Relaterat
-
-
A former sommelier interviews incredibly famous and knowledgeable wine personalities in his tiny apartment. He gets them to talk candidly about their lives and work, and then shares the conversations with you. To see new episodes sooner and to see all of the hundreds of back episodes in your feed, it is important to FOLLOW or SUBSCRIBE the show. It is free to do either, the show is free.
Contact info-
Email [email protected] for advertising, consulting, speaking, or guest inquiries
Instagram @leviopenswine
Website illdrinktothatpod.com
-
Markus och Daniel, alias Vinkoll, nördar ner sig i allt som har med vin att göra. Vi pratar nyheter, regioner och bjuder in gäster med specialkunskaper.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
-
Podden där vi snackar alkoholhaltiga drycker! Whisky, öl, gin, vin, Armagnac, Champagne, Tequila, (nästan) allt du kan tänka dig. Vi presenterar och reflekterar nyheter, världssituationer och allmänna teman som rör alkoholhaltiga drycker. Förvänta dig surrealistiska analyser, tankar och utvärderingar. Mycket, men (kanske) inte allt, ska tas med en nypa salt. För entusiaster, av entusiaster.
http://desnackaralkohol.com -
-
-
En podcast om serietidningar från DC Comics. Högt och lågt, gammalt och nytt och den ena krisen efter den andra.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
-
2 friends talking about comics, trying to create entry points for new readers and super fans alike.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
-
Poodden för dig som älskar parfym eller inte vet något om parfym. Välkomna in i ett opretentiöst, sinnligt och associationsrikt samtal mellan Andrea Vestergren och Linda Segtnan.
Har du en fråga eller en doftrelaterad tanke du vill dela med dig av? Skriv till oss på: @eaudepod. Andrea hittar ni på @tankaromdoft samt @a.vestergren och Linda på @lindasegtnan -
En podd om parfym,mode och livsstil.
A podcast about perfume,fashion and lifestyle.
www.thesensory.se
www.thesensory.net
@thesensorypodcast on TikTok
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
-
-
-
-
Det bjuds på underhållning, vardagslivsberättelser, folkbildning, vanvettiga skratt och – inte minst – initierade samtal om mat och dryck på detta barockt dignande smörgåsbord, uppdukat av gastronomerna Edward Blom och Mats Ryd. Edward Blom har under de senaste åren blivit populär, för att inte säga folkkär, för sin öppna personlighet, livsglädje och smittande entusiasm, särskilt när det handlar om mat-, restaurang- och kulturhistoria. Här sekunderas han av Mats Ryd, som är kommunikatör inom mat och dryck – men framför allt en person närmast besatt av att dricka fantastiska viner och äta utvalda delikatesser. Han talar lika lågmält och långsamt som Edward yvigt och snabbt.Tillsammans bjuder de på massor av kunskap samt berättelser, reseminnen och anekdoter från sina liv som gourmeter, präglat av rejäla doser alkoholromantik. Edward Bloms smörgåsbord innehåller även stora portioner kulturhistoria, etikett och poesi. Ibland dyker podden upp på diverse krogar på sta’n. Då det kan bli väldigt uppsluppet, utan att de båda gastronomerna ändå helt tappar konceptet eller trasslar in sig i hörlurstrådarna.Podden har fått en dedikerad lyssnarskara, av vilka många säger sig ha lyssnat flera gånger på varje avsnitt! Och statistiken visar att nästan ingen som börjat lyssna på ett program stänger av innan de nått slutet.Skriv till redaktionen för Edward Bloms smörgåsbord: [email protected]. Vi tar gärna emot lyssnarnas etikettsfrågor, förslag på innehåll, allmänna synpunkter samt glada tillrop. Skål!
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
-
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play.Ansvarig utgivare: Caroline Sazinger
-
I denna podcast pratar vi om återskapande av historia i alla möjliga former. Levande historia, reenactment, historisk hantverk och forskning om gamla metoder och synsätt blandas med nya och gamla gäster.
Podden görs av Sofia Berg och Henrik Summanen
Engelskspråkig version: recreatedhistory.libsyn.com -
-
-
Allt fler svenskar väljer att äta växtbaserat, både med tanke på smaken, hälsan, djuren och planeten. I Vegopodden pratar vi om den nya gröna maten, de senaste trenderna och hur du gör de rätta valen för att må bättre. Det blir helt enkelt mat och livsstil med ett helhetstänk så att både du och planeten mår bättre. Prenumerera nu för att inte missa kommande avsnitt!
Vegopodden görs av Vego, som är Sveriges största gröna mattidning med över 98 000 läsare och som dessutom har ett av landets största matkonton på instagram: @vegomagasinet. Programledare är Mattias Kristiansson, chefredaktör på Vego.
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.
-