Avsnitt

 • Mikael Hedman, även känd som Swedish Buddha är tillbaka en andra gång. Det första samtalet var ett av de bästa jag har haft och det här blev minst lika bra. Mikael började sin bana som officer och parallellt med livet som militär sökte han under många år den dolda kärnan som han anade kunde finnas i det vanliga livet. Av en slump träffade han en munk som fick Mikael att ta steget fullt ut och söka svaret om sig själv och livet till varje pris. Svaret tänkte han hitta i böcker medan han levde i ett skjul längs Västkusten. Livet ville annorlunda och han hamnade i USA, New Mexico, vilket blev startpunkten på en 15 års upptäcktsfärd i sällskap av öknens mystiker, New Yorks teachmiljadärer, kampsportsmästare och munkar. Idag bor Mikael i en segelbåt med sin familj och jobbar med inre utveckling för människor och företag.
  Vi pratar om hur vi kan bli vän med våra känslor som stress, tomhet, ensamhet och sorg. Hur Mikael hjälper människor till inre utveckling genom retreats och samtal. Vad kan hända med oss om vi inte låter oss känna våra känslor? Vad kompenserar vi om vi inte känner våra känslor? Det kan vara träning, hålla sig sysselsatt och en relation. Vi pratar om självkänsla och vikten av att acceptera sig själv, både sina positiva och mindre positiva sidor. Mikael berättar hur du kan prata med dig själv för utveckla dig och närma dina känslor. Vi pratar om energi och fokus samt hur man kan öka och sänka det i sitt liv. Hur vi påverkas av säsongerna och vädret som människor och hur naturen kan påverka oss. Vi pratar om att vi behöver utmaningar och njutning i livet för att känna oss levande. Där vi delar våra utmaningar i livet.
  Det här blev ett väldigt insiktsfullt, bra och intressant samtal.

  För mer info om Mikael och hans retreats.

  https://swedishbuddha.se/

  https://swedishbuddha.se/retreats/

 • Favorit i repris! I det här avsnittet har jag med mig Frida Nordstrand som jobbar som sportjournalist och har nyligen bevakat friidrotts VM. Frida harjobbat med att bevaka stora event som La Liga, Formel 1, Champions League och fotbolls VM.

  I det här avsnittet får ni höra ett skönt, ärligt och inspirerande samtal där Frida delar historier från sin karriär. Vilka av alla stora stjärnor hon har intervjuat som har påverkat henne mest. Ni får höra henne berätta om sina tankar och erfarenheter om personlig utveckling. Vi pratar mer ingående om skillnad mellan självförtroende och självkänsla. Hur Frida har tagit sig förbi olika motgångar i livet och hur hon har lärt sig från dom och blivit bättre.

  Det här blev ett riktigt bra samtal som jag är övertygad om att ni kommer att uppskatta.

 • Saknas det avsnitt?

  Klicka här för att uppdatera flödet manuellt.

 • Favorit i repris! Det här är ett av mina bästa poddsamtal och det är med Mikael Hedman, även känd som Swedish Buddha. Mikael började sin bana som officer och parallellt med livet som militär sökte han under många år den dolda kärnan som han anade kunde finnas i det vanliga livet. Av en slump träffade han en munk som fick Mikael att ta steget fullt ut och söka svaret om sig själv och livet till varje pris. Svaret tänkte han hitta i böcker medan han levde i ett skjul längs Västkusten. Livet ville annorlunda och han hamnade i USA, New Mexico, vilket blev startpunkten på en 15 års upptäcktsfärd i sällskap av öknens mystiker, New Yorks teachmiljadärer, kampsportsmästare och munkar. Idag bor Mikael i en segelbåt med sin familj och jobbar med inre utveckling för människor ochföretag.

  I det här avsnittet pratar vi om Mikaels resa i livet från att vara militär till Swedish Buddha och att jobba med inre utveckling. Vi pratar om att lyssna på sin egen röst, den inre resan och hur Mikael kom in på den. Vi pratar om hur du själv växer din medvetenhet och utvecklar den inre konversationen med dig själv samt hur du kan bygga upp en bättre relation till dig själv. Vi pratar även om jobbiga känslor och tankar och hur vi som människor kan möta dom. I det här avsnittet kommer det fram flera värdefulla saker som kan ge insikter för ett bättre liv och jag tycker verkligen om det här avsnittet. Det tror jag att du kommer göra också!

  Gillar du det här samtalet så tycker jag att du ska lyssna eller läsa Mickes bok Swedish Buddha https://swedishbuddha.se/podd-och-bok/ eller gå in och lyssna på poddarna "Så in i själen" och "Våga mera podden" som han också har medverkat i.

  Hör gärna av er vad ni tyckte om det här avsnittet till mig och Mikael.

  @Swedishbuddha

  @Kimschoultz

 • Favorit i repris! Annika Malmberg är relationsexpert, föreläsare och författare. Hon har över 30 års erfarenhet av sälj och ledarskap och är grundare till talarförmedlingen talarnas, vd till Hamilton group och författare till 5 böcker där den senaste heter ” Relationskompassen- 10 knep för att inte ta bort varandra”. Annika har en egen föreställning som heter relationshowen som ska ute på turné i hösten igen. Annika är den enda kvinnan från Sverige som har fått utmärkelsen Diamond Speaker. Jag blev väldigt inspirerade av Annika då hon har skapat sig sin egen karriär och designat om sitt liv. Hon har gått från att tuppa av från en föreläsning till att bli en Diamond speaker.
  I det här avsnittet pratar vi om hur Annika har förändrat sitt liv både privat och yrkesmässigt. Hur man kan utmana sig själv och hantera sin prestationsångest.Hur man kan få bättre relationer genom kommunikation och samarbete både privat och i yrket. Där Annika ger konkreta tips för att få bättre relationer. Vi pratar om feedback och hur vi kan bli bättre på det.
  Annika pratar om hur hon använder humor i sitt jobb för att nå fram med budskap. Det här är användbart samtal med konkreta tips om bättre relationer och personlig utveckling.

  @annikarmalmberg

  @kimschoultz

  annikarmalmberg.se

 • Favorit i repris!

  Ulf Kilman brinner för att hjälpa människor med att förbättra sin hälsa, fåmänniskor att bli av med smärta och fungera bättre. Ulf som är hälsospecialist driver Kilman Health, där de hjälper flera kronisk sjuka att bli friska. Dem har hjälpt flera idrottare att bli friska, skadefria och hjälpt dem att prestera bättre. Ulf har bland annat hjälpt simmaren Lars Frölander att ta VM guld och OS guld, Therese Alshammar att ta VM guld och Henok Goitom att bli av med sina besvär och prestera på topp. Ulf fick intresse för kroppsterapier för ett antal årsedan och har studerat olika tekniker som kunde få de flesta sjuka att blifriska. Ulf har ett eget system som heter holografisk kineslogi där han blandar flera tekniker som han har lärt sig under åren som osteopati, näringslära, akupunktur, homeopati, medicin, kinesiologi och hur nervsystemet funkar. Han utbildar även flera andra terapeuter i sina behandlingsmetoder. Ulf och hans team har tagit fram ett flertal kosttillskott som heter Friway som hans klienter använder sig av.
  I det här avsnittet pratar vi om nervsystemet och hur hjärnan tolkar dess signaler. Ulf berättar hur kosten påverkar oss samt berättar vilkentyp av kost kroppen vill ha och inte vill ha. Vi kommer in på kosttillskott och Ulf pratar om att det finns många dåliga produkter på marknaden och hur det kan påverka oss. Vi pratar om smärta i kroppen, hur Ulf har hjälpt flera att bli av med smärta samt vad man kan göra föratt bli av med sina besvär. Vi pratar om Ulfs behandlingar som jag har fått plus mina föräldrar och det är något som jag inte har upplevt tidigare och som har hjälpt min hälsa till det bättre. Det här avsnittet kan verkligen lära dig mer om din kropp, nervsystemet och hälsa.

  https://kilmanhealth.com/

  @kilmanhealth

  @kimschoultz

 • I det här avsnitten har jag med mig Hanna Landahl som är författare och skrivcoach. Det tog ett tag innan hon förstod att hon kunde bli författare. Hanna testade tusen jobb innan hon till slut bestämde sig för att bli författare. Det var sju år sedan hon bestämde sig för att skriva på sin första skönlitterära text. Nu skriver hon på sin elfte bok!

  Hanna hamnade i depression och utbrändhet, hon trodde dessa saker berodde på jobben hon hade. Det hon dock upptäckte var att det handlade mer om strukturen och att vara bunden på en arbetsplats. Idag som författare och skrivcoach mår hon bra, då hon kan styra över sin egen tid.

  I det här avsnittet pratar vi om:

  Hur Hanna blev författare och har lyckats skriv 11 böcker Hur hon hjälper andra att bli författare Hur hon tog ur sig en utbrändhet och depression Hur man kan skapa en bra och sund relation till sig själv Hur man kan hitta förhållningssätt till adhd Vi pratar om mindset och perspektiv Vi pratar om normer i samhället och hur Hanna har brutit dom

  Det här blev ett väldigt intressant samtal där jag och Hanna hade en väldigt bra kemi.

  Jag hoppas att ni gillar det här avsnittet!

  https://hannalandahl.se/

  Ni hittar Hannas böcker överallt där man hittar böcker!

 • För en andra gång har jag med mig Michael Björk även känd som Coach Mike. Jag började följa Coach Mike på Instagram 2021 där han inspirerar och lägger ut videos med riktigt bra tips inom träning, kost, sömn och stresshantering. Han har jobbat 24 år som pt och livsstilscoach där han har arbetat med allt från norska skidlandslaget, golfspelare, föreläst åt Nike, varit träningsrådgivare på Mix Megapol, utbildat 100-tals nya personliga tränare och coachat 1000-tals klienter till en starkare kropp och ett friskare liv.


  I det här avsnittet pratar vi om:

  Hur man blir av med fett och bygger muskler? Vad ska man tänka på när det gäller att äta protein och hur mycket protein ska man äta för att bygga muskler! Hur mycket ska man äta i kolhydrater, fett och protein för att gå upp i vikt och bli större? Hur mycket ska man träna i volym för muskeltillväxt? Hur kan stress påverka vår träning och att bli av med fett? Vad kan vi göra för att få till bättre sömn?

  Det blev ett riktigt bra snack med Coach Mike som delade med sig massor av bra tips inom träning, kost, sömn och stresshantering.

  Jag uppskattade verkligen det här och är övertygad att ni kommer att göra det också!

  https://www.coachmike.se/

  @thecoachmike

  @kimschoultz

 • Vad är det som gör att en del grupper bryter barriär och når resultat? Vilka faktor ligger bakom att ett lag sätter mål och når dit? Hur hittar högpresterande individer och team nycklar till sin framgång?

  Det är något veckans gäst Patrik Svarvén har jobbat med och kommit fram till en filosofi efter 25 års erfarenhet. Han har varit handbollstränarepå elitnivå för Sveriges ungdomslag och Skuru för att nämna några. Idag är han överledare i Sveriges handbolls landslag för herrar och var med och vann EM guld 2022. Han jobbar också med att coacha och föreläsa för företag. Patrik har tidigare varit VD, ekonomichef och personalchef inom finans, fastighet och it.


  I det här avsnittet pratar vi om

  Patriks resa inom handboll och som föreläsare och coach Hur Patrik jobbar med utveckling av grupper och individer Hur Patrik sätter mål när han jobbar med individer och grupper Vi pratar om ledarskap i lag och i organisationer Hur man kan hantera press och prestationsångest Vi kommer in på hur ungdomars kravbild på sig själva blivit för stor och leder till psykisk ohälsa

  Det blev en riktigt bra kemi mellan mig och Patrik i detta samtal då vi har en samsyn och ser på saker väldigt lika. Jag uppskattade verkligen detta samtal och är övertygad att ni kommer att gilla detta!

  För att komma i kontakt med Patrik: https://www.patriksvarven.se/

 • Den här veckan har jag med mig Marie Gustafsson som i sina tonår gick igenom ett trauma. Hennes pappa missbrukade alkohol och var våldsam mot familjen. Han använde sig av både fysiskt och psykiskt våld vilket gjorde att Marie inte fick utrymme att bli en egen person. Det gick så långt att hennes pappa  misshandlade Maries mamma nästan till döden, förföljde henne under långa perioder och hade planer på att döda henne.

  Det tog tid för Marie att bli hel igen som människan där hon i detta avsnitt delar hur hon blev en trygg och kärleksfull person igen. För hon hade blivit medberoende av sin pappa och hans mönster så hon släppte in dåliga människor i hennes liv, hon uppskattade inte sig själv och hennes dialog med sig själv var negativ. Hon delar verktygen som hon har använt sig för att bli trygg och kärleksfull igen. En av de viktiga sakerna för att börja må bättre igen var att träffa människor som hade liknade historier som henne.

  Det här avsnittet är verkligen gripande och det finns flera saker man kan ta sig till för att bli tryggare och mer kärleksfull mot sig själv.

  För att komma i kontakt med Marie www.mariegustafsson.se 

  @mariegustafsson

  @kimschoultz

 • FAVORIT I REPRIS! Det här är det känslosammaste avsnittet jag har gjort och det är första gången jag har börjat gråta i podden. I det här samtalet har jag med mig Helena Sörmander som för nästan ett år sedan förlorade sin dotter Isolde när hon var inne på sjukhuset och hade precis fött sitt barn Francis och var lycklig över det. Nästa dag får hon samtalet att hennes barn har dött. Hennes liv vändes såklart upp och ner, hela hennes familj hamnade i sorg. Idag brinner hon för att hjälpa människor med sorg och håller på att utbilda sig till sorg handledare. Hon är även utbildad hälso och livsstilsterapeut samt utbildad inom yoga. 

  I det här avsnittet pratar vi om vad som hände Isoldé, hur det kom att påverka Helena och hennes familj. Hur man kan göra för att bearbeta och hantera sin sorg samt sina känslor bättre. Vad man kan förbättra inom sorgbearbetning i vårt samhälle och att sorg kan utspela sig olika beroende på vad man är med om. Vi kommer även in på hur en bra hälsa kan hjälpa kroppen att läka snabbare från sorg och trauman. Det här är ett känslosamt samtal som verkligen påverkar.

  @helenasormander

  @kimschoultz

  [email protected]

  helena.sormander.com 

 • Det här avsnittet handlar om tacksamhet, uppskattning och lycka.

  Jag har med mig en andra gång Liv Larsson som jobbar internationellt som coach, utbildare, medlare och författare. Hon fokuserar bland annat på hur skam och skuld påverkar vår kommunikation men också på vår möjlighet att uppleva mer tacksamhet i våra liv och få kraft av det.

  Liv jobbar med förhållningssättet Nonviolent Communication (NVC). Hon har utbildats av Marshall Rosenberg som är upphovsmannen till förhållningssättet. Liv har skrivit 22 böcker varav ”Tacksamhet i utveckling kom ut 2022.

  I det här avsnittet pratar vi om

  Hur vi påverkas av tacksamhet och uppskattning Hur man kan få in tacksamhet och uppskattning i sitt liv Hur vi kan bli lyckligare genom tacksamhet och uppskattning Liv berättar om hennes bok som handlar om tacksamhet, lycka och uppskattning Vad forskning säger om tacksamhet och uppskattning Hur kommer det sig att vi har svårt att få in tacksamhet och uppskattning i våra liv

  Det  här är ett avsnitt som jag verkligen uppskattade och tar med mig nya verktyg för att få in tacksamhet och uppskattning i mitt liv.

  För att boka behandling hos Christopher Aspeqvist i Stockholm på söder https://www.bokadirekt.se/places/fit4life-sofo-christopher-aspeqvist-51348

  www.livlarsson.com 

 • Wow - första avsnittet är en av mina favoritavsnitt och nu är Dr. Marie Christina Gershagen tillbaka en andra gång. Hon är en läkare med klinisk erfarenhet i allmänmedicin och psykiatri som har forskat på yogans effekter vid stress och hjärtsjukdom. Marie ser människan ur ett helhetsperspektiv och använder sig av västerländsk medicin, österländsk läkningstradition och spirituell praktik för att hjälpa människor till starkare hälsa och till att leva i sin fulla potential.

  I detta avsnitt pratar vi om att leva utifrån vår Dharma, vårt unika uttryckssätt och vår individuella väg mot den högsta potentialen vi har  som människa. Hur vi genom att se bortom de tankar som lätt kan styra oss får tillgång till inre rikedom och frihet att leva livet fullt ut.

  Marie berättar även om en händelse nyligen i tiden som aktiverat kroppsliga minnen från tidiga år och hur vi kan använda lyssnandet in i kroppen som ett sätt att bli mer intima med livet. Vi pratar även om vikten av att våga se igenom våra egna illusioner och möta livet som det är - stundtals med brutal självinsikt och orubblig sanning - samt om hur de fem sinnena och vår intuition är portaler till att leva här och nu.

  Det här avsnittet är verkligen insiktsfullt och det gav mig gåshud för att jag tyckte det var så bra. 

  Jag hoppas att ni uppskattar det lika mycket som jag gör.

  @drmariechristina

  @kimschoultz

 • I det här avsnittet har jag med mig Björn Hedensjö som en längre tid har jobbat på Dagens industri och Dagens nyheter som journalist och chef. Han valde därefter att sadla om till psykolog på Karolinska institutet. Björn har pluggat 1 år på Harvards mediciniska skola. Hans specialområden är sömn, stress samt team och ledarskapspsykologi. De här områderna är Björn ofta ute och föreläser om. Björn har skrivit böckerna ”En perfekt natt” som handlar om sömn och ”Tid att leva” som handlar om stresshantering. Till vardags jobbar Björn som psykolog och driver en egen klinik i Stockholm och driver podden  ”Dumma människor” med Lina Thomsgård. 

  I detta avsnitt pratar vi om hur man får en perfekt natt samt om Björns bok med samma namn. Hur länge vi bör sova för optimalt mående? Vilken tid vi bör sova på dygnet? Vad vi kan göra för att sova bättre? Hur sömnen påverkar oss om vi sover lite och dåligt. Vi pratar om man kan sova ikapp förlorad sömn. Vi kommer in på powernaps och hur effektiva dem kan vara. Björn pratar om hur vi förhåller oss till stress. När blir stress farligt? Vad vi borde göra när vi blir stressade? Samt  återhämtningstips om vi är utmattade och stressade.

  Det här är ett riktigt lärorikt och inspirerande avsnitt där man kan ta med sig flera bra saker! 

  @bjornhedensjö

  @kimschoultz

 • Det här avsnittet handlar om hur vi kan hantera skam, skuld och ilska. Jag har med mig en specialist inom områdena som är Liv Larsson, hon arbetar  internationellt med utbildningar fokuserade på hur skam och skuld påverkar vår kontakt med andra. Liv jobbar med förhållningssättet Nonviolent Communication  (NVC), har skrivit ett antal böcker inom dem här ämnena som ”skapa kontakt och möten genom medling” och ”ilska, skuld och skam, tre sidor av samma mynt”.

  I det här avsnittet pratar vi om hur du påverkas och kan hantera din skam, skuld och ilska samt hur du kan kommunicera och bygga djupare relationer om du kan hantera din skam. Vi kommer in på hur vi kan skapa mer frihet i livet och hur det kan påverka dig. Liv berättar även hur hon äventyrat och åkte ut till Sahara öknen helt ensam. Det och mycket andra spännande och givande saker får ni höra i avsnittet.

  Mer info om Liv

  www.livlarsson.com

  www.friareliv.se

  Livs bok https://w86863.shop.textalk.se/sv/nonviolent-communication/ilska-skuld-skam-tre-sidor-av-samma-mynt.html

  Fotograf Maria Fäldt.

 • I årets första avsnitt så har jag med mig Kristian Skarphagen som är fystränare för elitidrottare för ett gäng NHL och  hockey-stjärnor som John Klingberg, Carl Klingberg och Erik Brännström, samt den svenska basketstjärnan Jonas Jerebko.

  Kristian påbörjade sin karriär genom att plugga teori på Göteborgs universitet och gick parallellt en praktisk fystränarutbildning på STAC. Han har  jobbat som fystränare i flera hockeylag över hela världen, från Frölunda HC där han startade coach-karriären, till Chicago Blackhawks i Nordamerikanska NHL samt Spartak Moskva och Dinamo Minsk i ryska KHL. Idag hjälper han företag med ledarskap, teamutveckling och att utveckla medarbetare.

  Det  han lär ut är bevisat framgångsrika och konkreta principer också verktyg från sina erfarenheter i internationell elitidrott, och hur företag kan öka sina intäkter och minska sina kostnader med hjälp av dessa verktyg.

  I det här avsnittet pratar vi om:

  Hur Kristian blev fystränare och började träna elitidrottare Hur Kristian jobbar med elitidrottare för att de ska prestera Du får höra hur Kristian tänker kring återhämtning och stress Vilka erfarenheter han tar med sig från idrotten till företagsvärlden Hur man kan jobba med sitt mindset för att må bättre och få resultat Kristian berättar hur han hjälper företag med teameutveckling och ledarskap

  @Kristianskarphagen 

  www.kristianskarphagen.com 

 • FAVORIT I REPRIS. I det här avsnittet har jag med mig Johannes Cullberg som har en passion för folkhälsa och planethälsa. Genom bolaget paradiset (paradiset.com) erbjuder han en ny typ av matmarknad som bara säljer hälsosam och hållbar mat. Johannes har stor kunskap om folkhälsa och planethälsa där han sprider kunskap på hans Instagram @johannescullberg och hans podcast Vägen mot paradiset.
  Johannes har tidigare varit Sveriges yngsta börs-vd på hälsoföretaget Feelgood och har även varit med om att bygga upp dagliga varukedjan LIDL i Norge. 

  I det här avsnittet pratar vi om:
  👉🏻 Johannes resa och livsfilosofi 
  👉🏻 Paradiset resa och framtid 
  👉🏻 Hur illa ställt det är med den svenska folkhälsan
  👉🏻 Vad är skillnaden från ekologisk mat och ”vanlig mat” 
  👉🏻 Vilken kost borde tas bort från mathyllorna? 
  👉🏻 Vilken mat borde vi undvika att äta? Samt vilken kost borde vi äta? 
  👉🏻 Att Livsmedelsverket borde ta ett större ansvar när det kommer till matprodukter 
  👉🏻 Vilka konsekvenserna kan det bli om vi äter dålig mat över tid

  @johannescullberg

  @kimschoultz

 • FAVORIT I REPRIS: Den här veckan har jag med mig den inspirerande Jesper Ek. Den här intervjun gjorde mig väldigt inspirerad, gav mig nya insikter och idéer. Jesper har bakgrund inom läkemedelsindustrin där han har jobbat som ledare och med management. Idag är han egenföretagare och internationell föreläsare som utbildar inom ledarskap och medarbetarskap, något han verkligen brinner för. Jesper tog över ett team med lågt engagemang som inte lyckades så bra. Till att öka engagemanget avsevärt och att teamet gick bra och lyckades. 

  I detta avsnitt pratar vi om hur Jesper gjorde det här. Ni kommer även att få höra historien bakom Jesper från hans musikkarriär i tidig ålder till vad han har lärt sig från den och tagit med sig i sitt ledarskap. Hur Jesper i 40 års ålder sa upp sig från ett välbetalt jobb, till att våga starta eget med familj och fru.

  Den 11 september 2001 under terrorattackerna var Jesper nära att dö. Det var en händelse som verkligen påverkade och förändrade honom. Utöver det pratar vi om glädje i jobbet, passion, ledarskap, engagemang och hur vi kan göra världen till en bättre plats. Något jag verkligen tar med mig från det här samtalet är hur vi kan gå från vår hjärna till vårt hjärta. Ni vill lyssna klart på hela den här intervjun för den är riktigt bra och värdefull!

 • FAVORIT I REPRIS. I det här avsnittet har jag fått med en riktigt stor gäst som är Magnus Helgesson. När jag tänker på Magnus så är han en person som har gjort en  riktigt häftig resa och som vill hjälpa människor att skapa bättre liv.   Magnus är entreprenören som 1993 startade den första restaurangen som   skulle bli en av Sveriges största restaurangkedjor Harrys. Idag är han  en av Sveriges mest efterfrågande coacher, föreläsare och författare till flera bästsäljande böcker som ”0 till 700 miljoner”, ”Framgång lämnar spår” och sin nya bok ”Äg ditt liv- annars gör någon annan det”

  Vi  pratar om Magnus historia där han berättar hur han har lyckats som Entreprenör, coach och föreläsare. Magnus berättar om dem 6 mänskliga  behoven och hur viktigt det är att företag och relationer uppfyller minst 3 av dem. Magnus berättar hur det var att gå en ledarskapsutbildning med världens bästa coach Tony Robbins. Vi pratar om hur man kan bli sin egen mentala coach och programmera om sin  karta. Vill du bli din egen mentala coach? Så har Magnus en digital utbildning IF Shac som heter bli din egen mentala coach. Mina lyssnare får en rabatt på 25 % på hans utbildning genom att ange koden schoultz2022 i kassan när ni ska betala. . Utan vidare introduktion här kommer kung Magnus.

  Vill du ta tag ditt liv och göra en förändring klicka på länken nedanför att komma till erbjudandet och få  mer information.

  För att komma till erbjudandet för att bli din egen mentala coach https://ifshacutbildning.thinkific.com/checkout

 • Favorit i repris. I det här avsnittet har jag med mig Michael Björk även känd som Coach Mike. Jag började följa coach Mike på Instagram för några år sedan där han inspirerar och lägger ut videos med riktigt bra tips inom träning, kost, sömn och stresshantering. Han har jobbat 21 år som pt och livsstilscoach där han har arbetat med allt från norska skidlandslaget, till golfspelare, föreläst åt Nike, varit träningsrådgivare på Mix Megapol, utbildat 100-tals nya personliga tränare och coachat 1000-tals klienter till en starkare kropp och ett  friskare liv.

  I det här avsnittet pratar vi om Mikes resa som pt och livsstilscoach. Hur Mike ändrade hela sin träningsfilosofi efter en ryggskada.
  Vi kommer såklart in på tips på hur du kan förbättra din träning, hälsa, kost, sömn och stresshantering.
  Mike berättar hur du kan lägga upp träningspass för att bygga styrka, muskler och uthållighet. Det kommer ut riktigt bra information om de här sakerna och jag lärde mig massor från den här intervjun.

  @Thecoachmike

  @Kimschoultz

  https://www.coachmike.se/

 • Favorit i repris med Agneta Sjödin där vi pratar om livet, den inre resan, träning och hälsa. Hon delar sina tankar, sina erfarenheter och sin klokskap i det här  samtalet. Jag tror dem flesta känner igen Agneta från tv-rutan där hon har jobbat som programledare i 30 år. Agneta jobbar även som författare där hon har skrivit böckerna som ”Från hjärtat”, "Av egen kraft" och "Så in i  själen" samt hennes nyaste bok ”Våga välja nya vägar” Hon driver också podden som heter ”Så in i själen”

  I det här avsnittet pratar vi om vikten att ta hand om sig själv och att  älska sig själv. Hur man kan stärka sin självkänsla och ta sig förbi  jobbiga tankar. Agneta berättar om hur hon kom in på sin inre resa. Vad den inre resan betyder för Agneta och hur hon har fått tecken i sitt liv som hon har följt. Vi pratar om mening, drömmar, attraktionslagen och hur vi kan göra skillnad. Agneta berättar om hur träningen har sett ut i  hennes liv och om hur programmet 16 weeks of hell har påverkat henne. okej Det här är ett riktigt bra samtal om livet, personlig utveckling och den  inre resa. 

  @agnetasjodin

  @kimschoultz