Avsnitt

 • Jag har med mig för en andra gång både Elizabeth Kuylenstierna och Anders Lundin. I vårt  senaste avsnitt tillsammans så fick vi så bra respons av er, så vi tänkte ge er ett samtal till. Vi kom fram till att vi ville prata om psykologisk trygghet och tillit. Anders och Elizabeth kommer att ha två  föreläsningar tillsammans som handlar om tillit och självledarskap den 30 september. För mer info och anmälan klicka på länken längre ner.

  I det här avsnittet pratar vi om viktiga saker som psykologisk trygghet och tillit på arbetsplatsen och livet. Vi kommer in på vad som händer om en arbetsplats har psykologisk trygghet samt vad som händer om en  arbetsplats inte har det. Vi pratar om hur arbetsplatser kan bygga  psykologisk trygghet och vad som gör en bra ledare. Hur vi kan skapa en  inre trygghet, tillit till oss själva och andra.
  Utan vidare babbel här är Anders och Elizabeth och jag.

  @Elizabethkuylenstierna 

  @anders_lundin_skickliggorare/ Facebook Värdegrundsfabriken

  @Kimschoultz

  Länk till föreläsningarna: https://event.trippus.net/Home/Index/AEAKgINRPUtEd4tKpYUNPThgpTfrCVKY7MHGfOwag_DYMceJBNwshb6kg0ym9TGyx-X8n-0r3o-5/AEAKgIO4wRMsDBgy1WijdJibatKkzaghes7C_Oe7IpOJO3ND0MIIkP_tvweYyhMVbtgjiO4nQtHS/swe?fbclid=IwAR3OTbeHSeeMHA3oCnhSvU6J_-9ihYw1eKKtnrwUWN6nWQ36cB0RT_drsmg

 • I det här avsnittet har jag  med en av Sveriges främsta investerare och serie entreprenör Jane  Walerud. Hon har jobbat med 15 startup bolag sedan 1999, flera framgångsrika bolag som Klarna, Lensway, Bluetail och Tobii. Jane var  den första att investera i miljardbolaget Klarna som är en jättesuccé.  Hon är medlem i svenska startups hall of fame, hedersdoktor på KTH och medlem för svenska regeringens innovations grupp mellan 2015-2018. Jane sitter idag i  styrelsen för Racefox och Graphmatech. Jane, hennes man och hennes  dotter som hon jobbar med investerar och engagerar sig idag i bolag inom deep tech som gör positiva skillnader på klimatet.

  I det här avsnittet pratar vi om Janes resa och hur hon lever sitt liv  idag. Jane berättar när hon jobbade med Almi under 2008 under  finanskrisen. Ni får höra hennes framgångshistorier med bland annat  Klarna och andra bolag. Vi pratar om hur startup bolag ska tänka för att lyckas och frodas. Jane berättar hur viktigt det är med kärlek och arbete i hennes liv. Vi kommer in på hur vi unga vita män har hamnat i förtal, men vi som alla andra människor har också våra problem. 

  Janes hemsida https://www.walerud.com/

 • Saknas det avsnitt?

  Klicka här för att uppdatera flödet manuellt.

 • Det här avsnittet handlar  om hur vi kan hantera skam, skuld och ilska. Jag har med mig en specialist inom områdena som är Liv Larsson, hon arbetar internationellt  med utbildningar fokuserade på hur skam och skuld påverkar vår kontakt med andra. Liv jobbar med förhållningssättet nonviolent communication  (NVC), har skrivit ett antal böcker inom dem här ämnena som ”skapa  kontakt och möten genom medling” och ”ilska, skuld och skam, tre sidor  av samma mynt”.

  I det här avsnittet pratar vi om hur du påverkas och kan hantera din  skam, skuld och ilska, samt hur du kan kommunicera och bygga djupare  relationer om du kan hantera din skam. Vi kommer in på hur vi kan skapa mer frihet i livet, Liv berättar även hur hon äventyrat och åkte ut till  Sahara öknen helt ensam. Det och mycket andra spännande och givande  saker får ni höra i avsnittet.

  Mer info om Liv

  www.livlarsson.com

  www.friareliv.se 

  Livs bok https://w86863.shop.textalk.se/sv/nonviolent-communication/ilska-skuld-skam-tre-sidor-av-samma-mynt.html

  Fotograf Maria Fäldt. 

 • I  det här avsnittet har jag fått med en riktigt stor gäst som är Magnus  Helgesson. När jag tänker på Magnus så är han en person som har gjort en  riktigt häftig resa och som vill hjälpa människor att skapa bättre liv.  Magnus är entreprenören som 1993 startade den första restaurangen som  skulle bli en av Sveriges största restaurangkedjor Harrys. Idag är han  en av Sveriges mest efterfrågande coacher, föreläsare och författare  till flera bästsäljande böcker som ”0 till 700 miljoner”, ”Framgång  lämnar spår” och sin nya bok ”Äg ditt liv- annars gör någon annan det”

  Vi pratar om Magnus historia där han berättar hur han har lyckats som Entreprenör, coach och föreläsare. Magnus berättar om dem 6 mänskliga behoven och hur viktigt det är att företag och relationer uppfyller minst 3 av dem. Magnus berättar hur det var att gå en ledarskapsutbildning med världens bästa coach Tony Robbins. Vi pratar om hur man kan bli sin egen mentala coach och programmera om sin  karta. Vill du bli din egen mentala coach? Så har Magnus en digital  utbildning IF Shac som heter bli din egen mentala coach. Utbildningen  kostar vanligtvis 21.997 kr. Nu kan du som lyssnare på min podd få ett  erbjudande på 9.997 kr. Vill du ta tag ditt liv och göra en förändring  klicka på länken nedanför att komma till erbjudandet och få  mer information.

  För att komma till erbjudandet för att bli din egen mentala coach https://magnushelgesson.com/order-kim

  Ladda ner en sammanfattning av Magnus bok "Äg ditt liv- annars gör någon annan det" https://magnushelgesson.com/bli-din-basta-version

 • Jag sitter ner en andra gång med Stefan Hyttfors som är futurist, omvärldsbevakare och föreläsare. Stefan är en av de mest intellektuella personer som jag har träffat. Han är den ledande rösten i Europa om disruptiv teknologi där lösningar förändrar förutsättningar för en hel marknad, om beteendeförändring och om nästa generations ledarskap. I Stefans föreläsningar pratar han mycket om hållbarhet, globalisering, och digitalisering. I det här samtalet får ni höra honom dela sina filosofiska tankar, åsikter och idéer. 

  Vi pratar i det här avsnittet om pandemin och hur framtiden kan tänkas att se ut för oss människor samt hur vi kan tänka och göra för att lyckas i framtiden genom Corona-pandemin. Vi pratar om vilka branscher som kan frodas i framtiden samt hur företag och enmansbolag kan tänka för att överleva och utvecklas. Stefan berättar hur pandemin har påverkat honom och vilka insikter han har fått under denna  tid.

  Vi kommer in på hälsa och att vi människor vet vad vi borde göra för att må bra och utvecklas men gör ändå andra saker som inte gynnar oss.  Vi kommer in på politik, makt, valutor, kryptovalutor, utbildning, kapitalism, decentralisering och centralmakt. Det här avsnittet är verkligen intressant och lyfter många bra saker så du vill verkligen lyssna igenom hela det här spännande avsnittet. 

  @Kimschoultz

  @hyttfors 

  www.hyttfors.com 

 • Jag sitter ner med en av mina bästa vänner Stephan Eriksson. Stephan och jag hjälper varandra att bli bättre versioner av oss själva. Stephan jobbar som hälsocoach och jag som mentalcoach. Vi har alltid riktigt bra konversationer så vi tänkte att vi skulle dela en konversation med er. Vi delar med av oss av våra filosofiska tankar och åsikter samt pratar om självkänsla, fixa hår, hälsa, medvetenhet, mål och en del annat gott. 

  Låt oss gärna veta vad du tycker om avsnittet. 

  @Coachalbu

  @Kimschoultz

 • I det här avsnittet har jag med mig två personer för första gången. Jag har med mig Anders Lundin och Elizabeth Kuylenstierna som båda är föreläsare och coacher. Dem inspirerar mig och är personer som gör skillnad tycker jag. Anders föreslog att vi alla tre skulle podda och vi kom fram till att vi skulle lyfta fram ämnena vänskap och relationer då Elizabeth och Anders är väldigt nära vänner. Samt att vi tror att det finns en avsaknad av riktig vänskap ute i världen. 

  I det här avsnittet pratar vi om deras vänskap och vilka "deals" dem har i sin vänskap. Som att vara ärlig, ha tillit, våga säga till, väga säga ifrån och lyssna. Efter det här samtalet fick jag nya insikter och berättade för en av mina närmaste kompisar Stephan vad han betyder för mig och att jag vill testa en deal med honom. Lyssna in på ett väldigt intressant och viktigt samtala om hur du kan få bättre vänskaper och relationer. 

  @Andersludin/Vardegrundsfabriken

  @Elizabethkuylenstierna 

  @Kimschoultz

 • Jag har med mig Tobias  Karlsson för en andra gång. Har du inte lyssnat på första avsnittet så  tycker jag att du ska lyssna på det efter det här snacket. För er som  inte vet så jobbar Tobias som dansare, föreläsare, koreograf och författare. Förra året kom han ut med sin första bok ”Inte alltid en dans på rosor” som handlar om Tobias liv. Han har nyligen involverat sig  i ett projekt som heter ”Talarnas” som är en talarförmedling.

  I det här avsnittet pratar vi om hur motgångar har gjort Tobias starkare som person. Hur vi tror att Corona-pandemin har gett utrymme för insikter hos människor. Tobias berättar hur en utlandsresa till USA påverkade honom. Tobias berättar även om när han blev mobbad, hur det  var att leva hemligt som homosexuell under många år och hur samma  känslor kom tillbaka när han fick beskedet att han har hiv. Vi kommer in  på vad som är självkänsla och självförtroende? Vi pratar även om hur vi  kan göra skillnad, förebilder, självbild, identiteter och flera andra saker. Det  här
  samtalet är viktigt, inspirerande och kan ge er nya insikter i ert liv. 

  @Tobiaserikkarlsson

  @Kimschoultz 

  www.tobiaskarlsson.se 

 • I det här avsnittet har jag med mig Frida Nordstrand som jobbar som sportjournalist och bor just nu i Spanien och bevakar La liga. Frida har jobbat med att bevaka formel  1, Champions League och fotbolls VM osv.

  I det här avsnittet får ni höra ett skönt, ärligt och inspirerande samtal där Frida delar historier från sin karriär. Vilka intervjuer som  har påverkat henne mest. Ni får höra henne berätta om sina tankar och erfarenheter om personlig utveckling. Vi pratar om skillnad mellan självförtroende och självkänsla. Hur Frida har tagit sig förbi olika motgångar i livet. Utan vidare introduktion här är Frida Nordstrand. 

  Youtube: Kim Schoultz

  Instagram: Kimschoultz/Blidinbästaversion

 • Den svenska Joe Rogan Paul Del Valle samtalade jag med för några veckor sedan. Jag fick ett tips  från min kompis Niklas att ha med Paul i podden. Jag kollade upp Paul  och det visade sig att han och jag. har liknande visioner och tankar. Paul är  väldigt nyfiken, intresserad av personlig utveckling och vill också  utveckla människor till det bättre som jag. Paul har jobbat med standup, han har intervjuat kampsportare på galor, idag kommenterar han mma på viaplay, samt har två poddar som heter ”Öppet Sinne” och  "MMA-podden”. Därav liknelsen med Joe Rogan.

  I det här samtalet pratar vi om Pauls olika karriärer och vad han har  lärt sig från dem. Vi kommer in på hur Paul hamnade i mma världen och att man ska hålla dörrar öppna för möjligheter som man inte planerade för. Paul berättar hur han påbörjade sin inre resa och vad den har inneburit för honom. Vi pratar om skolan, egna sanningar, självbild, identiteter, motgångar, om att leva i nuet istället för i framtiden och så många bra saker. Jag kan känna igen mig i  så mycket som Paul säger i det här samtalet och det påverkade mig verkligen positivt. Utan vidare introduktion här är Paul del Valle.

  Följ Paul på instagram https://www.instagram.com/pauldelvalle/?hl=sv

 • Jag är väldigt glad att jag  har fått med Agneta Sjödin en andra gång. Där hon delar sina tankar,  sina erfarenheter och sin klokskap i det här samtalet. Jag tror dem  flesta känner igen Agneta från tv-rutan där hon har jobbat som
  programledare i 30 år. Agneta jobbar även som författare där hon har  skrivit böckerna som ”Från hjärtat”, "Av egen kraft" och "En kvinnas resa".


  I det här avsnittet pratar vi om viktiga saker som kan förändra ditt liv  som vikten att ta hand om sig själv och att älska sig själv. Hur man  kan stärka sin självkänsla och ta sig förbi jobbiga tankar. Agneta  berättar om hur hon kom in på sin inre resa. Hur hon har fått tecken i  sitt liv som hon har följt. Vi pratar om mening, drömmar,  attraktionslagen och hur vi kan göra skillnad. Agneta berättar om hur  träningen har sett ut i hennes liv och om hur programmet 16 weeks of hell har påverkat henne. Utan vidare introduktion här är Agneta  Sjödin.

  Foto Anders Lundberg

  Läsa mer om Agneta www.agnetasjodin.com 

 • I det här avsnittet har jag  med mig Peter Englund. Som jag blev intresserad av att ha med för han  jobbar som designer och stylist och har ingen utbildningen inom det. Han  har jobbat med personer som Måns Zelmerlöw, Sofia Wistam och Pernilla  Wahlgren. Peter har jobbat med tv-produktioner, scenproduktioner och  röda mattan. För att nämna några som melodifestivalen, julgalan och park  lane show. Han jobbar stenhårt min sin nya kollektion för killar just  nu.

  Vi pratar om hur Peter har lyckats som stylist och designer utan  utbildning. Vi pratar om kreativitet och hur man kan bli  kreativ. Hur  Peter fick modet att börja starta eget bolag. Vi pratar om hur man ska  våga ta betalt och tänka winwin som små företagare. Vi pratar om  självkänsla och meningsfullhet. Det här blev ett ärligt och intressant  avsnitt som jag verkligen tror ni kommer gilla. Utan vidare introduktion här är Peter Englund.

  Peters hemsida https://www.peterenglund.net/ 

  Peters Instagram: https://www.instagram.com/thepeterenglund/?hl=sv

 • Det här är ett avsnitt som är viktigt och värdefullt. Där jag samtalar en andra gång med Elizabeth Kuylenstierna som är ledarskapscoach, författare, terapeut, en av Sveriges mest anlitande föreläsare och årets talare 2019. När jag tänker på Elizabeth så är hon för mig en person som gör skillnad genom coachning, sina föreläsningar, böcker, sociala medier och samtal. Där hon hjälper och inspirera människor att leva ett bättre liv.

  För er som är intresserade av Elizabeths kurs i självledarskap: https://voyd.se/creators/elizabeth-kuylenstierna/varldens-basta-tillit-6099?play=teaser

  I det här samtalet pratar vi om hur vi kan bli vår bästa version, hur vi kan ta ägandeskap över våra liv och förverkliga våra drömmar och mål. Vi pratar om hur vi kan leda oss själva nu i Corona-tider samt vad ledare ska tänka på för att lyckas nu i Corona-tider. Vi pratar om hur vi kan göra skillnad kopplat till black lives matter. Det är här ett avsnitt med information som verkligen kan förändra ditt liv. Utan vidare introduktion här är Elizabeth Kuylenstierna.

 • Med mig denna vecka har jag Anna Tebelius Bodin, som utbildar och föreläsare om hjärnan, kommunikation och ledarskap. Hon har en examen från Harvard där hon också assisterade forskning. Efter det har hon gett över 800 föreläsningar i Sverige och utomlands. Anna har skrivit böckerna ”Vad varje pedagog bör veta” och nu den senast ”Den analoga hjärnan i den digitala tillvaron”. Ni hittar böckerna överallt där böcker säljs.

  Vi pratar såklart om vår hjärna, hur samhället har förändrats ifråga om tillgång på information och socker. Vad skillnaden är mellan kortvarig stimulans och långvarigt välbefinnande. Hur motivation fungerar, kopplat till hjärnan och hur vi kan motivera oss långsiktig, vilket kan vara väldigt bra att veta nu i Corona-tider. Hur vi kan påverka våra tankar, känslor och beslut, samt hur det påverkar våra kemiska påslag i hjärnan. Vi pratar även om hur vi kan bygga självkänsla under de omständigheter vi upplever idag.

  Annas hemsida: www.annatebeliusbodin.se 

  Facebook: www.facebook.com/hjarnautbildning

  För att anmäla dig till Annas live zoom utbildning om långvarigt välbefinnande: https://www.simplesignup.se/event/168037-vaegen-till-vaelbefinnande-utifraan-hjaernan

 • Efter en tids frånvaro så är jag tillbaka med Helena Lehmus där vi verkligen har ett ärligt och djupt samtal. Hon är en kvinnlig företagare i en mansdominerad bransch vilket är försäljningsbranschen. Helena har inspirerat kvinnor från sin resa att bli mer aktiva inom försäljning. Hon vill att säljbranschen förändras för att få in mer kvinnor och hon har gjort det till sitt kall för att leda denna förändring. Helena inspirerar kvinnor att göra större affärer, ta sig an förhandlingar, även att våga göra förändringar i sitt liv som att starta företag, att hantera en utmaningsdepression, att man kan kämpa sig till att vara sin bästa version med diagnosen emotionellt förhöjd förmåga som Helena kallar det, tidigare kallades det borderline. Helena har tidigare jobbat som försäljningschef på miljonärmagasinet och mediabolaget Connoisseur. Hon och teamet ökade omsättningen med 25 % under hennes tid där. Nu idag driver hon Stockholm sales insitute som utbildar företagspersonal, ledningsgrupper och egenföretagare i försäljnings och förhandlingsteknik.
  Vi pratar om allt det här jag har nämnt och lite till och såklart hur man blir sin bästa version. Utan vidare introduktion här är Helena Lehmus.
  Ni kan läsa mer om Helena och Stokholm Sales Institute här https://www.stockholmsalesinstitute.se/

 • Årets första avsnitt är med Frida Herman som driver eget företag som interim chef samt inom socialpsykiatrin. Hon är socionom i grunden med inriktning mot äldre och funktionshindrade. När hon var 25 år klev hon in på sitt första chefsuppdrag, ett äldreboende med 4 avdelningar. Efter det fick Frida möjligheten att starta upp ett helt nytt äldreboende med 7 avdelningar, egen sjuksköterskegrupp, utvalda gruppchefer och en biträdande chef. När det boendet började rulla på valde hon att pröva något nytt och gick då över till funktionshinderområdet. Något som var helt nytt för henne. 2010 blev hon nominerad till ”Årets unga chef” av Ledarna, samt har hon föreläst om ledarskap. Nu idag jobbar hon som konsultchef inom omsorgen och är delägare i ett socialt företag.
  I detta avsnittet pratar vi om ledarskap, hur det är att vara ledare när man kommer in i en verksamhet till att skapa sin egen. Vi diskuterar hur viktigt det är att fokusera på människorna när man är ledare och vikten av att lyfta upp människor vi jobbar med. Frida berättar hur hon har lyckats som ledare samt lärdomar hon har lärt sig under sin resa. Vi kommer in på hur Frida utvecklar sig själv och hur viktigt det är att göra det i vår föränderliga värld. Vi pratar om vad vi tycker saknas i många chefsannonser. Vi kommer även in på hur viktigt det är att ha drömmar och mål både som ledare och medarbetare. Utan vidare introduktion här är Frida Herman.

 • I avsnitt 74 har jag med mig Björn Hedensjö som en längre tid har jobbat på Dagens industri och Dagens nyheter som journalist och chef. Han valde att sadla om till psykolog på Karolinska institutet. Björn har pluggat 1 år på Harvards mediciniska skola. Hans specialområden är sömn, stress samt team och ledarskap psykologi. Dem här områden är Björn ofta ute och föreläser om. Björn har skrivit böckerna ”En perfekt natt” som handlar om sömn och ”Tid att leva” som handlar om stresshantering. Till vardags jobbar Björn som psykolog på Wemind i Stockholm och har podden ”Dumma människor”
  I detta avsnitt pratar vi om hur man får en perfekt natt samt om Björns bok med samma namn. Hur länge vi bör sova för optimalt mående. Vilken tid vi bör sova på dygnet? Vad vi kan göra för att sova bättre? Hur sömnen påverkar oss om vi sover lite och dåligt. Vi pratar om man kan sova ikapp förlorad sömn. Vi kommer in på powernaps och hur effektiva dem kan vara. Björn pratar om hur vi förhåller oss till stress. När blir stress farligt? Vad vi borde göra när vi blir stressade. Samt återhämtningstips om vi är utmattade och stressade. Utan vidare introduktion här är Björn Hedensjö
   
  För att utveckla och träna din kommunikation och ledarskap www.ledarstudion.se
  För er som är ute efter co-workingspace eller lokal www.convendum.se

 • Den här veckan har jag med mig Johanna Fagerstedt som är marknadschef på Quinyx. Quinyx jobbar med ett workforce management system. Ett system för schemaläggning och personalplanering för personal och arbetsgivare. Johanna har tidigare suttit i aktiespararnas styrelse och varit ordförande för unga aktiesparare. Idag sitter hon i styrelsen för marknadsföreningen i Stockholm. Johanna har vunnit priset årets marknadsförare på Linkedin. En utbildning på Harvard inom ledarskap har hon också hunnit med.
  I det här avsnittet pratar vi om att göra smarta misstag och att inte göra samma misstag två gånger. Vi pratar om nycklarna för att lyckas med marknadsföring. Hur viktigt det är att göra en målgrupps analys och att ge värde till sina kunder. Johanna berättar vad hon har lärt sig från att jobba ensam på marknadssidan till att idag ha ett internationellt team. Vi kommer in på hur Johanna jobbar med ledarskap och självledarskap. Vi kommer även in på tillväxt och såklart på personlig utveckling som vanligt. Jag tycker att det här avsnittet blev väldigt värdefullt och intressant. Utan vidare introduktion här är Johanna Fagerstedt.
   
  För program i kommunikation och ledarskap som jag pratar om läs mer på www.ledarstudion.se
  För er som är ute efter co-workingspace eller lokal www.convendum.se

 • Med mig denna vecka har jag Susanne Birgersdotter som är en digital serieentreprenör, investerare och föreläsare. Susanne har grundat spelbolaget iGotcha och mer än 20 växande appar där en har hamnat på första plats på app store. Utöver det har hon grundat 7 bolag och hon gjorde allt det här utan erfarenhet eller bakgrund inom tech och programmering. Allt detta började från Susannes köksbord vilket är en väldigt inspirerande historia. Hon har blivit nominerad till Sveriges mäktigaste grundare av DI Digital 2017 och 2018. Susanne har nyligen gjort ett TEDx tal som ni kan hitta på Youtube. Hennes tal heter ”Pivotal moments” vilket också hennes kommande bok heter. I den här intervjun blev samtalet väldigt ärligt och öppet vilket jag tror att ni kommer att gilla!
  Vi pratar om hur Susanne har gjort allt detta utan erfarenhet från programmering och it. Hur viktigt det är att bygga team som är bra på det man själv inte är bra på. Vi pratar om hur Susanne har lyckats som entreprenör och vad hon har lärt sig under resans gång. Vad man som start-up företag ska fokusera på. Vi pratar om mod och att våga testa nya saker för att utvecklas. Hur man ska tänka om man ska investera eller bli investerad i. Vi pratar om misslyckanden och hur man kan njuta av resan trots att man inte har nått sitt mål. Utan vidare introduktion är här är Susanne Birgersdotter.  
   
  Är du ute efter co-worikingspace eller lokal? Gå in på www.convendum.se

 • Med mig denna vecka har jag ingen mindre än Kristin Kaspersen. Jag är väldigt glad att få ha med henne på podden. Att få höra hennes klokhet i historier och metaforer som hon berättar. Kristin är en författare, entreprenör och programledare. Ni har säkert sätt henne leda idrottsgalan, tv4 nyhetsmorgon och cancergalan mm. Hon har skrivit böckerna ”good morning”, ”good food” och ”stark i kropp & själ”. Där teman är träning, hälsa, kost och att välja rätt tankar. Kristin är också en föreläsare som vill inspirera med sin resa och erfarenheter oavsett om det handlar om att nå sina mål, att hitta rätt träning för dig, ta sin tid för återhämtning eller att just komma ihåg att välja rätt tanke.
  I det här avsnittet pratar vi mycket om att välja rätt tanke. Hur vi kan komma hur begränsade tankar som vi har om oss själva. Vad Kristin gör för att få en bra start på morgonen och sätter upp sin dag. Vi pratar om det personliga ansvaret samt att våga ta till hjälp. Vi pratar om att älska sig själva. Hur man kan tänka när man ska göra viktiga beslut i livet. Vi pratar om Kristins familj om hennes pappa och mamma. Hur hon har hanterat sin sorg efter mamman Lill Babs. Vi kommer även in på tacksamhet. Det här är ett riktigt användbart och inspirerande avsnitt. Utan vidare introduktion här är Kristin Kaspersen.
  Är du ute efter co-workingspace eller lokal gå in på www.convendum.se
  Foto: Katarina Di Leva