Gunnar Bohlin Podcasts
-
Inflationen gör vår mat dyrare och urholkar värdet på våra (eventuella) sparpengar. Så hur ska man äta i dessa tider? Och om det finns pengar över, i vilken form ska man spara dem?
Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play.
Hushållning i vår tid
Kokboksförfattaren och odlaren Lotta Lundgren kommer och berättar om sina knep för att få maten att kosta mindre utan att smaka sämre. Och rådgivaren Patrick Siegbahn från Småspararguiden svarar på frågan om det är nu man bör investera i guld i stället för att ha pengarna på banken.Dåligt mående och sommar
Varför är det så svårt att prata om ifall den glättiga sommaren inte var så glad? Man slutar ju inte må psykiskt dåligt bara för att det är varmt ute. Vad skulle hända om fler erkände att de haft en skitsommar? Gäst: Henrik Wahlström, ambassadör för Mind som varit öppen med sin egen bipolaritet i drygt ett år.
Recensionsträsket
Antalet recensioner och kundomdömen att ta ställning till växer, samtidigt som innehållet i dem inte sällan är fejk. Nu kommer en lagändring som ska rensa bort fusk och ljug bland recensionerna. Men vilka andra smarta sätt än omdömen finns inför köp av nya löparskor eller bokning av hotellnatt? Gäst: Maria Wiezell, konsumentvägledare på Sveriges konsumenter.
Programledare: Hélène Benno
Bisittare: Gunnar Bohlin
Producent: Ulrika Lindqvist