Avsnitt

  • #82 Leran i den blekingska myllan
    – Går den att använda till konst och bruksföremål?

    Projektet Gräv där du står – leran i Blekinge har varit en resa genom samtida konst, konsthantverk, kulturhistoria och arkeologi i Blekinges lerlager, över yrkesgränser och genom tid och rum.
    Detta har varit ett projekt i flera delar och som vi också planerar att fortsätta genom flera kunskapsutbyten.

    Det här reportaget börjar vid ett lerigt dike där grävandet började och följer sedan processen med att bearbeta leran. Ett experimetellt undersökande av materialet lera tog form. Hör om hur arbetet fortlöpte i intervjuer med konsthantverkarna och konstnärerna som deltog i projektet: Anna Jarnestad, Alexander Krohn och Haidar Mahdi.

    Tillsammans har vi varit ute och grävt lera på tre olika platser under våren 2023 i Ronneby och Karlshamn. Innan dess var Alexander Krohn ute och grävde och föreslog tre olika platser vid diken, åkerkant och i skog. Länsstyrelsen skickade oss också kartor över lerans breda utbredning i Blekinge.

    Vi fick goda råd, att inte gräva där det finns fornminnen och att be markägare om tillstånd.

    Efter lerexpeditionen åkte konstnärer och konsthantverkare till sina respektive ateljéer med leran i hinkar. Uppdraget till dem var att ta hand om leran, bearbeta den och experimentera med den. Resultatet skulle sedan presenteras under en utställning och presentation på Kulturcentrum Ronneby konsthall.


    Lera och arkeologi
    Samarbetet med arkeolog Mikael Henriksson från Blekinge museum, och arkeolog och keramikexpert Torbjörn Brorsson, har givit alla deltagare en djupare förståelse för krukor, keramik och skärvor ur ett kulturhistoriskt perspektiv.

    Genom besök på Föremålsmagsinet i Rosenholm fick vi möjlighet att resa tusentals år tillbaka i tiden och förstå hur materialet kan användas för att utforska och rekonstruera platser, människors liv och arbete över tid. Detta inkluderar också hur mönster, ornament och symboler har påverkats av olika kulturer och tidsperioder. Konsthantverkare och konstnärer har också bidragit med nya perspektiv på hur materialet kan bearbetas.

    Arrangörer av projeket Gräv där du står: Konst i Blekinge, Slöjd i Blekinge, Kulturarv Blekinge i samarbete med Blekinge museum och Kulturcentrum Ronneby konsthall.

    Avsnittsinformation
    Produktion: Susanne Skog
    Musik: Jesper Norda
    Ansvarig utgivare: Konst i Blekinge
    Längd: 25 min 30 sek

  • #81 PLX & NILS BERGENDAL

    PLX Tjärö är en unik performancefestival. Mitt i den blekingska skärgården, på Tjärö, samlas människor under några sensommardagar för att njuta av kreativitet, musik, dans och konst på hög nivå.

    Anton Ingvarsson har träffat Nils Bergendal som berättar om sitt skapande och sin relation till konst- och musikfestivalen PLX Tjärö. Nils har deltagit som konstnär under flera upplagor av festivalen där han visat olika installationer. I samtalet ger han lyssnaren inblick i sin upplevelse av skapandeprocessen.

    Nils Bergendal är en konstnär som arbetar med konstinstallationer och egen bokutgivning. Han har visat flera soloutställningar och han har fått flera utmärkelser från Svensk Bokkonst.

    AVSNITTSINFORMATION
    Produktion: Anton Ingvarsson
    Vinjett: Jesper Norda
    Musik: Anton Ingvarsson
    Ansvarig utgivare: Konst i Blekinge
    Längd: 22 min 36 sek

  • Saknas det avsnitt?

    Klicka här för att uppdatera flödet manuellt.

  • #80 REICH+SZYBER
    – Nattlig resa

    Konstnärsduon Reich+Szyber (Bogdan Szyber och Carina Reich) har skapat över 100 originalverk där de fängslat publiken med sin säregna, platsdedikerade konst. Deras scenkonstverk spänner från allt mellan större balettföreställningar, intima installationer och tidsbaserade ritualer till storslagna operaproduktioner.

    Deras konstverk "Nattlig resa" var en del av världsarvskulturdagarna i Karlskrona 24-29 oktober 2023. Anton Ingvarsson samtalar i detta avsnitt med konstnärerna om verket men även deras konstnärskap och erfarenheter av att vara konstnärer i ett föränderligt samhälle, ett podcast-avsnitt som tar flera vändningar i den språkliga djungeln.

    Om performance konstverket:
    "Nattlig resa" tar med publiken ombord på en sightseeingbåt. Du välkomnas av två gåtfulla stewards som tar hand om dig under hela resan och ser till att du får en lugn och behaglig upplevelse. Du får filt och dryck. Genom hörlurar lyssnar du på en varsamt talad text och ljudbild.

    Det är förföriskt och förtroendeingivande, lugnande men ändå märkligt oroväckande. Havet som med sin kraft, sina rytmer och skiftningar formar och tempererar stadens liv är en utmärkt plats för att begrunda historien, livet och döden.


    När resan fortsätter tas du med på en inre resa - vad innebär det att vara levande - vad kan det innebära att vara död?

    Under resans gång leker din egen fantasi med ljusen från den omgivande staden. När båten glider genom det mörka vattnet manas dina egna bilder och berättelser fram, du reflekterar, lyssnar, minns och föreställer dig.

    AVSNITTSINFORMATION
    Produktion: Anton Ingvarsson
    Musik: Jesper Norda
    Ansvarig utgivare: Konst i Blekinge

  • GESTALTAD LIVSMILJÖ & BARNS LEK
    Lena Jungmark är landskapsarkitekt och nationell koordinator för barns och ungas utemiljö på Sveriges Lantbruksuniveritets (SLU)
    Hon är bosatt i Lund och på Hanö.

    I april 2024 går Lena Jungmark i pension. I den här podden berättar Lena om vad som fick henne att intressera sig för barns utelek, hur det har förändrats över tid och vilka hinder vuxna ställer upp för barns lek. Barn behöver både utrymme och trygghet för att leka. Hur går det ihop med ett samhälle som vi byggt för bilen?

    Inom forskningen behövs tvärkunskap och samarbete och utöver det krävs politisk vilja och visioner. På abstrakt nivå undertecknas policyer om exempelvis jämlika uppväxtvillkor och barns rättigheter. På konkret nivå fattas beslut som drar utvecklingen åt motsatt håll. Vad betyder då visionen i praktiken? Och hur når vi fram till beslutsfattare med aktuell forskning som underlag till
    bra beslut? Lena ser en möjlighet till positiva synergieffekter för framtiden.

  • #78 AIR BLEKINGE – ANDREJ POLUKORD

    AIR Blekinge är ett konstnärsresidens som drivs av Konst i Blekinge och Kulturcentrum Ronneby konsthall. Residenset har ett Östersjöperspektiv och fungerar som ett kreativ och
    konstnärlig katalysator både för de deltagande konstnärerna och för regionala samarbeten.

    Konstnären Andrej Polukord från Litauen, var en av konstnärerna som deltog i årets upplaga av det konstnärliga residenset.

    Han tillför ett unikt perspektiv genom sina performativa projekt ”Wood Statues”. Hans verk rör sig kring teman som natur och miljöfrågor. Han berör allvarliga teman men ofta med ett stråk av humor.

    Andrej är verksam i Vilnius, Litauen. Lyssna till samtalet med Susanne Skog och reflektioner över residensvistelsen under AIR Blekinge.

  • I oktober 2023 installeras konstverket Trofé Collection av Signe Johannessen och sviten It will pass av Jöran Österman på Campus Gräsvik Karlskrona, Blekinge Tekniska Högskola.

    Trofé Collection och It will pass är båda del av den så kallade Coronasamlingen som Statens konstråd köpte in under 2021 för att stötta det svenska konstlivet under pandemin.

    MEDVERKANDE:
    I den här podden möter ni konstnären Signe Johannessen och konstkonsulent Linda Nykopp från Statens konstråd.

    Signe Johannessen utforskar hybrida kroppar, historiska omskrivningar och det posthumanas möjligheter i sitt konstnärskap. I samband med installation håller Signe en föreläsningen som handlar om hennes konstnärskap, om maktstrukturer, motstånd och tillhörighet.

    Materialet till den grafiska sviten It will pass av Jöran Österman omfattar 50 bilder och är hämtad från kyrkogårdar i Venedig, S:t Petersburg och runt om i Europa. Ursprungligen är det bilder utförda i emalj och porslin som pryder gravstenarna och varje ursprungsbild är äldre än 75 år.

    Tiden har frätt sönder ytan och bryter långsamt ner minnesbilden. Vad återstår av minnet när bilden är borta? It will pass behandlar frågor om tid, minne och förgänglighet.

    ARRANGÖRER:
    Institutionen för Fysisk Planering/Blekinge Tekniska Högskola, Konst i Blekinge/ Region Blekinge
    och Statens konstråd.

    AVSNITTSINFORMATION:
    Produktion: Cecilia Sterner
    Musik: Jesper Norda
    Ansvarig utgivare: Konst i Blekinge
    Längd: 29 min 14 sek

  • #76 AIR BLEKINGE – OTALT
    Sara Falkstad and Helene Karlsson

    AIR Blekinge är ett konstnärsresidens som drivs av Konst i Blekinge och Kulturcentrum Ronneby konsthall. Residenset har ett Östersjöperspektiv och fungerar som ett kreativ och
    konstnärlig katalysator både för de deltagande konstnärerna och för regionala samarbeten.
    Konstnärerna Sara Falkstad och Helene Karlsson var två av konstnärerna som deltog i årets upplaga av det konstnärliga residenset. Sara Falkstad har sina rötter i Blekinge men bor och verkar idag i Värmland som bas, tillsammans med Helene Karlsson driver duon både konstgruppen OTALT och den konstnärsdrivna plattformen KOLONIN.

    OTALT är en feministisk konstgrupp baserad i Arvika som bland annat arbetar med performance och relationella konstprojekt. Konstnärerna Sara Falkstad och Helene Karlsson är en del av OTALT.

    De arbetar ofta med konst i det offentliga rummet och förankring i lokalsamhället, där publiken blir deltagare och medskapare i uttryck som rör sig mellan bildkonst, performance, poesi och kulturarvsförmedling.

    Lyssna till samtalet med Susanne Skog och reflektioner över residensvistelsen under AIR Blekinge.

  • Anton Ingvarsson presenterar tre musikaliska tolkningar av Harry Martinsons dikter:
    "Det inre ljuset", "Hjärnvindlingar" och "Mästaren frestad". Texterna är hämtade ur boken "Dikter om ljus och mörker" från 1971 och tolkningarna är musikaliska ljudlandskap och meditationer över Harry Martinsons poesi.

    All musik är komponerad av Anton Ingvarsson.
    Trumpet: Adrian Lussi
    Cello: Emma Augustsson
    Uppläsare: Habib Nafar, Ottil Säfwenberg och Eli Frankel.

  • #74 AIR Blekinge 2023 – Aino Ojala

    Bildkonstnären Aino Ojala arbetar gärna med lera eller textil – material och former med taktila kvaliteter, tillsammans med tekniker där verk och betraktare rent fysiskt kan påverka varann. Hon är verksam i Helsingfors, men kom Ronneby för att göra något helt annat än vad hon vanligtvis gör. Hör om hur det utvecklade sig i den här intervjun, producerad av Susanne Skog.

  • #73 GESTALTAD LIVSMILJÖ
    – Människan i fokus

    I den här podden ska vi få höra arkitekter och forskare prata om att bygga för demokrati, tillsammansarbete, barnperspektivet, att se helheten, att lära av skavet i samarbeten och att se nya saker i bekanta miljöer.

    Gestaltad livsmiljö handlar om hur arkitektur, form, design, konst och kulturarv tillsammans kan bidra till att forma samhället och invånarnas vardag på ett sätt som är långsiktigt hållbart.

    Medverkande:
    Emina Kovacic, Stadsarkitekt i Karlshamn och ordförande för Sveriges Arkitekter.

    Emina berättar om hur de arbetat under Arkitekturveckan i Karlshamn och om vikten av att bygga offentliga platser för demokrati.

    Helena Bjarnegård, Sveriges riksarkitekt, Boverket. Helena ger oss en introduktion till ”Politik för gestaltad livsmiljö” som är Sveriges nationella policy för arkitektur, form och design, och som fyller fem år i år.

    Charlotte Kristensson, arkitekt och kompetensområdesansvarig för kunskapsmiljöer, FOJAB.
    Charlotte var uppdragsansvarig arkitekt för Mörrums nya skola och berättar om att det tidigt i projektet togs fram en projektvision som tydligt betonade att barnperspektivet skulle genomsyra utformandet av den fysiska miljön såväl inne som ute.

    Peder Hallkvist, stadsarkitekt, Örebro kommun, berättar om Örebros förändring och arbetet med att forma livsmiljön utifrån ett helhetsperspektiv, där tät dialog mellan politik och förvaltning, samt näringsliv och invånarna har varit viktigt.

    Sofia Wiberg, forskare, Urbana och regionala studier, Kungliga Tekniska Högskolan. Sofia pratar om komplexa samverkansprocesser i relation till att skapa gestaltade livsmiljöer.
    Fokus är på utmaningar som kan uppstå i dessa processer och hur "skavningar" kan bära på viktig kunskap och kan användas som en resurs för att belysa viktiga frågor och skapa ett gemensamt lärande.

    Ebba Högström, docent och universitetslektor, Institutionen för Fysisk Planering, Blekinge Tekniska Högskola. Ebba presenterar erfarenheter från fortbildningskursen Stads- och landsbygdsutveckling genom konstnärliga processer.

    : : :

    Poddavsnittet är inspelat under konferensen Gestaltad livsmiljö – Människan i fokus. Konferensen arrangerades av Region Blekinge som en del av Arkitekturveckan i Karlshamn hösten 2023.

    : : :

    Avsnittsinformation
    Produktion: Cecilia Sterner
    Musik: Jesper Norda
    Ansvarig utgivare: Konst i Blekinge
    Längd: 33 min 4 sek

  • Konst och AR

    Vävda rum som visades maj – september, var landets största nationella utställning i augmented reality och i appen har besökare kunnat uppleva nya interaktiva verk av tio samtidskonstnärer.

    Anton Ingvarsson reflekterar kring det AR-baserade utställningsprojektet Vävda Rum. Intervjuer med Martina Seitl från konstnärsduon Lundahl & Seitl och Jakob Skote från konst- och designstudion Untold Garden. Utställningen visades av konst- och kulturföreningar i nästan hälften av Sveriges kommuner under vår, sommar och tidig höst 2023. Konstverken använde sig av den senaste tekniken för att skapa en uppslukande upplevelse utöver det vanliga.

    Vävda Rum producerades av Sveriges Konstföreningars Riksförbund och verken placerades ut på trettio platser i Blekinge i samarbete med Konstföreningar i Blekinge, Konst i Blekinge och Kulturcentrum Ronneby konsthall.

  • Utställningen That’s RISO! visas på Kulturcentrum Ronneby konsthall. Här samlas över 150 exempel på risotryck från konstnärer, illustratörer, grafiska formgivare, serieskapare, aktivister, musiker och textförfattare och förmedlar kunskap om den egenartade tryckmetoden.

    En risograf är en japansk tryckmaskin som producerar unika, färgglada tryck med växtbaserat bläck i en miljövänlig process.

    Konst i Blekinge har tillsammans med Kulturcentrum i Ronneby köpt in en risomaskin med medel från Kulturbryggan. Med anledning av det kommer det att hållas flera introduktionskurser för konstnärer och för barn och unga.

    That’s RISO! produceras av Form/Design Center i nära samarbete med risotryckeriet BEAST Studio. Utställningen genomförs med stöd av Svenska Tecknare.

    Utställningsdesign av Annika Carlsson och Jennie Margareta Andersson.

    Medverkande:
    BEAST Studio i Malmö har curerat och gjort den grafiska formen till utställningen. De köpte sina första risografer 2013 då det inte fanns många andra som arbetade med tekniken på ett
    experimentellt och konstnärligt sätt, särskilt inte i Sverige.

    Här berättar Li och Robert Lindblom, som tillsammans driver BEAST Studio, om hur de föll pladask för riso och hur de lärt genom sina misstag.

    Gunnar Krantz är konstnärlig professor i Visuell kommunikation/teckning på Malmö Universitet. Hans huvudfokus är tecknade serier och han är själv verksam som serietecknare.

    Saskia Gullstrand är serietecknare och kommer att hålla i kurserna på Ronneby Kulturcentrum. Saskia har självpublicerat fyra fanzines och berättar om risons alla fördelar.

  • #70 Alf Jarnestad 100 år - Ett universum som tål att förstoras

    Ett universum som tål att förstoras – ett samtal om konstnären och formgivaren Alf Jarnestad

    2023 skulle Alf Jarnestad ha fyllt 100 år. Han var verksam först vid porslinsfabriken Gustavsbergs Studion under tio dynamiska år under 1940 och -50-talet innan han 1956, tack vare Karlskrona Porslinsfabrik, kom till Blekinge för att stanna.

    I ett par decennier kombinerade han formgivning för industrin med sin fria konstnärliga verksamhet, men till sist var det arbetet i den egna ateljén i Bubbetorp utanför Karlskrona som tog överhanden.

    Susanne Skog har träffat syskonen Anna och Johan Jarnestad för ett samtal om deras fars konst i dess många skiftande skepnader.

    : : :

    Poddavsnittet är en del av projeket Alf Jarnestad 100 år.

    Tillsammans vill Kulturcentrum Ronneby konsthall / Ronneby kommun, Karlskrona kommun, Karlskrona Porslinsmuseum, Blekinge museum, Slöjd i Blekinge, Konst i Blekinge, Kulturarv i Blekinge, Konstsamlingen / Region Blekinge uppmärksamma hans konstnärskap.

    Projektet Alf Jarnestad 100 år genomförs i nära samarbete med familjen Jarnestad med stöd av Region Blekinge.

  • #69 GESTALTAD LIVSMILJÖ

    I slutet av maj kunde studenter på Blekinge Tekniska Högskola (BTH) se en stor, märklig skapelse av bambu och tejp växa fram på campus. Tejpade gjorde ett tiotal personer som alla varit involverade i en kurs med ett mycket långt namn: Stads- och landsbygdsutveckling genom konstnärliga processer.

    Bygget, eller workshopen, utgjorde ett av kursens slutmoment. Våren 2023 arrangerades den för andra gången av BTH, Statens konstråd och Region Blekinge med syfte att åstadkomma tillfälle till kunskapsutbyte om hur konstnärliga perspektiv och arbetsprocesser kan integreras i stads- och landsbygdsutveckling. Deltagarna kom från olika fält som i sin yrkesvardag ställs inför frågor om hur livsmiljöer kan skapas där konsten ges en roll i medborgarnas tillvaro.
    I avsnittet intervjuas Annika Enqvist från Statens konstråd, Torun Ekstrand, Konst i Blekinge/Region Blekinge, Ebba Högström, Institutionen för Fysisk Planering, BTH och Ruben Wätte, konstnär och initiativtagare till det ståtliga bambubygget. Producent: Susanne Skog.

  • Länken mellan konstnären och samhället i vidaste bemärkelse. Så kan man kanske iallafall börja en beskrivning av Konstkonsulentens funktion. Dessa länkar finns i landets alla regioner, och även om själva yrkestiteln numera kan variera lite, är de fortfarande många gånger oundgängliga när det gäller att få samarbeten och kommunikation att fungera: kort sagt, när det gäller att få till att medborgarna och konsten faktiskt möts.

    I slutet av mars 2023 höll föreningen Konstkonsulenterna Sverige sitt vårmöte i Ronneby med många av medlemmarna på plats. Susanne Skog passade på att fånga tre av dem för ett samtal, om vad de faktiskt gör, om läget i landet och om dagens politiska klimat.

    Medverkande: Karin Kvam, konstkonsulent på Region Jämtland och Härjedalen, samt Camilla Alexanderson, konsulent för samtidskonst, arkitektur, form och design på Västra Götalandsregionen, samt Sebastian Andersson, konststrateg på Region Västernorrland.

  • Arkitektritningar och visionsskisser

    Under de senaste åren har ett intensivt arbete pågått för att utveckla förutsättningarna för konstnärligt arbete i Blekinge. Katalysatorn var namnet på detta övergripande projekt, som även innefattande nya visioner för delar av de fysiska miljön i området kring Ronneby kulturcentrum.

    Arkitekten Jens Svefors axlade uppdraget att rita om och tänka nytt kring Katalysatorns inre och yttre rum. Hör honom berätta om detta arbete i ett samtal med Susanne Skog.

  • #66 BELLA RUNE – STRING REVOLUTION

    Snöret är en av mänsklighetens viktigaste uppfinningar, och sömnad och textil bland dess mest centrala teknologier. Det menar konstnären Bella Rune. Hon ser själv inga gränser eller motsättningar mellan uråldriga teknologier och dagen digitala dito, och arbetar gärna med exempelvis appar, 3d-utskrivna objekt och mohairtråd i samma andetag.

    Rune tog med Susanne Skog på en runda i sin pågående utställning - en visning och ett samtal vindlande mellan teknologier, konst, idéer och historiska förlopp.
    Utställningen String Revolution visas på Kulturcentrum Ronneby konsthall fram till 21 maj 2023.

    Verk av Bella Rune som nämns i avsnittet:
    Vertical Network Performance, är ett samlingsnamn för en grupp av skulpturer alla verken har individuella namn. Vertikala mohairskulpturer, pågående serie.

    Korsning (2020)
    Venus (2020)
    Monument of Mutability (2022)
    Container (2022)
    Cradle of Cognition (2021)
    Souvenirs from Flat Earth (2023)
    Ghosted (2021)

    : : :

    Produktion: Susanne Skog
    Musik: Jesper Norda
    Ansvarig utgivare: Konst i Blekinge
    Foto: Karin Sandahl Andrén
    Längd: 53 min 22 sek

  • I slutet av februari 2022 hade konstnären och keramikern Elisabet Svensson just inlett arbetet inför en utställning på Karlshamns konsthall, när Ryssland inledde sitt fullskaliga anfall på Ukraina. För henne, och kollegan Lotten Pålsson, föll alla dittillsvarande planer ihop. När utställningen så småningom öppnade var det med en helt annan samling verk: mycket svart, och mycket skört.

    Om den processen, och om sitt arbete i stort, berättar Elisabet Svensson i detta samtal med Susanne Skog.

    Elisabet Svensson fick Blekinge-Stay-at-Home-Art-Residency som en del av Konst i Blekinges arbete med att stödja konstnärerna under pandemin.

  • Kunskapslyft inom konstkritik i Sydsverige

    Hur arbetar regionerna i Sydsverige för att främja konstkritiken?
    Hur kan konstkritiken se ut utanför storstadsregionerna?

    Linda Fagerström intervjuas om de kurser i konstkritik som hon arbetat med under året.

    Kurser i konstkritik för deltagare på förberedande konstskolor i Sydsverige. Kurserna har innehållit föreläsningar samt eget skrivande och läsande av konstkritik. Deltagare och lärare från folkhögskolor i alla regionerna har medverkat.

    Kursen har hållits på uppdrag av Regionsamverkan Sydsverige, där bild- och formgruppen under flera år har arbetat med konstkritik som tema. Målet är att stärka konstkritiken som fält.

    Det här är det andra avsnittet om konstkritik av två.


    Regionssamverkan Sydsverige som är ett samarbetsorgan för Sveriges sex sydligaste regioner och som arbetar för en långsiktig hållbar utveckling för Sydsverige består av regionerna Skåne, Blekinge, Halland, Jönköpings län, Kalmar län och Kronoberg.

    Läs mer på www.regionsamverkan.se


    Producent: Xenia Klein och Johan Stohne
    Ansvarig utgivare: Konst i Blekinge
    Musik: Johan Stohne

  • VAD ÄR KONSTKRITIK OCH VARFÖR BEHÖVS DET?

    Vad är konstkritik och varför behövs det? Hur samspelar konstkritiken med demokrati, yttrandefrihet och ett levande konst- och kulturliv?

    I det här avsnittet intervjuas Linda Fagerström om konstkritikens historia och betydelse. Under året har hon arbetat med kurser i konstkritik för deltagare på förberedande konstskolor i Sydsverige. Kursen har hållits på uppdrag av Regionsamverkan Sydsverige, där bild- och formgruppen under flera år har arbetat med konstkritik som tema. Målet är att stärka konstkritiken som fält.

    Det här är det första avsnittet om konstkritik av två.

    Regionssamverkan Sydsverige som är ett samarbetsorgan för Sveriges sex sydligaste regioner och som arbetar för en långsiktig hållbar utveckling för Sydsverige består av regionerna Skåne, Blekinge, Halland, Jönköpings län, Kalmar län och Kronoberg.

    Läs mer på www.regionsamverkan.se

    Producent: Xenia Klein och Johan Stohne
    Ansvarig utgivare: Konst i Blekinge
    Musik: Johan Stohne
    Foto: Xenia Klein