatet THX, gjort på kalvbräss. Sjuka människor vallfärdar till honom i hopp om räddning. Men fungerar verkligen medicinen?
Nya avsnitt från P3 Dokumentär hittar du först i Sveriges Radio Play.
I början av 50-talet presenterar Elis Sandberg vad han tror är lösningen på cancerns gåta. Det flytande preparatet som kallas THX är gjort av nermald kalvbräss, och det får stor uppmärksamhet i tidningarna att en svensk har funnit ett potentiellt nytt medel mot kräfta.
Intresset blir så stort att Elis Sandberg, som egentligen är doktor i veterinärmedicin, öppnar en mottagning i Aneby i Småland där han erbjuder injektioner med THX. Enligt honom fungerar medicinen även mot astma, ögonförändringar vid diabetes och en rad andra sjukdomstillstånd. Samtidigt utreds medicinens effekt av myndigheterna.
När Doktor Sandberg anklagas för kvacksalveri och hotas av fängelse stöttas han av patienter som i många fall - trots vetenskapen - ser THX-sprutorna som sitt sista hopp. Det blir ett av de största medicinska bråken i svensk historia.
En dokumentär av: Marcus Morey-Halldin
Producent: Rosa Fernandez
Publicerades första gången 2017