Hull Podcasts
-
Fullt fokus på de 24 matcher som spelats sedan sist och vi förundras över ännu ett fantastiskt smeknamn: The Bermondsey Bergkamp.
Ytterligare managers har fått gå och äntligen är West Bromwich Albion av med Steve Bruce. Vi pratar potentiella namn till vakanserna i Hull, Boro och West Brom.
Med Oskar Kiisk och Leonard Jägerskiöld Velander.
Klippt av Keven Bader.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
-
I det här avsnittet går jag igenom ett antal olika forskningsresultat som kan kopplas till symptom skapta i hjärnan. Det finns mycket att säga om dem, men här ger jag en kort överflygning – som en liten introduktion till området.
Referenser:
Prof. Irving Kirsh biträdande chef för programmet för placebostudier och föreläsare i medicin vid Harvard Medical School och Beth Israel Deaconess Medical Center. Professor emeritus i psykologi vid universiteten i Hull och Plymouth i Storbritannien och University of Connecticut i USA.
https://connects.catalyst.harvard.edu/Profiles/display/Person/96221 Information från podcast Mind-body Connection med Dr Phil Parker, avsnitt 2: https://www.youtube.com/watch?v=7Ei0QAay6kwProf. i neurovetenskap Tor Wager, hjärnforskare vid Dartmouth College:
https://pbs.dartmouth.edu/people/tor-wager Information från podcast Like Mind, Like Body, avsnitt What a Pain in the Brain: https://www.curablehealth.com/podcast/mind-body-scientific-study-with-neuroscientist-dr-tor-wagerDr Jessica Eccles, Brain/Body Science, Brighton and Sussex Medical School, Storbritannien:
Researcher profile: Dr Jessica Eccles: Fibromyalgia https://www.bsms.ac.uk/about/contact-us/staff/dr-jessica-eccles.aspxDr Karin Jensen, forskare, Karolinska Institutet:
Om Karin Jensen Omedveten inlärning kan påverka smärtupplevelseKarsten Ahlbeck, Överläkare och smärtspecialist vid Smärtkliniken, Capio S:t Görans Sjukhus:
https://www.karstenahlbeck.com/ Bok Överlista smärtanHoward Schubiner, MD:
Unlearn Your Pain https://ppdassociation.org/David Clarke, MD:
Psychophysiologic Disorders AssociationMagnetkamera för ryggen 1: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/9209878/
Magnetkamera för ryggen 2: https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/nejm199407143310201
-
Marknadföringssteknologi eller martech blir en allt viktigare del inom marknadsföring och vårt arbete som marknadsförare.
Det blir därför viktigt att ha en tydlig strategi för martech om man ska kunna bygga en väl fungerande sammansättning av verktyg, martech-stacken. Jag bjöd därför in marknadsföraren och martech-specialisten Niklas Nikolaidis.
Och för att fråga om går det att bygga den perfekta martech-stacken.
Då vilka verktyg, tjänster och plattformar man ska använda är en av de vanligaste frågorna så hoppas och tror jag att du kommer att gilla det här avsnittet. Inte minst modellen som Niklas berättar mer om och som du finner en bild på längre ner.
Om gästen
Niklas Nikolaidis är en marknadsförare, entreprenör och martech-specialist som de senaste 10 åren har byggt startups inom adtech och martech. Han har även en bakgrund som managementkonsult och konsult på Google.
Senast kommer han från rollen som head of growth på fintechbolaget Zmarta. Niklas lanserade i början av 2021 företaget Stackbeam som är en plattform som hjälper marknadsförare att välja rätt marknadsföringsverktyg.
Om avsnittet
Vi börjar avsnittet med att prata om vad martech och martech-stack är. Samt om det går att bygga den perfekta martech-stacken. Han förklarar även vad han anser är de viktigaste delarna i en sådan och ger exempel för både B2B och B2C.
Niklas går sedan igenom var man ska börja om man vill skapa en stark martech-stack och delarna som bör ingå i en martech-strategi. Vi pratar också om allt från hur man väljer rätt verktyg till hur man får till implementeringen.
Du får dessutom höra om vad Niklas anser om:
All-in-one-verktyg jämfört med best-of-breed
Hur vi får ut maximalt av vår martech-stack
Och hur GDPR och Screms II påverkar valet av verktyg
Niklas berättar även om hur hans martech-stack ser ut på Stackbeam och vilka verktyg han tycker att du bör kolla in.
Det finns som vanligt länkar till de resurser och verktyg som nämns i avsnittet. Niklas har dessutom samlat ihop ett stort antal länkar för dig som vill fortsätta lära dig mer om martech efter avsnittet.
Här nedan ser du en bild på modellen Niklas pratar om i avsnittet och här finns länken till Google Sheets-dokumentet som du kan använda för att strukturera upp din jämförelse av olika verktyg.
Efter länkarna hittar du tidsstämplar till olika sektioner i avsnittet.
Länkar
Niklas Nikolaidis på LinkedIn
Stackbeams webbsida
Stackbeam på LinkedIn
Clearbit (verktyg)
Albacross (verktyg)
Leadoo (verktyg)
Capiche.com (webbsida)
Zapier (verktyg)
Braze (verktyg)
Customer.io (verktyg)
Klaviyo (verktyg)
Drip (verktyg)
Hull (verktyg)
Hello Goodbye (verktyg)
Niklas och Stackbeams martech-stack:
ActiveCampaign för marketing automation
Segment för datainsamling och tracking
Amplitude och Indicative för produktanalys och kundreseanalys
Hubspot CRM för kunddata
ClickUp för projekthantering
Integromat för integration mellan verktyg
Full Story för att se användarbeteende
Google, Quora, LinkedIn och Twitter
Go Squared för chat på webbsidan
För dig som vill lära dig mer om martech så ger Niklas följande tips på resurser att kolla in i ordning som följer:
Clearcodes blogg har fantastiska guider om martech. (blogg)
E-boksserien “Little Black Book of” från Jounce Media om det digitala ekosystemet (e-böcker)
Brandmaker nystartad blog + podd med olika martech-profiler. (blogg+podd)
Subredditen Adops med mycket bakom-kulisserna om martech- och adtechbolag. (webbsida)
Luma Partners blogg innehåller bra information om man vill förstå industrin och vad som driver allt inom media, martech och adtech. (blogg)
Scott Brinkers blogg som myntade ordet “martech” är svår att undvika. (blogg)
Svenska MKSE som drivs av Martin Edenström är bra för att följa den svenska martech-branschen. (webbsida)
Podcasten Humans of Martech (podd)
Podcasten The Marketing Automation Discussion (podd) -
Sex lag på sju poäng efter tre matcher. Aldrig har så många tagit så mycket poäng på så kort tid. Vi pratar förstås om säsongsinledningen i the Championship. Världens jämnaste serie.
Därtill landar vi i ytterligare svenskmål, bisarra övergångsregler och en återkomst till Plough Lane. Vi tar oss även till arbetslöshetens och suicidstatistikens Kingston upon Hull där vi minns färska, fornstora dagar.
Med Oskar Kiisk och Leonard Jägerskiöld Velander. Klippt av Keven Bader.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
-
I första avsnittet av Football’s coming home synas premiäromgången av the Championship, svenska brittbrunkare och straffräddare hyllas samtidigt som Wayne Rooney får sova på soffan och Neil Warnock svär sig hes över ännu ett kryss.
Därtill beger sig panelen till både Hull och Luton för att njuta av en pukka pie eller två före avresan till Cardiffs hamnkvarter. Dessutom exklusiv intervju med Sunderlands, tillika U21-landslagets, Benjamin Kimpioka.
Med Oskar Kiisk och Leonard Jägerskiöld Velander. Klippt av Keven Bader.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
-
Liverpool fortsätter rasa. Vi letar förklaringar. I andra änder har uträknade Hull och Swansea börjat röra på sig under sina nya managers. Poddebutanten Elvin Basic försvarar Alonsos armbåge mot Bellerin och Kalle konstaterar att ligan förmodligen är avgjord redan nu. Gabriel Jesus och Tom Davies är tonåringarna på allas läppar och Kalle hittar Hulls succékeeper Jakupovic kopplingar till Västerås.